- Konu Sahibi Cherry Mom
- #57.941
Sendede çileyi çekecek yürek varmış 1 saat koşu bandında duracağına göremesaj 19
kızlar 30 derece eğimle 1 saat koşu bandında 4,5 km/saat hızla yürürsem tam 912 kalori harcıyorumm he he he
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sendede çileyi çekecek yürek varmış 1 saat koşu bandında duracağına göremesaj 19
kızlar 30 derece eğimle 1 saat koşu bandında 4,5 km/saat hızla yürürsem tam 912 kalori harcıyorumm he he he
![]()
mesaj 19
Mesaj tekrarı
nasıl yani anlamadımmesaj 19
Mesaj tekrarı
inşaallah sözümde durabilirimSendede çileyi çekecek yürek varmış 1 saat koşu bandında duracağına göreBen 5.2 de 10 dk durucam birazdan zaten açım kalan son enerjimide oraya verip zıbarırım artık
![]()
msj 40
Hasretcim haklısın canım , 1 gün önceden ne yiyeceğine karar vermek çok önemli , rastgele yemek yemekten kurtulmuş oluyorsun ...saatlerini bile yazalım var mısın , bugün başlayalım canım , mekikleri de unutma , spor yapmasan bile mekik çek canım ..
07.40:1 yumurtayla pastırmalı yumurta, yarım kk peynir,domates,salatalık,kırmızı biber,maydonoz liimonlu 2 dilim tam buğday ekmeği
11.00:6 tane siyah kuru üzüm
13.30:1 adet sinitzel, 1sıkım küçük mercimekli köfte,salata,1 bardak ayran
16.00:7-8 adet fındık
17.30:1 bardak ayran
19.40: ne ysem acaba (salatamı nesfitmi) yemek yokta:26:
21.00:6-7 tane çilek
Aynu mesajı 2 kere yollamıştım diğerini mesaj tekrarı olarak düzenledim.nasıl yani anlamadım![]()
corba salata
menunude begndım
aslında bız bu lıstelerle en az 500 gram wermemız gerekıo ya
Of çok açım bari bi elma yiyim dedim dildim koydum tabağa onuda yiğenim aldı yedi son elmamı ben yicem dediNeyse 60.5 im şu an
![]()
biliyorum az olduğunu :)güzel mönü az yemişin herzamanki gibi
menü iyi canım beğendim...ama biraz az gibin :)selam kızlar bugun dısardaydık arkadasımla karsılastık filan çok iyi oldu oğlumda arkadasıyla filan eğlendi baya..
bol bol yürüdüm hareketettim iyi geldi..
ama karnım çok şiş sanki göbek pörtledi iyice bugunlerde buna moralimi bozuyor neyse..
yarın protein dieti yapmayı planlıyorum bana yardımcı olursunuz:)
bugun dışardaydım die gelince çok sayfa okurum die hayaletmiştim ama az konuşmuşsunuz
yoksa kendinizi geceyemi saklıyorsunuz
sabah:1 dilim tam tahıllı ekmek üstüne peynir sürdüm 1 domates
öğle:kepekli makarna 1 ton balıgı
ara:nescafe
akşam:tavuk ızgara salata
1 fincan yeşilçay 2.5 su
canım menün güzel...Ama su içeye öyle ya da böyle başlamalısın...msj 27
öncelikle bugün yediklerimi yazayım
sabah
8.00 1 galete , 1 salatalık
10.30 ara 1 elma , 1 brdk çay
12.30 öğle 1 kase çorba ve kabak yemeği , 1 dilm ekmek
18.00
akşam kabak yemeği ve patates salatası ( az )
malesef su içmeye vaktim olmadı , sabah kantinin anahtarı kayboldu , su alamadım , sonra da nöbetçiydim ve fırsat bulamadım ...
aslında çok su içmek istiyorum , ama karnımda şişti , heralde ayaklarımı üşütüyorum ..
