Yaaaa okul dönemlerimi çok özledim. Ben çok yaratıcıydım. :) Ayak bileklerimin içine kopya hazırlardım mesela. Bir kağıda itinayla 2 renk kopyaları hazırlardım. Bir siyah, hemen altına kırmızı... Konuları birbirinden ayırabilmek için o da

Sonra ayak bileklerimin içine yapıştırırdım. Hani böyle erkek oturuşu yapılır ya, bir ayak diğer bacağın dizinde. Öyle oturur bakardım. Bir o ayak bir diğer ayak.

Ortaokul lise dönemimde 3 kere disipline gitmiştim. Allahtan üniversitede disiplin diye bir şeyle karşılaşmadım. Kesin okuldan atılırdım.
msj68
en güzelini yapmısın film izlemekle bende geceleri izliorum film anca zaman buluyorum
buraya da yaz bilge hazır vaktin varken iş bası ne zaman yapıcaksın?
Yarın başlayacağım. Aslında bu hafta da raporluyum ama hem sıkıldım hem de öyle ağrım sızım pek kalmadı. Üşengeçlik var serde.

Film tavsiyelerine asla hayır demem. :)
ara ara gelip okuyorum yazdıklarınızı ama yazacak vakit bulamadım.
şu yoğunluk bir bitse...
Nerede çalışıyorsun? Senin de yoğun bir işin var benimki gibi.
ben bu hafta kaçamakları biraz arttıracam gibi geliyor malum sınav
haftam ya kendime yağ çekiyorumki çalışabiliyim
Yapmaaaa! Sakın. Bak cips yemek istersen sana bir tavsiyede bulunacağım. Aynı cips gibi oluyor ama çok daha az kalorili ve yapımı da çok kolay.
Bir adet yufkayı alıyorsun, tezgaha seriyorsun.
Becel olur zeytinyağı olur fırça ile yufkanın yarısına sürüyorsun. Varla yok arasında ama ok?
İster beyaz peynirle maydanozu, istersen de beyaz peynirle dereotunu karıştırıyorsun. Börek içi gibi aynen. Yağı sürdüğün yarıya aralıklı serpiştiriyorsun. Öyle dolu dolu koymayacaksın yoksa taşar. :)
Sonraaaaaa yufkanın boş kalan diğer yarısını hoooop peynirli kısmın üstüne kapatıyorsun. Elinle pıt pıt pıt üstüne vuruyorsun ki yapışsın birbirine. :)
Bir bıçak alıp ince uzun şeritler halinde kesiyorsun. 180 derece ısıtılmış fırında 5-8 dk arasında pişiriyorsun ve çıkar çıkmaz sıcak sıcak yiyorsun.
Aman gözün sürekli fırında olsun. Bir kere kaçırdın mı cırt diye yanıveriyor valla.

Aynısını zeytin ezmesi ile de yapabilirsin.
Kaçamak yok tamam mı Hatçe'cim