- Konu Sahibi Cherry Mom
- #58.701
Bende bir hafta önce geldim buraya 1 buçuk haftamı ne bende yapamamıştım dur ben sana öğretivercemcizelge yapamadım bende yaa.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bir hafta önce geldim buraya 1 buçuk haftamı ne bende yapamamıştım dur ben sana öğretivercemcizelge yapamadım bende yaa.![]()
Hemde nasill, gercekten korkunç bir gundu, saatlerce süren matkap sesi durmayan bir afacan :))her taraf toz toprak, isleri bitirincede bir temizlik telaşı, bir saha adamak istemiyorummsj 47
Canım gerçekten çocukla birlikte bir odada oturup tamir işinin bitmesini beklemek oldukça zor bir iş ..iş bitince yapacağın temizlik daha da yorucu kısmı , Allah kolaylık versin ..
afferin kız Hatice bak yavaş yavaş düzeliyor menün, ders calisiyoken zordur diyet yapmakBenim bugünkü mönü : Sabah (Okulda ) : Simit ayran
Ara : 1 tane elma
Öğlen = 1 adet haşlanmış yumurta 1 çay kaşığı reçel yarım çay kaşığı tereyağ 1 dilim beyaz ekmek
Ara: 1 adet elma
Akşam : 1 tabak sebze yemeği 1 dilim beyaz ekmek
Ayrıca gün boyu 1'5 litre suuu![]()
Hilalcim B'nde gecende bunu düşündüm acaba ne kadar icmek gerek diye, sonuçta herseyin fazlasida zarar. 3 bardakmi içilmesi gereken, ama bn buyuk kupayla iciyorum, 3 cokmu olur acaba ?3. ve son yeşilçayımı da içtim, mesaim de bitti. görüşmek üzere![]()
Katılıyorum hayatta içmeyeceğim tek şey diye düşünüyordum artık, ama icmeye alistim çok şükür, helede tarcinli limonlu bayılıyorum :))hadi bakalım, yani yeşil çayı bile içebiliyorum artık. heralde bu maydonoz suyunu da içebilirim :13:
ayrana bayılıyorum Derya, hem tok tutuyor, hem de insanın içini ferahlatıyor. afiyet olsun...
Kızlar nescafeye bir arkadaşım çok kilo aldırır dedi ama ben kalorisine baktım 54 kcal yazıyor bu çok az :26::26::26: Ben geceleri ders çalışıyorum uykumu kaçırsın diye nescafe içmeyi düşünüyorumda şimdi aldım marketten kilo yaparmıki ya 54 kcal çok az bir ayran bile 34 kcal zaten![]()
canım 60ı geçtiysen saymayabilirsin.Tabi listedee birinci olmak istemiyorsan. :)msj 80
ece alttan okuyorsun görüyorum bu msj sayma işi ne zaman sonlancak sayıp sayıp duruyorum sanki bi ben sayıyorum gibi:)
light olanlara pek güvenmemek lazım aslında...msj89
niahaha aynı ben aynı benim gençliğim:)
bende öle yapıyorum hatçe ama sanırım onlarında bir zararı var herseyin aşırı zarar:)
neeeeey çikolata sevmiyon mu aman allahım :)Allahtan ben çikolata sevmiyorumBi aralar birşey canım istediği zaman amaaaaan yiyim en fazla 100 gramdır hepsi kilo olsa ne olacak diyordum öyle demeyide bıraktım artık
![]()
canım o çikolatanın tadını ben seviyorum.Ama şu sıralar çevremdeki hiçbir yerde bulamadım.tek bir yere geliyordu zaten.Sordum yaza gelir belki dedi ama pek vaat edici değildi..Pardon ama bu light çikolataları ben nerede bulacağım? Diyabetler için yapılan çikolatalar var, onlardan mı bahsediyoruz yoksa??? Tadı güzel mi bi de?![]()
evet evet güzel bu...bende alıyorum arada...Bakınız bayanlar size buldum marketinizden ısrarla isteyiniz![]()
8de ne o ya... bizim apt.da da bi ara vardı evi resmen baştan yarattılarMsj 65
Sorma Hilalcim korkunç bı ses gercekten, 10 dk ne ki sekizden beri zar zar valla(( ne zaman biter dedim belli olmaz öğleden sonraya kadar sürer herhalde dedi,
( yatak odasına tikildik kaldık, bide bunun sonrasında temizlik var heryer toz toprak olacak
( odaların kapılarının altına ıslak bez kapattim ama karsı komşuya dün girdiler yinede çok mahvolmus, bakalım neyse çilemiz çekincez artık
(
başımı kaldıramıyorumki...derslerden...Bittiydi ama yok sözlüler yok ürün dosyaları...hepsi sıralandı...düşünsenize bu sözlüye girmezsem dinim 3 gelicek...kocca bir kitap ve sorulan sorular öyle edb. soruları gibi değil..Hasret ben de az önce içtim yeşil çayımı.
