- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #58.461
msj 57
sanada gunayydınn
sen nasılsın yoktun dün:?:)
ızınlıydm dn cnm
ewe dha pc almadık
uzak kaldm ynı sızden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
msj 57
sanada gunayydınn
sen nasılsın yoktun dün:?:)
ızınlıydm dn cnm
ewe dha pc almadık
uzak kaldm ynı sızden
menummm
sabah
k fleks
ara
nektarı yesılcay
oglen
5 yk kurufaslye ayran yarmdılım ekmek
ara
nektarı yesılcay
aksam
2 yk faslye yogurt salata belkı corba
nasıl:18::18::18:
msj 59
canım bu nektarı yesılçay dediğin nasıl bişey? ayrı ayrımı yoksa bilmediğim bir yeşilçay formumu??
cnm nektarın bıldıgmız meywe
yeslcay da herzamn ıctıgımız
ayrı ayrı yane![]()
MSJ 60
koptuuum:) bende yeşilçayın bilmediğim biçeşitimi varki dedim, hiç aklıma gelmedi :))))
MSJ 60
koptuuum:) bende yeşilçayın bilmediğim biçeşitimi varki dedim, hiç aklıma gelmedi :))))
msj 61
hasrettt sen ne güzel kilo vermişsiin, profilindeki fotoyla şimdiki foton ne kadar farklı, yüz bile ne kadar çok değişiyr demekki kilo verince:))
MESAJ 14Canım kolay gelsin,bemim oğlum da lise 3 te,sınav haftası biliyorum,Allah yardımcın olsun ..Ben şu sınavlardan bi kurtuluyim göreceksiniz en dengeli beslenen be
n olucam zamanımı boğazıma adıcam![]()
MESAJ 15çok hastalandım benorta kulak iltihabı olmuşum ben duştan ıslak kafayla çıkıp bisikletin üstünde fink atmaktan
kusura bakmayın yazamadım ama kafamı kaldıramıorum ananem geldi o bakıo bana yatıorum bütün gün bugün kan aldılar iğne yaptılar ateş düşürücü sabaha karşı yine ateşlendim yine acile gittik fenayım kızlar neyse ben bilmiorum geç mi kaldım bildirim için bugün de tartılamadım ama dün 52.6ydım başlangıçta 54.2ydim 1.6 kilo vermişim
MESAJ 16kızlar bızım fırmayla hersabh bı kız ıstnbla gıdıo
dedım kı ya bısı sorcm hergun gıdıosunz ıs ıcın feln mı zor oolmuyor mu dedım
guldu yok zorlanmıorum haftann 3 gunu gıdıorum egıtım ıcın dedı
bnde ınandm
oda aslında esra erolla evlen bnmle programındaymıs
yanmdakı arkds soledı
ama dıodum zaten bende ben bu kızı bıyerden tanıyorum dıe![]()
MESAJ 16mesaj 16
selam kızlar bugun dışarıdaydım işlerim vardı koşturdum durdum yine ve alışveriş yaptım bu hafta 2. aldıgım pantalon oldu ama dayanmadım bugun yine aldım insan zayıflayınca kıyafetler bol gelior ve çok salaş duruor üstünde herşey dar paça kot aldım yine ahaha hamilelikte hasret kalmıstım dogumdan sonrada giyememiştim bir süre..neyse bugun aslında cok sıkıcı gectı bazı nedenlerden dolayı![]()
MESAJ 17Msj 28
İyi geceler kızlaar
Nasil yorgunum aman allahım
Sabah kahvaltıya gittik oğlusla o bile bı olay:) oradayken kuzenim aradı evdemisin gelicem diye eve geldik o geldi
Sonra onunla alışverişe gittik oglusu babasına bırakıp, bugun 19 Mayıs tatil olunca tam denk geldi
Ne zamandır bisey almiyordum, daha dogrusu alamıyordum, hiçbirşey olmuyordu , olsada güzel durmuyordu, şişmanlık zor is malum:)) 4 saat filan gezdik, sonra esim aradı sehir disından bı arkadaşı bı düğüne geliyormuş bizde uğrayacaklar diye, allaaah bir telaşe eve gittim temizle topla supur onlara birseyler hazırla oglusu uyut derken su an itibariyle oturdum, ama ayaklarım belim kopuyor diyebilirim
Neyse menümü yazayım, biraz dengesiz oldu bu kargaşadan ama
