Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar iyi geceler
Sabah dokuzda evden çıktım biraz önce girdim
Baya yazmissinizdir demiştim ama tatil olunca pek kimse girememiş herhalde
Menümü yazayım
1 bardak sut( kahvaltıya uzak bir yere gideceğimiz için uzun süre ac kalmamak adına sut icim, ac kalıp metabolizmayı yavaslatmamak gerektiğini öğrendim artık )
Kahvaltı yapmamız öğleni buldu
Domates salatalık peynir zeytin 3 dilim sucuk bir dilim peynirli borek ( Buda bu haftaki kacmagim olsun))
Ara 7 yesil erik
Aksam
Haslanmis patates tursu
Ara
5 çilek

wee menu zamanı !!!
sabah

melemen 3 sıyah 1 yesıl zaytın
domates salatalk bıber
azcık peynır 1 dılm kasar
1 dılm beyaz ekmek gewrettım ( sıyah ekmek kalmamıs) cay

ara

yarım muz yesılcay

oglen

1 sınıtzel salata

ara

yarım muz yesılcay

aksam

ıspanak 6 7 kasık
yogurt
salata

Bu sinitzel yağda kızaran degil ins dimı:) benim onceden yediklerim hep oyleydide

Günaydın bayanlarr
Nasılasınız bakalım
Pazar olunca kimse yok daha
Dünde sakınmış buralar
Henüz kahvaltımı yapamadım bende yesicayimi demledim onu iciyorum
İyi pazarlar hepinizee

merhabalar arkadaşlar dün akşam misafirlikte yemekte oldugum için giremedim.
dün akşam mangal keyfi yaptık 1 tane kücük sucuk 2 tavuk but 1 cöç şiş yedim yanında salata akşamki menüm buydu.

sabah kahvaltıda 1 bucuk dilim cavdar ekmegi
4 zeytin cok az peynir yarım domates ve salata 1 catal nutella.
akşam yemegim yine ızgara olacak bu akşam yine davetliyiz
bu akşam dün akşamki kadar kacırmam dün çok fena şişmiştim
mide az yemekten kücüldügü için hemen şişiyor ve rahatsız ediyor.

merhabalar arkadaşlar dün akşam misafirlikte yemekte oldugum için giremedim.
dün akşam mangal keyfi yaptık 1 tane kücük sucuk 2 tavuk but 1 cöç şiş yedim yanında salata akşamki menüm buydu.
Canım ben menünü beğendim ,haftasonu için ideal olmuş,malum hep haftasonu kaçırırız...:9:
7. Olmusuz .......:(((
Ya maalesef,İsveç in şarkısı gerçekten de farklıydı,bizim çocuklar hemen İsveç kazanacak dediler,inanmamıştım,Romanya bana çok güzel gelmişti,yaşlı teyzeler bile 2. oldu:9::9:
TUNİCİM menün gayet güzel ve sağlıklı olmuş....:nazar:

Bugünkü menüm : Sabah : Yok ( Sabah uyumakla meşguldüm ) :D
Öğlen : 1 adet haşlanmış yumurta 1 şekersiz çay 2 dilim domates
Ara : 6 badem şekeri
Akşam : 6 kaşık makarna 1 bardak ayran
1'5 litre su

Haticem,meyve eklersen iyi olacak,bu arada pantolonu giymene az kalmış desene..Ha gayret...:54:Ben sınav sonuçlarına takıldım,oğlumunda yavaş yavaş açıklanıyor...Bu haftası çok dolu...:50:

Gelmişken menümü de yazayım bari
SABAH yağsız tost,1 yumurta,şekersiz neskafe
ÖĞLEN 1 kepçe çorba,3 kaşık barbunya,5 tane sarma,domates
ARA 1 tost,1 elma
AKŞAM 8 kaşık taze fasülye,1 kepçe çorba ,cacık ve 1 dilim ekmek yicem
GECE 1 bardak süt ve meyve olacak
SPOR 1 saat yürüyüş,10 dk eliptik
Yeşil çayımı içtim,suyu da tamamlarım

Yarın diyetisyende randevum var:18::18::18:Bakalım sonuç ne olacak,yağdan gitmiş mi görücez...:34:

hhu hu naparsınızı marıler :1::1::1:
ben hemn gıdıorum
gorsrz yarn:16:

Ayyy bizim ki hemen girmiş Trakya moduna:9:Bahsetmiştim benim babamda Edirneli,lise yıllarımda bana mari dediler diye saatlerce ağlamıştım,kötü bir şey sanıp aklıma geldi şimdi...:9:Bu yaz gittiğimde çocukları uyardım bak kızan mari derler kötü bir şey demek değil diye....:34:

Haticem,meyve eklersen iyi olacak,bu arada pantolonu giymene az kalmış desene..Ha gayret...:54:Ben sınav sonuçlarına takıldım,oğlumunda yavaş yavaş açıklanıyor...Bu haftası çok dolu...:50:
Pantolon şu an üstümde :1::1: Ama hala sıkıyor biraz bol gelsin banane :19::19::19::19::19:

Sınav sonuçlarınada 10 dk da bir e-okula giriyorum kimse girmedi bütün hafta sonu deliricem meraktan ya hayatım hocaların sözlülerine bağlı biri bile girmedi :19::19::19::19::19::19::19:

giremiyorum..boğazımı tutuyorum ama kilo almaktayım oysa şu sıralar önceki zamanlardan da çok dikkat ediyorum :(

amaaa olmayan bazı elbiselerim oluyor şu anda...olmayan 1 2 tane kaldı :) :)

eurovisionda şarkımız kötü değildi bence...performans iyiydi...üzüldüm derecemize ama olsun en azından ilk 10dayız..azerbaycan da ilk 5e girdi :)

o birinci olan ülkeyi hiç beğenmemiştim :) demek ki farklıyım :) :) :)iyi bir heyecandı ama...
bir de kızlar survivor izlediniz mi?Floridaya gittiler falan o ödül süperdi.....

Back
X