Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Msj 18
Eceeeee o listeye gireceemm , girmeliyiiiim , girmek istiyorumm, paylasimida tavanlara vuracaaam ins :))

msj 19

böyle hırslı olalım , sen hepimizi geçersin canım eminim yaz bittiğinde bütün fazlalıklar gidecek ....hadi bakalım , düzenli beslenelim , su ve yeşil çay + sporla güzelleşelim ...

msj 17

5. Takım 256. Etap etap birincisi

hasretttt 67,1/67,1/0,0/%0,00
tgdg 68.2/67.8/0.4/%0.59
Samanyolu 68,2/67,8/0.4/%0.58
maway 72/72/0,0/%0,00
Cocostar 69,7/68,2/1,5/%2,15
seng 56/54,5/1,5/%2,68
CarpeNoctem 99,6/96,8/2,8/%2,81

5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%1,26)

arkadaşlar 1. olmuşuz , tebrikler ...bu hafta kilo alan olmamış çok sevindim , gelecek hafta diğer arkadaşlarımızda listeye girince daha da iyi olacağız inş ...
nisse -46 ve tuni , paylaşımlarınız oldukça iyi başladı bugün ...inş haftaya sizi de liste de göreceğiz kızlar ....hadi bakalım bu hafta kaçamak olmadan bir yarışalım ...

öyle çikolatalardan falan bahstmeyelim lütfen , beni yoldan çıkarıyorsunuz bak ,zaten tatlıya dayanamıyorum ...:52::19:

Msj 19
Ama bu nesquikli sut baktım ben kalorisi 150 bı ara ogün olarak tuketilmezmi, bir bardak sut bı kasik nesquik:))
bı ara ögundeki sut meyve yerine, surekli degil tabi ama nefside koreltmek adina hem de kendini iyi hissettiriyor:))

msj 20

canım iyi geceler , yarın sınav görevi var ...inş geç kalmam ....hafta sonu dikkat edin , en çok kaçamak hafta sonları oluyor ...

msj 19

böyle hırslı olalım , sen hepimizi geçersin canım eminim yaz bittiğinde bütün fazlalıklar gidecek ....hadi bakalım , düzenli beslenelim , su ve yeşil çay + sporla güzelleşelim ...

Msj 20
oğlumun 27 Temmuz'da ilk dogum gunü var ins, o gün incecik olup çok güzel bı elbise giymek istiyorum:))

Msj 19
Ama bu nesquikli sut baktım ben kalorisi 150 bı ara ogün olarak tuketilmezmi, bir bardak sut bı kasik nesquik:))
bı ara ögundeki sut meyve yerine, surekli degil tabi ama nefside koreltmek adina hem de kendini iyi hissettiriyor:))

msj 21

süt önemli tabi ki , ama nesquik yerine içine tarçın kullanabilirsin , tarçın vücutta şeker dengesi yapıyormuş , tatlı ihtiyacını bastırıyormuş ...elma biraz pişirip üzerine tarçın ,

ara öğünlerde kuru kayısı , bir kaç badem , meyve , galete olabilir ,

tatlının en masumu da sütlü tatlılar zaten ...bir günlük ne yiyeceğine önce ki gün karar verirsen daha kolay olur ..

Günaydın fıstıklar...şimdi misafirliğe kahvaltıya gidiyoruz.bebek kırklanacakmış bugün.erken gelirim ama eve ders çalışmalıyım.

Msj 22
Günaydın herkese gerçi tatil gunü herkes uyuyordur ama biz olgusumla coktandir ayaktayiz:))
Uyumayı ozlediiiim:))

günadı canm
ben aslı:3:
eylülden beri takımdaydım
güzellik salonum var
geçenlerde işlerim yoğun oldugu için paylaşımım az oldugundan kendi isteğimle listden ayrılmak istedim
arkadaşlara haksızlık yapıyormuşum gibime gldi
sadece listeden ayrıldım ama yine gelip yazıyorum buraya
her hafta listedeymişim gibi kilo bildiriide yapıyorum
öyle işte :)))

O kadar erken kalkmama rağmen kahvaltımı ancak yapabildim çünkü küçük sincapi ancak uyutabildim, en fazla yarım saat uyuyacagini bildigim için hemen kahvaltımı yaptım ve yazayım dedim
Bir yumurta
1 dilim buğday ekmegi
Bir üçgen peynir
Bu arada kızlar ben ılık suya sadece elma sirkesi katip iciyorum, sanırım siz balda koyuyorsunuz, farklı bir etkisi varmi yoksa tadı içinmi ballı iciyorsunuz, sormak istedim çünkü ben bı kasıkta bal yenemek adına koymuyorum, ama farklı bir etkisi varsa bende oyle yapayım

günadı canm
ben aslı:3:
eylülden beri takımdaydım
güzellik salonum var
geçenlerde işlerim yoğun oldugu için paylaşımım az oldugundan kendi isteğimle listden ayrılmak istedim
arkadaşlara haksızlık yapıyormuşum gibime gldi
sadece listeden ayrıldım ama yine gelip yazıyorum buraya
her hafta listedeymişim gibi kilo bildiriide yapıyorum
öyle işte :)))

Msj 23
Memnun oldum aslicim, senden bahsetti kızlar:)) nasil kilo verebiliyormusun peki, yogun çalısmada çok zor ara öğünler kaynar, özel yemek yapmaya fırsat bulunmaz genelde dışardan yenir biliyorum, bende esimin eczanesinde bı süre çalışmıştım biliyorum
O donem kolesterolüm bile fırlamıştı öğleleri kasarli pide filan yemekten
Aksam eve gelince zaten yorgun olunuyor ertesi gün öğlene birseyler hazırlayayım dışardan yemeyeyim diye ama olmuyordu

Günaydın kızlar. Öncelikle birinciliğinizi tebrik ediyorum. Çok iyi bir sonuç aldınız bu hafta. Umarım hep böyle gider. :46:

Önce kendimi tanıtayım ben kardeş takımdan Ebru.

