Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tgdg 67.2/67.6/-0.4/%-0.60
Samanyolu 68,4/67,4/1/1.46
maway 72/70/-2/%2.78
Cocostar 68 /66,5/1,5/%2,21
seng 52///% geri dönmek üzere ayrıldı.
tunituni 78,2/77,4/0,8/1,02
nisse_46 77.9/77.7/0,2/% 0,26 geri dönmek üzere ayrıldı.

tamamı da böyleydi:)

hoşgeldiniz kızlar ben nurcan sizlerle tanışamadık :)

selam ececim zaten bu sıcaklarda ders olursa ters olur ahaha yazdıgım kafiyeli oldu sanırım

meraba nurcan ben de ece :) takımda iki ece oldu istersen ergh de diyebilirsin

tebrikler canım haftaya inş daha fazla gider

ya ben de ümitlendim 10 gündür 100 gr bile veremiştim takıldı kaldı diye ağlıyodum inş haftaya inmeye devam ;)

bende kilo bildirimimi yapayımm
77,4/76,3/1,1/1.42

waaoow 1,1 kilo süper rr

tgdg
Samanyolu
maway
Cocostar
seng
tunituni
nisse_46

ece sanırım istediğin bu

ben?? :(

gitsinde 500 500 gitsin önemli diil tebrik ederim boyun kaç bu arada?

boyum 1.68 canım

Tunicim ve nurcancım yardımlarınız için teşekkürler...böylece isteyin hazırlamaya başlayabilirim...

tgdg 67.2/67.6/-0.4/%-0.60
Samanyolu 68,4/67,4/1/1.46
maway 72/70/-2/%2.78
Cocostar 68 /66,5/1,5/%2,21
seng 52///% geri dönmek üzere ayrıldı.
tunituni 78,2/77,4/0,8/1,02
nisse_46 77.9/77.7/0,2/% 0,26 geri dönmek üzere ayrıldı.

tamamı da böyleydi:)

bende özellikle o kısmını silip yazmıştım:))))

merhabalar

geçmişi okudum alıntı yapamadım kızlar fazla vaktim yok . dün dediğim gibi işyerinde çok yoğunum şu sıralar. kilo verenleri ve özellikle tuniciğimi tebrik ediyorum:nazar: bu hafta, diyete başladığımdan beri ilk kez artı çıktım. karnım çok feci şişti. kilo olduğunu sanmıyorum, umarım şişliktir.

kilo bildirimimi yapayım:

66,5/68/-1,5/ % -2,25

kilo alınca - mi yazılıyordu tam bilemedim ece sorun varsa düzeltirsin sen

Son düzenleme:
meraba nurcan ben de ece :) takımda iki ece oldu istersen ergh de diyebilirsin

ya ben de ümitlendim 10 gündür 100 gr bile veremiştim takıldı kaldı diye ağlıyodum inş haftaya inmeye devam ;)

waaoow 1,1 kilo süper rr

ben?? :(

boyum 1.68 canım

eski listeyi istediya onun için sen yoksun, seni ekler listeyi yaparken:)
bu arada boylarımız aynıymış ben senin kilonda olsam dahada zayıflıcam diye uğraşmam:)) şaka bi tarafa bu kilodayken öyle geliyor insana tabi ama zayıflasam dahada zayıflayasım gelir diyede düşünüyorum:))

merhabalar

geçmişi okudum alıntı yapamadım kızlar fazla vaktim yok . dün dediğim gibi işyerinde çok yoğunum şu sıralar. kilo verenleri ve özellikle tuniciğimi tebrik ediyorum:nazar: bu hafta, diyete başladığımdan beri ilk kez artı çıktım. karnım çok feci işi. kilo olduğunu sanmıyorum, umarım şişliktir.

66,5/68/-1,5/ % -2,25

teşekkür ederim hilalcim:))
bencede kilo değildir seninki, çok yoğunum diyordun bence ondan kaynaklanan bişey, yorgunluk ve stres şişlik yapıyor malum...haftaya baya az çıkarsın diye düşünüyorum:))

sabah:6 form bisküvi, 2 üçgen peynir, 1 domates
ARa: 1 form bisküvi, 2 yeşil çay (1i çubuk tarçın ile) araöğün olareak yanımda meyve yoktu onu da temin edicem inşalah

merhabalar

geçmişi okudum alıntı yapamadım kızlar fazla vaktim yok . dün dediğim gibi işyerinde çok yoğunum şu sıralar. kilo verenleri ve özellikle tuniciğimi tebrik ediyorum:nazar: bu hafta, diyete başladığımdan beri ilk kez artı çıktım. karnım çok feci şişti. kilo olduğunu sanmıyorum, umarım şişliktir.

66,5/68/-1,5/ % -2,25

meraba canım ben de kilo olduğunu sanmıyorum
canın sağolsun haftaya toparlanırsın bence

eski listeyi istediya onun için sen yoksun, seni ekler listeyi yaparken:)
bu arada boylarımız aynıymış ben senin kilonda olsam dahada zayıflıcam diye uğraşmam:)) şaka bi tarafa bu kilodayken öyle geliyor insana tabi ama zayıflasam dahada zayıflayasım gelir diyede düşünüyorum:))

aynen öyle ya ben evlenmeden önce bi ara 54 kiloya düşmüştüm telaşeden keşke 50 olsam diye düşünüyodum o zamanlar insanoğlu yetinmeyi bilmiyo:1:

Back
X