bende son zamanlarda hızlı kilo verdim geri alıyorum sankinimmsj 30
metabolizmam çok ağır , kilo verebilmem için çok katı diyetler yapmak zorundayım ...bir kere yemin etmiştim , 58 kiloya indim , fakat bırakınca kilo geri geliyor ..sporu bıraktıktan sonra da verdiğin kilolar aynen iadeli taahhütlü adrese teslim ...
hani int bir söz vardı , bu insanlığın gidecek yeri yok mu , neden hep ben de misafir kalıyor diye ,,şimdi ben de bu kiloların gidecek yeri yok mu diye bağırmak istiyorum ya ...kötü ev sahibi olmalıyım ...![]()
canım spora başlamana sevindim :) canım soda yanındda yediğin şeyi glisemik indeksini düşürür çabuk acıkmanı sağlar araya zaman koy.menünü beğendiğim söylenemez.öğle fena değilde akşam çorbada ekleseydin daha iyi oplabilirdi.sabah için birşey demememe gerek yok zaten.menüyü kötü yapan kısım.o coladan da vazgeçmelisin.Bahar aylarındayız artık.onn yerine şekersiz limonata iç mesela...bugün spora başladım bennnn:)
sabah:3 adet eti form limonlu püsküüt(aceleyle evden çıktım başka hiçbişi yiyemeden:)
yarım saat tempolu yürüyüş +15 dakika bisiklet + 15 dakika eplektikin ardından
limonlu soda ve de danone activia yoğurt
öğlen:
zeytinyağıyla yapılmış domatesli makarna ve yoğurt( ekmek yokk)
akşam:iki dilim kepek ekmeği arasında light ton balığı
yeşil salata
bir bardak cola light(hiç içmesem daha iyi ama colaya dayanamıorum işte bi de light cola bi litreliğinin kalorisine baktım 0.2 diyo )
bi de ben ter banyosu yaptım resmen nutkum tutuldu koşu bandında yarım saat boyunca 170 kalori aktınız dedi en son.2 tablet çikolata 200 kalori zaten![]()
canım eğer iradene güvenebiliyorsan daha kısa bir süre için yemin edebilirsin.sonuçta başka çare yok gibi görünüyor söylediklerinden...msj 34
27 haziran da yiğenimin düğünü var , nasip olursa o süreye kadar kilo vermek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum .
yine yemin mi etsem , 15 hazirana kadar kaçamak yok diye , bana başka seçenek kalmıyor ama ...
yoksa çok üzülüyorum , stres yapınca kilolar hiç gitmiyor ya ....ağlamak istiyorum ..
tartlma cnm sakla taryı
nesfiti her zamn yemiyorum onuda yiyebilirim
çorbam yok eve geç gidiyorum bakalım ruh halime göre ikisinden birisi olur
hergün böle düzenli olsa kesin veririz canım
ben bakalım bu hafta menülerimi paylaşıyorum
ne gidecek
bide cumadan ber tutuyorum kendimi tartılmıyorum
geçen hafta aç tok her an tartıldım
bu hafta onu yapmıyorum
tartılma canm
ve düzenli beslen benm listem gibi
öyle dün yarım ekmekleri yiyip
dünden bugüne 1 kg gitmez o sudur
biliyorum az olduğunu :)
menü iyi canım beğendim...ama biraz az gibin :)
bu arada gününün güzel geçtiğine sevindim canım :)
canım menün güzel...Ama su içeye öyle ya da böyle başlamalısın...
bende son zamanlarda hızlı kilo verdim geri alıyorum sankinimtartıda + çıktım ...iyisimi bir süre tam dengelemek...o yemin işine korkuyorum ben yaaa...karar veremiyorum az mı yedim çok mu yedim.:)
canım spora başlamana sevindim :) canım soda yanındda yediğin şeyi glisemik indeksini düşürür çabuk acıkmanı sağlar araya zaman koy.menünü beğendiğim söylenemez.öğle fena değilde akşam çorbada ekleseydin daha iyi oplabilirdi.sabah için birşey demememe gerek yok zaten.menüyü kötü yapan kısım.o coladan da vazgeçmelisin.Bahar aylarındayız artık.onn yerine şekersiz limonata iç mesela...
