- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #58.241
Arzu özelden msj atayım sanırım buradan böyle linkler vermek yasak, yanlış bilmiyorsam yani
sana da özelden msj atıyorum Deryacım
bnada msj at sekerm
bnde takıp edeym

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arzu özelden msj atayım sanırım buradan böyle linkler vermek yasak, yanlış bilmiyorsam yani
sana da özelden msj atıyorum Deryacım
msj 10
evet canım , heralde akşam dengeledin . bu gezmeler bizi perişan ediyor inan , cts benim de günüm var bakalım , ne kadar kaçamakla atlatacağım , offfff ya ...
msj 3
bende sallamak istiyoruuummmmm:))))
msj 10
evet canım , heralde akşam dengeledin . bu gezmeler bizi perişan ediyor inan , cts benim de günüm var bakalım , ne kadar kaçamakla atlatacağım , offfff ya ...
msj 9
Nurcanım , cts 1 sa step , salı 1 sa plates ve perşembe 1 sa aerobik yapıyoruz , sonra herkes aletlerle çalışıyor , kendi programına göre , program her ay değişiyor , basen varsa ayrı çalışma yazıyor , göğüs için ayrı , hoca gerçekten işinin ehli ...ah bir de boğazımı tutabilsem ...sadece sıkılaşıyorum , kilo çok az gidiyor , benim çok sıkı , unlu gıda olmayan bir diyet uygulamam gerekiyor ..![]()
sallayalım valla unlu gıda olarak börek ve ekmeği diyorsan kesmek gerekli deryacımmsj 11
gel Nurcancım birlikte sallıyalım en az 1 kilo ne dersin ...
hem nefse hakim olmak gerekli hemde aclıga nebilim dolapta gecengun pasta vardı löpp yedim çok direndim 1 gün boyunca ama 2.gün dayanamadım artıkmsj 4
gerçekten perişan etme konusunda haklısın, hem ister istemez yeniliyor hemde yediğin halde o güzelim mutluluk vermesi gereken(!) yiyecekler müthiş bi mutsuzluk veriyor insana:) yani birkaç dakikalık bir zevk için değmez ama bu nefis yokmu bu nefisskör olası nefis:)
evet canım ödem olunca fazla gidiyor o hafta kilolarmsj 6
kızlar paylaşmak istedim sizlerle
tam bir ay oldu diyete başlayalı 5 kilo vermiş durumdayım bugün
ama 2.5 kilosunu ilk hafta vermiştim sanırım ödem filanda vardı yoksa bir haftada 2.5 kilo verme gibi bi becerimin olduğunu sanmıyorum:))
bu durumda kalan 3 haftadada 2.5 kilo olmuş oluyor
ve uzun süredir diyet konusundaki ciddi bir başarımmm:))
inş devam eder :))
sallayalım valla unlu gıda olarak börek ve ekmeği diyorsan kesmek gerekli deryacım
hem nefse hakim olmak gerekli hemde aclıga nebilim dolapta gecengun pasta vardı löpp yedim çok direndim 1 gün boyunca ama 2.gün dayanamadım artık
evet canım ödem olunca fazla gidiyor o hafta kilolar
msj 7
ya işte onun için diyorlarya evinize abur cubur almayın, bulunmasın diye, oldumu bi kere sabretsen iki kere sabretsen üçüncüsünde yeniliyor malesefama işte evde çocuk var eş var misafirler geliyor bulunmamasıda mümkün olmuyor bazı şeylerin
![]()
maway/ 72 / 72/ 0.0 / % 0.00
pühhh insan hiç olmadı bir iki gram verir:44:
yok arkadaş bu hafta sıkı tutunun haftaya 5.takımı sallıcam demedi demeyin![]()
selam kızlaaar
listeye gircekmiyim girmeyecekmiyim bilmiyorum ama bend ekilo bildiriminde bulunayım
geçen haftaki kilo 78.5
bu hafta 78.2
aradaki fark 0.3
hedef kilo 70
78.5/78.2/0.3/0.38
o kadar gezmeye yine iyi mutluyum almış olmaktan çok korkmuştum:))
msj 3
bende sallamak istiyoruuummmmm:))))
bnada msj at sekerm
bnde takıp edeym![]()
aah ah, bend e haftasonuna kadar sabrediyorum ama cuma gecesi oldu mu kıpır kıpır aynen dediğin gibi kıpırdamaya başlıyorum. sanki haftasonu diyet olmaz gibihele cips varsa evde içim rahatetmiyor illa kıpır kıpır yicem:18:
msj 11
gel Nurcancım birlikte sallıyalım en az 1 kilo ne dersin ...
mesaj 46 ben demsj 8
sonuçları çok merak etttiiimm:)
mesaj 47 inş devam eder Allah kolaylık versinmsj 6
kızlar paylaşmak istedim sizlerle
tam bir ay oldu diyete başlayalı 5 kilo vermiş durumdayım bugün
ama 2.5 kilosunu ilk hafta vermiştim sanırım ödem filanda vardı yoksa bir haftada 2.5 kilo verme gibi bi becerimin olduğunu sanmıyorum:))
bu durumda kalan 3 haftadada 2.5 kilo olmuş oluyor
ve uzun süredir diyet konusundaki ciddi bir başarımmm:))
inş devam eder :))
canım yüzden 3,2 değil 3,23Bende şimdi uyucam yarında geç girerim şimdiden yazıyorum.
Öncelikle tartılıyimmVeee 60.2 İdare eder
Ben kısaca 60 diyim zaten sabaha kadar 60 olur o
62 - 60
fark : 2
(2 / 62 ) * 100 : % 3,2 doğru hesapladımmı acaba![]()
canım haftaya gelir mi tartın?umudun yoksa izinli yazacağımda ...gunaydn kızlar
ıns tartıda herkes ıstedıgı kıloyu gorr
ama malesf ben bıldırım yapamıcm gelmedı hala tartım![]()
canım keşke cuma günü seni izne çıkarsaydık.aklıma gelmedi...bu hafta çıkarıyorum.kendini kasmadan toparlarsın durumGünaydın kızlaaaar \o/
Bugün ağrım var maalesef. Dün kendimi iyi hissediyorum diye bahçede yemek yedik. Ben çok konuştum falan. Saçma bir şey oldu. Bugün yine başladım yutkunurken zorlanmaya.
Ben kilo bildirimi yapacak mıyım? Çünkü narkoz sonrası, yani Salı günü 4,5 kilo fazla çıkıyordum. Bugün ise son kilomdan 1,5 kilo fazla çıkıyorum. Nasıl yapacağız? Bu hafta muaf olabiliyor muyum hastalık sebebiyle?
Kilomu yazayım yine de. 98.3 çıktım.![]()
mesaj 48 Seng anlaşılan hesap kitap yapıyorsun burdasın ama ses seda yok