yaa canım nerde herkes, kaptan bile yok ortada![]()
:) bende aynı şeyi söyledim okuyunca :)yorumsuz ......................
canım asıl açıklamayı en son yapıcam.Ama aslında çokta kırıcı birşey yok burada benide eleştiren yok kendimden geçtim resmen...yaşım dolayısıyla fazla bir şey diyemiyorumda.Tam sıkı yönetim ilan ediyorum birşey çıkıyor.Yardımcım olarak desteklerinin devamını bekliyorum.Ama lütfen biraz daha dikkatle çünkü ben bile bilemem bana ne söylenirse kırılabilrim...Kırmadan olsun.En azından önce aramızda konuşalım sonra yazalım buraya....umarım yanlış anladığın bir yer olmaz.hemen alınmadan önce açıklamamı istersen sevinirim...kızlar burada bızler cok ıstıoruz zayflamayı
dıoruz mesela menuler sole olsun bole olsun dıe yok bızı dınleyen uygulayan
cogu uye duzenlı gırmıor
ececıgım bu hafta eleme yapalm
sanırım senn waktn yok
ben duzenlı takıp etcm
lıstesı duzgun olmayan buraya duzgn bıldırım yapmayan gruptan ayrılacak
sakın kızmayn bna ama motıwe olamıorz boleyken
bu saaten sonra kımseye goz yummak yok
ya duzenlı buraya gırıp menulerınızı paylasın menulerınızı duzeltn yada lutfen ayrlın buradan
CNKU BIZ GERCEKTEN ZAYFLAMAK ISTIORUZ !!!!!!!!!
Aynen katılıyorum
yine katılım en alt seviyede. sadece cuma gelip bildirim yapmakla olmuyor, buraya ne kadar yazarsak, ne kadar paylaşımda bulunursak motivasyonumuz için o derece iyi olacak bence.
Ayrıca, insan elbette kaçamak yapar. ama öyle menüler var ki kaçamak durumunu aşmış bence. ve bu sürekli bu şekilde. bence menülerin de düzeltilmesi lazım. bu tarz paylaşımlar bana hiçbirşey katmıyor açıkçası.
lütfen kendimize çeki düzen verelim, tabi eğer zayıflamak istiyorsak
beğenilecek tarafı mı vardı ki ne :) :)Noldukine beğenmedinizmi![]()
ben tek başıma karar vermiyorum.en son tuniyle nisseyi lsteye alırken oylama yaptım...bende derslerden dolayı giremediğimi yazdım tek bir kişi cevaplamış...yine esip gürlemişsiniz hatunlar relax olun azcık :)
bazı arkadaşlar tümgün burda olamayabilir fakat ne yedi ne içti gün boyu bende merakediyorum
birde çok şikayet etmişsinizde ben günaydın dedim size nie alıntı yapılmadı hasret ve hilal?
çok sessizlikten yakınıyorsunuz bakıyorum ama bana cvp yazmamışsınız
birde mönülerini yanlış buldugunuz insanları daha güzel bir dille eleştirin çok kırıcı olmanın kimseye faydası olmaz
ece kimin listeye girip girmeyeceğine gayet güzel karar veriyor zaten..