canım eğer iradene güvenebiliyorsan daha kısa bir süre için yemin edebilirsin.sonuçta başka çare yok gibi görünüyor söylediklerinden...
istersen söyleyebilirsin ona sınır yok.Ama sürekli tartılırsan psikolojin bozulur :)girlllsssss:)))))))))))
ben bugün spor salonunda tartıldım kilomdaki değişimi açıklıo muyum tartı gününü mü beklioruz :):):) bi de bu çizelgede kilo şeysi nasıl değiştiriyi acaba? gülücüklerimden de belliolduğu üzre sevindirici rakam gördüm de tartıda:) yawrum vbenim beee die bağırmışım hatta spor yapanların hepsi bi dönüp bana baktı:)
inş. canım.Allah nasip etsin...GünaydıııııııınnnBugün dünkünden bambaşkaa olacakk azimliyim kararlıyım
![]()
biliyorum canım ama fırsatım çoğu zaman olmuyor.Ben kaç kereler okula zorla yetiştim kahvaltı edicem diye..çok erken kalkarsam ağzıma lokma süremiyorum.sersemliktenhıc begenmedım sabh cok guzl bır menu olması gerekıyor ececıgım blıosun
yoksa gun boyunca dha cok acıkıoruz
eyvaaah hasret hatun daha en baştan söylenmeye başladı. :)gunaydn arkadslar
alıntı yaparken acık konusmak ıstedım sakın kımse kızmasın
burada acık acık yazalım kı hatalarımızı gorelım
bende spor yapmak ıstıorum ama ınanın hıc waktım olmuyor
cok yoruluyorum hem calısmak hem ew ısı cok zor
bır suru utum war yapacak
ew dagınık zaman yetmıyor toparlamaya
ınsallah bugun bıtırıcm hepsını
dun aksm 5 dk oturamadan yattım
sewdıcem de hıc yardım etmıyo bna
elde ne erkekler war hep yardım eden helal olsn walla![]()
günaydın canım.Valla ne yalan diyim bende uyuyordum.Hastayım bir de sırf dinleneyim diye okula gitmedim :)Günaydın kardeş takımın çıtır hatunları.
Bizim takımın çıtırları uykucu olduğu için daha kimsecikler yok ortalıklarda. Bende kardeş takıma bir bakıp çene yapayım diye düşündüm![]()
canım o dondurmanın miktarı ne kadardı kimenum kısceler
uyanınca
form cay kayısılı
kahwltı
1 bucuk dılım cawdr ekmegı (gewrek ) 1 kıbrt kutusu peynır 1 dılım salam 1 dılım kasar domates salatalık bıber cay
ara
yesılcay 2 galete
oglen
karpuz
ara
2 galeta yesılcay
aksam
salata bol az karpuz az et sote
ara
cok azcık dondurma
2 bucuk lıtre su
o mekik nasıl oluyor yaa...benim sırtım ameliyatlı ya korkuyorum platinlerime bişey olcak diye...evet cnm benm bel cewremde kaldı kılolar
mekıge baslasam ıı olecek bugun
söylemeye gerek yok.Menüyü beğenmedim....günaydınnn hatunlarrrrrrrrrrr
dün yoğun bi gündü öğlene kadar kadın geliyo temizliğe her pzartesi o yuzden oğlene kadar olamıym sonra sanki içime doğmuş gibi yemeklerimi yaptım birde çayın yanına kek yaptım kocişime yesin de şişsin diye
sonra oğlum öğlen uykusuna yatsada bende sizlere baksam diye debelenirken oğluş uyumadı bende aldım alışveriş merkezine götürdüm tamm çıkıyoken esimin halasının kızı eniştesi halası cocukları cumbur cemaat gezmeye cıkmışlar tabı pişti olduk e hadı eve gidelim caya corbaya derken kendımı mutfakda salata yaparken buldumyendi içildi memnun mesut yola vurdum onlar
laf aramızda olay olucak sulalade cokkkk emınımmmm evi temiz yemekler yapmış durmamıs cayın yanına da kek bile yapmış bir gelin oldum
neyse sonra eşim aradı arkadaşlarıyla yemeğe gidecekmiş bende tabı tabı git değişiklik olur dedimm bi de ona yemek bulaşık vallaa isyanlarda olurdum ev aldı başını gitti onlardan sonra :2:
eşim de yok cocuk da uyudu kalktım evimi topladım sonra açtım neti başladım geçmişi okumaya sonra uyumuş kalmışım netin başında eşim gelmiş haberim bile dolayısıyla butun gece kk geçmiş okuyarak biten rüyalarla geçti gece
ammaa yazmışım heee
menüm
sabah
yokkkkkkkkkk
ara
yokkkkkkkkkk
öğlen
yokkkkkkkkkk
ara
1 mocha
akşam
bir kase mercimek corba,bol salatalı makarna diğerlerinden yemeye vaktım olmadı servis yapıcam diye
ara
işte tükendiğim dakikalarbir şeftali,yarım kavun,1dilim kek
öğleyle aranın yerini değişik yemişin :) güzelmiş menün..
