Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

MESAJ 12
İyi akşamlar arkadaşlar,ancak nete girmeye fırsatım oldu,sabah hastaneye gittik,pazar olunca bayağı bekledik,tamponu çok zor çıkarttılar,sonra oğlum bizi kahvaltıya götürdü.Anneme hediye alabildim sonunda ancak akşam üzeri verebildim,canım o sevindi,bende sevindim beğendiği için...
Diyete gelince kilo veremeyince yedim de yedim ,kızgınım kendime ama gram gram gitmesi beni yordu artık...:50:

Son düzenleme:
görcez bakalım nasıl olucak ehehe ece benim eve tadilat yapıcaklar cuma c.tesi pazar beni arayıpta bulamazsanız haberiniz olsun:40:
MESAJ 13
Canım kolay gelsin....tam zamanı ,boya falan mı var..Sen yine gezmeden duramazsın ama görücez bakalım:9:

şimdilik bunları düşündüm.

Haftada 60 mesaj zorunlu olacak.
Haftanın sonuncusu (takım içinde) haftalık mesaj sayılarının listesini yapacak.
Mesaj sayısı en az olan üye sıradaki etapta(cuma günü yani) bildirim listesine yardım edecek.
Haftada 60 mesajı aşamayan üye eksik kalan mesaj sayısını bir sonraki haftaya ekleyecek.Hergün farklı zamanlarda en az 4 kere takıma girecek.
Her hafta bir üye menüsünü yazan yazmayan bunlara yorum yapan yapmayan listelerini çıkaracak ve uyaracak.
MESAJ 14
Oooo Ececim yeni kurallar almışsın,dilerim uygularız,60 mesaj çok gibi geldi ama hallederiz herhalde,amaç takımı canlandırmak...:34:

selamlar ancak gelebildim gün içinde taksimdeydim süper enerji veriyor taksim bana gençlik yıllarımı hatırlatıyor bana:)
taksime gidipte midye yemeden gelinirdi yedi geldim birda gs şampiyonluğu süper oldu:):65::65::65::65::65::65::65:
bugun yediklerimi yazım size berbatım berbat

sabah:1 dilim ekmek üstüne peynir domates
ara:haslama mısır kücük bardakta
öğle:yarım ekmek kokoreç ve bir porsiyon midye

bunların üstüne yürüdüm koştum zıpladım tabi bu saate kadar anca duruldum öyle yani bugun belki güzel örnek olamadım ama en azından annemle babamın tatlı tekliflerine hayır dedimya orda kendimi çok tebrikettim ehehe hadi neyse kimse yok bu saatte sonra görüşürüz :112:
MESAJ 15

Ohh maaşaallah işler bitmiş birde gezmelere gidilmiş,harikasın:nazar::nazar::nazar:menü gayet güzel,hele tatlıya hayır diyebilmek harika...:46::46::46:
Cimbomum yarim sarı kırmızım benim çok mutluyum çooooook..Evde fanatik 2 fenerli var ,çok sinirliler,bugün feneriuma gidip bir sürü şey aldılar,aancak yatıştılar:9::9::9:

MESAJ 16
Kızlar çarşamba günü diyetisyene randevu aldım,bakalım nasıl olacak,aslında iş kafada bitiyor,ama aylardır başaramadım,üstüne aldım,varis yerlerim çok ağrıyor,yeniden çıkacak diye korkuyorum...Belki bu sefer başarırım:50:Artık moralim çok bozuk,oğlum bugün kıyafet almak istedi aldırmadım zayıflamak istiyorum ben....:50:

Takımlara girip girip duruyorum nasıl katılıcam diye hiçbirinden cevap yok.HU HUUU burdadamı kimse yokk ben nasıl giricem bu takımlardan birine :1::1::1:

Takımlara girip girip duruyorum nasıl katılıcam diye hiçbirinden cevap yok.HU HUUU burdadamı kimse yokk ben nasıl giricem bu takımlardan birine :1::1::1:

gel canım gel kendini tanıtmakla başla işe.bir önceki sayfada 34. Mesaj başlıklı yazimi oku kurallarımızı kabul edersen sende katıl aramıza...

Kurallarımızın şimdilik son hali...Umarım işe yarar.

