- Konu Sahibi Cherry Mom
- #58.781
msj 106
ya bu mesajları sayan bir benmi varım acabaaaa??
ya bu mesajları sayan bir benmi varım acabaaaa??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın millet nasıl gidiyor diyet![]()
sana verdiği kodu buraya yapıştır Handan, nereyi ekleyeceğini söyleriz. sen de profil düzenle kısmından uygun yere o verdiğimiz kodu yapıştırırsın
aa harika, zaten baktım herkes yeşilçay deyip duruyor. içtiğim de nescafeden başka - ve sudan başka - bişey yok. normal çayı hiç sevmem. hiç değilse içeyim bir faydası olur galiba diye düşünmüştüm. demek öyle diyorsun, o halde bundan böyle alışmaya çalışarak içeceğim sağol tuni
bu dediğim peynir sürülebiliyor aynı zamanda
kolayı neredeyse senede 2 veya 3 kez belki içerdim ama bundan sonra bunu da içmem. sağol Hasret paylaştığın için
defneyi ben de bilemedim :18:
Ben şu an açlık grevindeyim bu kötü hayata inatsüper gidiyor canım sende durumlar nasıl?
sağol canım
tartılıyorum canım bende her meraklı kadın gibi ehehe bende merakediorum yarınımsj 105
nurcannn sen haftalıkmı tartılıyorsun aralarda tartılmıyomusun hiç
senin bu haftaki kilonu merak ediyorum:))
ayy çok üzücü yavru şumum yaBen şu an açlık grevindeyim bu kötü hayata inatBugün neşeliydim okula şarkı söyleye söyleye girdim bahçeye bi baktım yazılıyı yapan hocayla o kopya çektiğim yazılının hocası fısıf fısır bana bakıp konuşuyolar yanından geçip gidiyodum okula o yazılının hocası yani ingilizceci pişşt kızım yazılın sıfır ha haberin olsun dedi. 2 gün önce affettiğini söylemişti neden hocam falan dedim esprisine bi arkadaşım bana birşey demişti edebiyatçının dersinde onu dedi bana edebiyatçı bizi dinlemiş gitmiş ingilizceciye yetiştirmiş hocam şakaydı falan dedim bütünleme sınavlarında görüşecez dedi.
Tarih yazılıları okundu ondanda düşük almışım tarihçi bütün okula yayıldı namın dedi
İngilizceci bütün sınıflara gidip beni anlatıyormuş herkes beni tanıyor artık kopyacı hatçe diye
![]()
Hangi bilgi :26::26:msj 107
hatice bu arada ecenin istediği bilgileri yazabilirmisin toplayalım
Ben şu an açlık grevindeyim bu kötü hayata inatBugün neşeliydim okula şarkı söyleye söyleye girdim bahçeye bi baktım yazılıyı yapan hocayla o kopya çektiğim yazılının hocası fısıf fısır bana bakıp konuşuyolar yanından geçip gidiyodum okula o yazılının hocası yani ingilizceci pişşt kızım yazılın sıfır ha haberin olsun dedi. 2 gün önce affettiğini söylemişti neden hocam falan dedim esprisine bi arkadaşım bana birşey demişti edebiyatçının dersinde onu dedi bana edebiyatçı bizi dinlemiş gitmiş ingilizceciye yetiştirmiş hocam şakaydı falan dedim bütünleme sınavlarında görüşecez dedi.
Tarih yazılıları okundu ondanda düşük almışım tarihçi bütün okula yayıldı namın dedi
İngilizceci bütün sınıflara gidip beni anlatıyormuş herkes beni tanıyor artık kopyacı hatçe diye
![]()
tuni sen nerdensin istanbulmu?msj 109
olsun ya bütünlemede geçersin, bu arada sen neredeydin il olarak?
İnş inş istanbuldayımmsj 109
olsun ya bütünlemede geçersin, bu arada sen neredeydin il olarak?
msj 104
bende şimdi yaptım kahvemii ooh sıcak sıcak çok üşüyorum bugünn((
saat 5 olsada cıksam:13:
geçen haftaki kilo:60
bu haftaki kilo:60 ( yarın yazmama gerek kalmadımı ne)
hedef kilo:50
ad**:hatice
nereden(il**):istanbul
meslek**:öğrenci
çocuk**: yok
Gram olarak gitmiş şimdi tartıda 59.7 gösteriyor ama bir yemek yesem yeniden 60 lara çıkarbu hafta gitmedimi hiç kilo
Aaaaaaa kıskandım ama bak ,ben de yeşil çayımı hazırlıyorum şimdiTunicim bende üşüdüm valla şöyle içim ısınsın dedim
![]()