07.30: 2 dilim tam buğday ekmeği,2 dilim salam, 1 kk peynir,domates,taze nane
10.00:7-8 badem
12.30:100 gram yağı süzülmüş ton balığı(yemek yiyecektim müşteri geldi yarım kaldı)
15.30:4-5 yemek kaşığı bezelye, 3 kaşık yoğurt,salata
19.50:fırında tavuk, salata
21.00:7-8 adet çilek
hep benzeri birşey olur zaten...msj 52
ama denmemeside kötü aslında, eşim kilo alıyrsun dikkat et deseydi belki bu halde olmazdım, o sürekli ben seni her halinle seviyorum, çok guzelsin, çokmu kilo aldım ben diye sorduğumda yooo abartıyrsun iyisin vs dediği için aniden şiştim, hatta bi arkadaşım pompayla şişirilmiş gibi olmuşsun demişti, o kadar inanamamıştı kısa zamanda bu kadar kilo alabileceğime:) işin garibi bende hiç farketmedim![]()
canım üzgünüm sizin için ama mecburum artık.ne yaptıysam olmadı...seng ne yaptın yaaaa yaktın bizi :18:
doğumgünün hatrına olsun bu sefer...İyi ki doğdun bu arada...mesaj 7
bugün k i menüm
sabah 1 çay 1 tost
öğle menüm yazmaya utanıyorum ama bugün benim doğum günüm olduğu için
bir porsiyon iskender
aralarda bir şey yemedim akşam yemeği ve sporla telafi edrim inş.
mercimek çorba (k/cal 165) yarım porsiyon
iskender (k/cal 350)
bulgur pilavı (330 kalori)
:26:
menün güzel şimdilik canım.umarım akşam da allah yardımcın olurda abartmazsın...msj 39
selam kızlar , neler yapıyorsunuz , geçmişi okudum geldim , size bir bakıp okula gideceğim ...
sabah
1 dlm ekm , salatalık , domates , peynir , 1 çay kaşığı bal ve şekersiz çay
ara
bir kaç çubuk kraker ve 1 su brd yeşil çay , yarım lt su
öğlen
1 kase çorba ve taze fasulye yemeği , birkaç kaşık yoğurt ..
bu saate kadar iyi gidiyor , benim hatam akşam çay kısmı , annem genellikle çocuklara birşeyler yapıyor , bir çatal bile alsam beni etkiliyor ,,akşam 6 dan sonra hiçbir şey yemediğim günler sabah kalkınca daha zayıf oluyorum ...
mesaj 22 slm seng bize bazı görevler vermişsin lakin ben herzaman foruma giremiyorum eski mesajları da bulamadım verdiğin görevi pek anlamadım sakıncası yoksa kısaca anlatır mısın?
mesaj 24 sen farkettim de sen sabah ları çok kötü besleniyorsun galiba sen bir de okul çağındasın yanlış biliyorsam düzelt bu şekilde bir diyeti hayatın boyunca devam ettiremezsinnerdesiniz yahu...
ben menümü yazayım :)
sabah:1 paket çubuk kraker, 250 ml çilekli link
ara çubuk krakeri bi kerede bitrdiğimi düşünmeyin :)
öğle 1 kase yoğurt çorbası
ara -
akşam 1 kase yoğurt çorbası 1 tb. türlü 1 yk. yoğurt(biliyorum az) 1,5 dl. tam tahıl ekmeği...