MESAJ 18selamlar zayıflamak için her türlü çabayı gösteren bayanlar:)
bugun dışardaydım market filan avm leri tıklım tıkıştı çok bunaltıcıydı fazla kalmadan marketi yapıp kaçtım
sabah:1 kepekli poğça
öğlen:1 kepekli poğça
akşam:ızgara köfte 6 tane salata
ara:kayısı 4 tane
haftasonlarını sevmiyorum yaw berbat besleniyorum kaçamak olmuyor belki ama sağlıklı hiç olmuyor
mESAJ 19Kızlarrr yarın ingilizce ve geometri sınavım var. Hayat mayat meselesi lütfen bana dua edinBu hafta her gün yazılım var hepsinden geçemessem bütün yazım mahvolacak ve sorumluluklara kalıcam
Bu haftaa hepsindenn geçersem dünyalar benim olurrr karar verdim bütün aileye ziyafet çektiricem internetten bakıp 3-4 çeşit yemek 3-4 çeşit pasta yapıcam allahımm nolur geçiyim seneye çok çalışıcam. Bütün haftasonumu ingilizceye çalışarak geçirdim bide geçemessem yandım
![]()
MESAJ 20msj 28
Hilalcim harikasın tek kelime ile , bloğunu okurken kendimi bir romanın içinde hissettim , bu aralar çok satanlar listesinde küçük mucizeler dükkanı ve bir yumak mutluluk ...
böyle her işten anlayan ve çevresine yaptıkları ile enerji veren insanlara bayılıyorum ...![]()
MESAJ 21msj48
bu ay bende cok kararlıyım cuma 1 hafta olucak bu persembe sıkı diete basladım valla 1 ay sıkalım dişimizi derya bakalım neolcak ben cok merakediyorum haftasonu gercı benım gusel gecmedı ama bakalım bu hafta 1 kılo gitmeli artık 2 haftadır tık yok![]()
MESAJ 22msj 33
Arzu ve Aslı da uğramadılar , yaz gelince Aslının işler çok yoğun oluyor , diyeti ne alemde merak ettim , Arzu da çocuklarla uğraşıyor , ona da çok dua ediyorum , güçlü ve sağlıklı olsun diye , gerçekten işi çok zor , benim annem de yıllarca bize hem annelik hem babalık yaptı ,babam vefat ettiğinde 5 yaşındaydım ...annem herşeyim ...
msj 56
inş herşey istediğin gibi olur canım:)
aaa cok uzuldm ablacm allah yardmcın olsun
ama enn ıı kararı almıssn herkesn ewı ayrı olck
Arzu hakkınızda hayırlısı olsun, umarım içine sinen ev sana nasip olur hayırlı ise.
kızlar bısı sorcm sıze
unıden cok samımı arkdsım war ew arkdsım arkds demıım kardesım gıbıdr
okulu bıtmedı +ladı aılesıne soyleyemıo
sınaw donemı sınawa gdıorum dıe ckıo ewden bnm yanıma gelıo
bu hafta ıcı yıne gelecktı
sonra kuzenm corludan ıs buldu hafta ıcı gelıolar corluya 11
teyzem kuzenmın esı cocugu kuzenm
nasıl onlara gelmeyn dıeblırım kı
ewım zaten kucuk studyo daıre
arkdsımada msj attım bole bole dıe
bna dunya kadr sey yazmıs msjda
resmen ıstemedn bnı dıe
sızce hata mı yapmısım
MESAJ 24
Arkadaşın hatalı Hasretim ,bir kere ailesindaen ne kadar daha saklıyacak durumu,sonra grçek dost arkadaş olsaydı senin de zor durumda kaldığını anlardı sitem etmezdi şimdiye kadar evi,ni açmışsın ona....Bence üzülme sen haklısın...![]()
ahh ablacm okdr seye gozyumdum kı onnla ılgılı konularda
dun aksm bna dunya kadr msj attı hıc bırıne cwp atmadım kırmayalm bırbırımızı dıe
ama keske bıraz degerımı bılseydı benm
cok guzl gunlerımz gectı
kıyamıorum ona
ama bazen bole cok uzuyo ıste bnı
Hasret, sıkma canını. o da şimdi sıkıntılı bir durumda kaldı tabi onun verdiği sıkıntı ile sana böyle davranıyor. hani insan en sevdiğinden, nazının en çok geçtiğinden çıkarır ya sinirini, onun gibi. sonuçta senin mazeretin var, eminim bun uzamanla anlayacaktır.