Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

msj 96
ayy yarını heyecanla bekliyoruumm, bu yarışma nasıl güzel geldi bana , diyetisyenden daha motive ediyor beni:))) cuma gününe kilo vermiş çıkmak heyecanı süperr

msj 94
amaaann içmeyelim kardeş içmeyelimm, kolasız ama zayıf ve sağlıklı bir hayat yaşayalım inş:)) ki çok severim kolayı çooktandır içmiyorum çok şükür:))
ıcmer sakınnnnnnnnnnnnnnnnnn :19::19::19::19:
sana verdiği kodu buraya yapıştır Handan, nereyi ekleyeceğini söyleriz. sen de profil düzenle kısmından uygun yere o verdiğimiz kodu yapıştırırsın

aa harika, zaten baktım herkes yeşilçay deyip duruyor. içtiğim de nescafeden başka - ve sudan başka - bişey yok. normal çayı hiç sevmem. hiç değilse içeyim bir faydası olur galiba diye düşünmüştüm. demek öyle diyorsun, o halde bundan böyle alışmaya çalışarak içeceğim sağol tuni

bu dediğim peynir sürülebiliyor aynı zamanda :52:

kolayı neredeyse senede 2 veya 3 kez belki içerdim ama bundan sonra bunu da içmem. sağol Hasret paylaştığın için:30:

defneyi ben de bilemedim :18:

bnımkısı ıceceksız yemk yemıo
hepte cola alıo
kolıyle alıoruz gnlde alıswersde
lıgt ama ynede zarrlı dıe dusunuorum
bu yazıyı onada okutmam gerek:1::1:
dayanıorum ıcmıorum ama onnkısınden bı kere feln cekıorum:9:

msj 98
bu arada handancım sen kaç kilosun boyun kaç yaşın neredensin ecenin istediği bilgileri yazarmısın, hem tanıyalım yakından seni hemde o listeyi toparlamak görevi benim ve nissenin malum o işide yapayım:))

ben tuncelide yaşıyorum 2 yıldır eşimin görevi nedeniyle burdayız.Bursalıyım bursada oturuyorduk. burası cok güvenli bir yer olmadıgı için sürekli evdeyim.ye otur ye otur kiloları aldım allah kısmet ederse temmuz gibi tayinimiz belli olmuş ve burdan gitmiş olacagız ozamana kadar bu kilolardan kurtulmam lazım sizlerinde yardımıyla inşl.

ismim handan

1976 dogumluyum

boy.1.56

kilo 58.5

hedef kilom 53

Son düzenleme:
msj 100
ya çok canım sıkılıyor benim bugünn:((
eczaneye geldim elemanın biri izinli diye, otur otur çok bunaldımm
hilalcim sen varsın galiba, nasılsın ??

sabah: nesfit
ara:4 kayısı
öğle:köfte salata ayran
ara:meyveli yoğurt
akşam:5 kaşık kabak yemeği 1 dilim ekmek

2 fincan yeşilçayımı içtim alışverişime gittim 2 saat filan yürümüşümdür:) 3lt su

Back
X