1 lt su 1 yeşilçay 45 dk spor
10. mesaj
gayet iyi canım önemli olan aldığın kalorileri yakıp diğerini fazla kilolarından yakmak sadece dengeli beslen ve sporunu yap gördüğüm kadarıyla hedefine ulaşmana çok az kaldı
kral prens fakir olayını beğendim :)msj 42
özlemcim , sabah kahvaltısı kral , öğlen prens , akşam fakir olarak yemek zayıflamanın 1. kuralı , ne işin olursa olsun , yemek düzenini aksatma yoksa gerçekten zayıflayamazsın canım , ben ce öncelikle bu konuyu hallet ..
Bilge den haber gelmedi , nasıl geçti ameliyatı acaba ..
canım hani yeni gelen üyelerden istediğim bilgiler var ya isim hedef falan :) o bilgilerden bahsettim..mesaj 12 ne bilgisi canım
ben bugün iyi doydum hala açlık falan hissetmiyorum :)TeşekkürlerAçım ama neysee zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır
![]()
o tabloyu yapmak için ne yapıyorsun tek tek uğraşıyr musnu?mesaj 17
afiyet olsun olsunda kalori sepetinde hesaplattım da ben yandım yaaa ,
ağlamak istiyorum:18:
[TABLE="class: table_hesap, width: 0"]
[TR]
[TD="class: td_hesap_2"]2012-05-15 tarihli kaloricetveliniz[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]Miktar[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]Kalori[/TD]
[TD="class: td_hesap_5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][1][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]İskender[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]800[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][2][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]yesil cay[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]2 adet[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]0[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][3][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Yürümek (Asfalt)[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]20 dak[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]125.6[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][4][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Şekerpare[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.5 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]235[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][5][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Bulgur Pilavı[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]291[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][6][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Şeker (küp)[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]4 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]78[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][7][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Karışık Tost[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]280[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"][/TD]
[TD="class: td_hesap_3, align: right"]Toplam :[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]1558.4 kal.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
![]()
akşam benim tam 1 saat 30 derece eğimle yürümem lazım ki yediklerimi eriteyim :111:![]()
beğendim menünü çok güzel.akşam her ikisi de olabilir.Ama salatanın yanına çorba imkanın yok mu çabuk çorba falan...
07.40:1 yumurtayla pastırmalı yumurta, yarım kk peynir,domates,salatalık,kırmızı biber,maydonoz liimonlu 2 dilim tam buğday ekmeği
11.00:6 tane siyah kuru üzüm
13.30:1 adet sinitzel, 1sıkım küçük mercimekli köfte,salata,1 bardak ayran
16.00:7-8 adet fındık
17.30:1 bardak ayran
19.40: ne ysem acaba (salatamı nesfitmi) yemek yokta:26:
21.00:6-7 tane çilek
sürekli tartılma canım yaa...sonra çok takılır kafana...gün içinde tartı değerlerinin değişmesi çok normaldir.ama ister istemez psikolojin bozulur...Of çok açım bari bi elma yiyim dedim dildim koydum tabağa onuda yiğenim aldı yedi son elmamı ben yicem dediNeyse 60.5 im şu an
![]()
güzel gibi görünüyor...mesaj 23 kızlar ben bugün öğlen abarttığımiçin akşam yemek yiyemiyorum
bir domates ve bir salatalık bir dilim tam buğday ekmeği ve 1 kase yoğurt sizce nasıl akşam için :44:
mesaj 24 sen farkettim de sen sabah ları çok kötü besleniyorsun galiba sen bir de okul çağındasın yanlış biliyorsam düzelt bu şekilde bir diyeti hayatın boyunca devam ettiremezsin