Şu sıralar paylaşım topiğinde kardeş takımlarla ilgili bazı sorunlar yaşanıyor. Bende kardeş takımıma uğrayıp ne va ne yok bakmaya geldim. Arada bir uğrayalım birbirimize. Sadece cumadan cumaya olmasın.

selam kızlar bugun dışarıya cıkıorum
hem yürüyüş hemde alışverişe gitmem gerekli...
akşama görüşürüz kaçamaksız bir liste sunarız inş akşama;)

selammm kk gözel hatunlaruuu

Hazır poşet çaylardan bahsediyorsun sanırım, ama ben yesil cayın her türlüsünü denedim yok içermiyorum maalesef, elmalisini yaseminlisini vs olmadı ama birkaç gündür aktardn aldığım yesil cayı kabuk tarcinla demleyip bardagada traş limon, yesil cayı hic içermem sanmıştım ama benim gibi içemeyenler denesin mutlaka gercekten güzel oluyormuş:))
bende yeşil çay içemeyenlerdenim ama bırde senın dediğin gibi deneyeceğim sağol :16:

canım bizler sumo falan değiliz dünyanın 8. harikaları olmaya adayız.çıtır bir geleceğe sahibiz ve kararlıyız...:52:beim sevdiceğimde kemik torbası yahu :) :33: öylede kötü oluyor.düşünüyorum ona kavuştuğum günleri görürsem koluna giricem ama giremiycem çünkü kemik var sadece :52::52::52::52:

hayde dön artık takımada başla maratona..
..

döndümmmm döndümmmm dönmemmmi diyetime de dört elle sarıldım gaptanımmm menimmmmm seviyorum seniii :72:
msj 14

Özlemcim hoşgeldin , bir gelip bir kaçıyorsun arkadaşım nerelerdesin , öyle bizi terkedersen kilo alırsın , başsağlığı mesajı yazmıştık ...sonra meşgulsün diye soramadık ...

Eşin seni hırslandırmak istemiş , hadi bakalım eşlerden daha zayıf olmalıyız , yan yana olmuyor yoksa :52:

ya sorma bir sürü badere atlattım ama buradayım ve de tam bir hısrla :10:
başsağlığı dileklerinizi okudum hepnize tek tek teşekkürlerde de bulundum ama problem nedir bilmiyorum mesajım yok topikde
tekrar teşekkür ederim sizler iyiki vasrınız

eşim üzülüyor kilolu olmama hasta olmamdan korkuyor artık üzmücem :1: görecek o japon balığını :22:

Msj 16
Aımın ins cumlemizinkine:)) benimki 9 aylik dediğin gibi Cook tatli, ama bı o kadarda hareketli saniye yerinde durmayan, bı sincap:))
hosgeldin canımmm bebişinin kızmı oğlanmı benımde 3,5 yaşında bi oğlum var

Msj 22
Günaydın herkese gerçi tatil gunü herkes uyuyordur ama biz olgusumla coktandir ayaktayiz:))
Uyumayı ozlediiiim:))
ayyyy öyle iyi anlıyrum ki seniii :ssz: hepsi inan bana geçip gidecek :7:

Günaydın kızlar. Öncelikle birinciliğinizi tebrik ediyorum. Çok iyi bir sonuç aldınız bu hafta. Umarım hep böyle gider. :46:

Önce kendimi tanıtayım ben kardeş takımdan Ebru.

Şu sıralar paylaşım topiğinde kardeş takımlarla ilgili bazı sorunlar yaşanıyor. Bende kardeş takımıma uğrayıp ne va ne yok bakmaya geldim. Arada bir uğrayalım birbirimize. Sadece cumadan cumaya olmasın.

haklısın canım.Bende elimden geldiğince gelmeye çalışacağım artık.Sınavlar falan derken epey uzak kaldım :(

bende yeşil çay içemeyenlerdenim ama bırde senın dediğin gibi deneyeceğim sağol :16:

döndümmmm döndümmmm dönmemmmi diyetime de dört elle sarıldım gaptanımmm menimmmmm seviyorum seniii :72:

ya sorma bir sürü badere atlattım ama buradayım ve de tam bir hısrla :10:
başsağlığı dileklerinizi okudum hepnize tek tek teşekkürlerde de bulundum ama problem nedir bilmiyorum mesajım yok topikde
tekrar teşekkür ederim sizler iyiki vasrınız

eşim üzülüyor kilolu olmama hasta olmamdan korkuyor artık üzmücem :1: görecek o japon balığını :22:

ayyyy öyle iyi anlıyrum ki seniii :ssz: hepsi inan bana geçip gidecek :7:

Benimde oğlum var, ama hem dunyanın en güzel duygusu hemde en zor ısı:)) ve benimki cidden o minicik haliyle saniye durmuyor, tuvalete gitmek bile bı olay :))

selam canım.Ben de sizleri seviyorum :)

ne o kız bebiş kızsa oğluna mı alcan :1:
kaptanım ben 92.3 kilo dönüş yaptım bilgine

canım bana vermen gereken bilgi bu cuma tartıldığında çıkacak olan kilo, en son bildirimde yazılı olan kilo ve kaçıncı etapta ayrıldığın ;)

Back
X