1-Haftada 60 mesaj zorunludur.(görevi tamamlamış olmak için peş peşe yazıp tekrar mesaj atmayanlar 2 kez uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.)
2-Herkes her gün rapor verecektir.(yeşilçay, su, menü, spor...)
3-Herkesin kilo cetveli olacaktır.(üyeler birbirinin durumunu görmeli)
4-Diyetini bozup motivasyonu düşenler ayrı bi kümeye alınacak kendilerini toparlamaları için süre verilecek.Süre sonunda toparlanması halinde ödüllendirilecek.Aksi halde grupdan uzaklaşma cezası alacaktır.
5-Eğer üye sıkı bir takipçiyse 3 kez bildirimde bulunmadığında uyarılacak 4.de diskalifiye olacaktır.orta halli bir takipçiyse 2.de uyarılacak 3.de diskalifiye olacaktır.Habersizce uzaklaşan üyeler uyarısız diskalifiye olacaktır.
6-Haftanın sonuncusu (takım içinde) haftalık mesaj sayılarının listesini yapacak.
7-Mesaj sayısı en az olan üye sıradaki etapta(cuma günü yani) bildirim listesine yardım edecek.
8-Haftada 60 mesajı aşamayan üye eksik kalan mesaj sayısını bir sonraki haftaya ekleyecek.Hergün farklı zamanlarda en az 4 kere takıma girecek.
9-Her hafta bir üye menüsünü yazan yazmayan bunlara yorum yapan yapmayan listelerini çıkaracak ve uyaracak.
10-Her Cuma saat 12:00 da kilo bildirimleri tamamlanmış olacak.Herkes kendi yüzdesini hesaplayacak.12'den önce bildirim yapamayacak olan perşembe akşamından bildirecek.
11-Meşgul olanları anlıyorum tabi ki ama benim görevim takımın motivasyonunu artırmak, aktif hale getirmek.
12-Yeni gelen üye ilk bildiriminde şunları yazacak:
geçen haftaki kilo:
bu haftaki kilo:
hedef kilo:
ad**:
nereden(il**):
meslek**:
çocuk**:
** tamamen tanımak amaçlıdır.
13-Yeni gelen üyeler 2 hafta deneme süresinden geçecektir.

bu haftaki kilo:62
hedef kilo:50

ad**:hatice
nereden(il**):istanbul
meslek**:öğrenci (lise 2)
çocuk**:yok

Kuralları kabul ediyorum ama cetvel yapmayı bilmiyorum
:17:

msj 23

kızlar merhaba , nasılsınız , dün ve bugün uğrayamadım ...eşim 3 aydır istanbuldaydı . yeni geldim , ben de bilg başına pek oturamadım ...geçmişi okudum , ama yorum yapamadım , oldukça yoğunum , nasip olursa yarından itibaren tekrar düzenli yazarım .
Ececim kuralları okudum , elimden geldiğince uygulayacağım , bu hafta inş 67 yi aşağı indireceğim ....

Annelerimizin anneler gününü kutluyorum ...

msj 23

kızlar merhaba , nasılsınız , dün ve bugün uğrayamadım ...eşim 3 aydır istanbuldaydı . yeni geldim , ben de bilg başına pek oturamadım ...geçmişi okudum , ama yorum yapamadım , oldukça yoğunum , nasip olursa yarından itibaren tekrar düzenli yazarım .
Ececim kuralları okudum , elimden geldiğince uygulayacağım , bu hafta inş 67 yi aşağı indireceğim ....

Annelerimizin anneler gününü kutluyorum ...

canım biliyorsun ki ben hepinizi çok seviyorum.Keşke elimde olsa da 20 30 kişiyi takıma alıp kimseyi çıkarmasam.o zaman mutlaka paylaşım olurdu :)ama takım için kuralları uygulamak zorundayım..

cuma günü 00.00dan itibaren 1 den başlıyoruz.Sen bu cuma günü sayıma dahil olacağın için takıma yazdığın ilk mesajdan say.
O zaman cumaya kadar mesaj 1 mesaj 2 diye yazmama gerek yok dimi ? cuma günü 00.00 dan itibaren başlayacağım.
Doğru anlamışmıyım ? :17:

msj 24

Hatice hoşgeldin aramıza canım . inş kiloları birlikte vereceğiz..

Ayrıca tuni bu hafta çok kararlı ne kadar paylaşım yapmış , sanki 3 aydır bizimle , çok hoş oldu gerçekten

msj 25

şimdilik hepinize iyi geceler , aklım hep siz de , ama bir taraftan eşim , diğer taraftan annem ilgi bekliyor , çocukları saymıyorum bile , biraz onlarla oturayım , sonra uyku , yarın mesai var .....:54::54:

O zaman cumaya kadar mesaj 1 mesaj 2 diye yazmama gerek yok dimi ? cuma günü 00.00 dan itibaren başlayacağım.
Doğru anlamışmıyım ? :17:
tam tersi canım sen bu takıma yazdığın ilk mesajdan say ve yaz sayıları artık..
msj 25

şimdilik hepinize iyi geceler , aklım hep siz de , ama bir taraftan eşim , diğer taraftan annem ilgi bekliyor , çocukları saymıyorum bile , biraz onlarla oturayım , sonra uyku , yarın mesai var .....:54::54:

iyi geceler canım...

hatice nerelere kayboldun yavrum sen ya...

bu arada ben kendimi tanıtayım :)
adım ece.18 yaşındayım istanbulda oturuyorum lise bitiyor inşallah...lysye hazırlanıyorum.mesleğime karar veremedim :) temmuzdan beri buradayım...

Back
X