Nurcncım bu zamna kadr hep guzllıkle konustk bız
durum bu ortada ıste
ayrıca bnde ecenın yardmcısı olarak destk ckıorum ahaytm
eer bızler dogru secmler yapsaydk burada bı aktflık olurdu
amacımız kırıcı olmak dııl
herkesn gorevını yerıne gtrmesı
ısıne gelene bole hayatm...
Benim çikolata midemi bulandırıyor ya:)
light olanlara pek güvenmemek lazım aslında...
neeeeey çikolata sevmiyon mu aman allahım :)
canım o çikolatanın tadını ben seviyorum.Ama şu sıralar çevremdeki hiçbir yerde bulamadım.tek bir yere geliyordu zaten.Sordum yaza gelir belki dedi ama pek vaat edici değildi..
evet evet güzel bu...bende alıyorum arada...
beğenilecek tarafı mı vardı ki ne :) :)
...
Son gelen üyeler (listede olsun olmasın) takıma giriş tarihini, kurallarda belirtilen bilgileri belirtmelerini geçen hafta 60 mesajı aşamayanların bunu bildirmelerini rica ediyorum lütfen bildiriniz... :)
birde nurcancım sen bana geçen hafta bildirimde yüzdesi en düşük olanı saptayabilir misin? Sanırım listede olmayıpta bildirim yapmyayan yok.Varsa bir de onları ekleyip listeyi bizimle paylaşırsan sevinirim...takım içi bireysel derecelerimizi bir görelim...
nisse ve tuni takibinizi istediğim mesaj budur...
Kızlar hani ben sınıfta kalabilirim ya intihar edecem kalırsam diyodum arkadaşımda beraber edelim dedi sınıfta kalırsak yoksa tek ederim dedi bende nasılsa vazgeçer diye tamam dedim baktık baktık kolay bi yöntem bulamadık. Açlık grevi yapalım dedi ben başladım dedi arkadaşımsan eğer sende başla dedi bende sınıfta kalırsam nasıl yaşiyim resmen psikolojik şiddet görücem benimde üstüme geliyorlar bıktım dünyadann bende başladım o bitirirse bende bitiririm grevi ama yarın birşey yemezsem beni affedinBu arada iki arkadaşım var ikiside kalırsak intihar edelim diyor beraber hangisiyle intihar edeceğimi şaşırdım ne çok intihar meraklısı varmış
![]()
Son gelen üyeler (listede olsun olmasın) takıma giriş tarihini, kurallarda belirtilen bilgileri belirtmelerini geçen hafta 60 mesajı aşamayanların bunu bildirmelerini rica ediyorum lütfen bildiriniz... :)
birde nurcancım sen bana geçen hafta bildirimde yüzdesi en düşük olanı saptayabilir misin? Sanırım listede olmayıpta bildirim yapmyayan yok.Varsa bir de onları ekleyip listeyi bizimle paylaşırsan sevinirim...takım içi bireysel derecelerimizi bir görelim...
nisse ve tuni takibinizi istediğim mesaj budur...
Ya canım ben cidden neyi göndereceğimizi anlamadım( son gelen üyelerin bilgilerini mı
Kızlar hani ben sınıfta kalabilirim ya intihar edecem kalırsam diyodum arkadaşımda beraber edelim dedi sınıfta kalırsak yoksa tek ederim dedi bende nasılsa vazgeçer diye tamam dedim baktık baktık kolay bi yöntem bulamadık. Açlık grevi yapalım dedi ben başladım dedi arkadaşımsan eğer sende başla dedi bende sınıfta kalırsam nasıl yaşiyim resmen psikolojik şiddet görücem benimde üstüme geliyorlar bıktım dünyadann bende başladım o bitirirse bende bitiririm grevi ama yarın birşey yemezsem beni affedinBu arada iki arkadaşım var ikiside kalırsak intihar edelim diyor beraber hangisiyle intihar edeceğimi şaşırdım ne çok intihar meraklısı varmış
![]()