Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese selam ya bu aralar noldu bilmiyorum okulum tatile girdi diye heralde millet habire misafirliğe geliyo.yarın da misafir var o yüzden giremedim pek

hay allah canım yaa neden öyle oldu ki yabancı yeri mi yadırgadı acaba oğlun :(
nese geçmişler olsun diyim

lapa diyetini ben de yapmıştım canım ama sonuna kadar dayanamadım lapa yemeğe :) buna rağmen 1 günde bile etkili olmuştu

arabalara çok fena alıştık değil mi :( ben de koşu bandında 1 saatten fazla yürüyorum ama arabasız bir yere gitmeye üşeniyorum :(

hayır hayır ben varım düşmesin motivasyon benmki de düşer. sen bana cok güzel moral veriyosunnn

süper ya cok iradelisin

ya bende aynen arabanın tutsağı olmuş gibiyim, heryere onunla gidiyorum, sonrada evde yürüyüş bandında hamster misali olduğum yerde koşcam diye uğraşıyorum:)))

kızlar benim sabah ve öğlenle ilgili bi sıkıntım yokta
öğlden sonra ve akşam ne yiyeceğimi şaşırıyrıum, sürekli bişeyler yemek istiyorum
gündüz aklıma bile gelmiyor
ikindi eve geldiğimde yeme isteğim başlıyor , ıvır zıvır abur cubur bişeyler yiyesim geliyor
girip çıkıp erik salatalık yiyiroum onlarda iyice acıktırıyor sonra bastırsın diye leblebi diyet biskuvi yiyorum filan bi kısır döngüye giriyorum:((

birde size birşey söylicem
ülkerin çokomilk diye bi çikolatası var
benim gibi çikolata çok seven varsa aranızda(ki sanırım vardır)
90 kalori hemde çok güzel
3 eti formun 100 küsür kalori olduğunu hesap edersek oldukça düşük kalorisi
ve bir ara öğünde tüketilebilir
ben çok arada yiyorum hem kendimi çok çok iyi hissediyorum, çikolata yiyerekte diyet yapılabilir diye:))

merhaba arkadaşlar ben de dünkü menümü yazayım:

sabah:

yumurta / peynir / domates / biber / süt

ara: nescafe

öğlen:

kurufasülye + pilav ( 2 y kaşığı )
salata

ara:

yoğurt + 1 dilim ekmek

akşam:
menemen / peynir / yoğurt / yeşillik

ara:
elma + maden suyu

ben çok arada yiyorum hem kendimi çok çok iyi hissediyorum, çikolata yiyerekte diyet yapılabilir diye:))

walla harikaymış tunicim, ben de bir çikolata bağımlısıyım. aklımda olsun

Kızlar spor yapıyorum da o yüzden gelemlyorum... Az daha idare edlverln de elimden geleni yapayım...

Tunicim ne güzel bilgiler veriyorsun bize:9:Tam bir çikolata hastası olarak bayıldım,ilk işim çokomilk alıp keyfini çıkara çıkara yemek olacak:56:
HİLALCİM
Senlede görüşemez olduk bu sıralar,çok yoğun olduğunu azmışsın,kolaylıklar diliyorum tatlım...
bende bu aralar hazırlıklarla uğraşıyorum,kısmetse ayın 25, de ümreye gidiyoruz.,Faturaları falan otomatik ödemeye aldım,annemler uğraşmasın diye,daha yapılacak çok şey var...Alışverişe gitmemiz gerek çocuklarla ama ikisini bir araya getiremiyorum ki...:9:

Menümü yazayım da kaçamakj yapmayayım sonra:9:
SABAH yağsız tost,1 yumurta,neskafe
aRA Algide fruttare sadece 55 kalori
ÖĞLEN ton balıklı salata,1 dilim ekmek
AKŞAM çorba,etsiz türlü yemeği,yoğurt ve 1 dilim ekmek yerim
GECE kiraz yerim
SPOR 45 dk yürüyüş bandı,10 dk eliptik,100 mekik
Öğlen yemeğim biraz geç oldu ara yapmam diye düşündüm,akşam 7 de yemek yerim...:3:Su sıcaktan bol bol içiliyor zaten...:9:

canım hoşgeldin....desteğin için teşekkür ederim...ne güzel takıma girince alıntı yapmak :)

günaydın canım...off hiç sorma geçen sefer bende de öyle oldu bir de 1 hafta erken olmuştum.Diyorum ya neden böyleyim ben :)

canım normalde yiyorum meyve dün böyle oldu...
gelirim ben canım hep. bol bol alıntı yaparsın :):)

sabah:

öğlen:

salata

ara:

yoğurt + 1 dilim ekmek

akşam:

ara:
elma + maden suyu
kız sen burdamıydın. hehe burada da yakaladım seni ver bakim bir ısırık :27:
ama ben çok severim cocostarı ya :84: :84:

telefondan okumuştum çığlığı bastım :) bana tatlı olsunda çikolata mı şerbetli mi sütlü mü farketmez ehehhehe :)saol canım bilgi için...

sabah:

öğlen:

salata

ara:

yoğurt + 1 dilim ekmek

akşam:

ara:
elma + maden suyu
canım menün güzel...:nazar:
Ece'cim idare ediyoruz zaten sen sporuna devam et canım:8:
ay valla öldüm bugün anlatıcam birazdan neler yaptıklarımı...
Tunicim ne güzel bilgiler veriyorsun bize:9:Tam bir çikolata hastası olarak bayıldım,ilk işim çokomilk alıp keyfini çıkara çıkara yemek olacak:56:
HİLALCİM
Senlede görüşemez olduk bu sıralar,çok yoğun olduğunu azmışsın,kolaylıklar diliyorum tatlım...
bende bu aralar hazırlıklarla uğraşıyorum,kısmetse ayın 25, de ümreye gidiyoruz.,Faturaları falan otomatik ödemeye aldım,annemler uğraşmasın diye,daha yapılacak çok şey var...Alışverişe gitmemiz gerek çocuklarla ama ikisini bir araya getiremiyorum ki...:9:
kolay gelsin sana canım..allah bize de nasip etsin inş..
Menümü yazayım da kaçamakj yapmayayım sonra:9:
SABAH yağsız tost,1 yumurta,neskafe
aRA Algide fruttare sadece 55 kalori
ÖĞLEN ton balıklı salata,1 dilim ekmek
AKŞAM çorba,etsiz türlü yemeği,yoğurt ve 1 dilim ekmek yerim
GECE kiraz yerim
SPOR 45 dk yürüyüş bandı,10 dk eliptik,100 mekik
Öğlen yemeğim biraz geç oldu ara yapmam diye düşündüm,akşam 7 de yemek yerim...:3:Su sıcaktan bol bol içiliyor zaten...:9:
güzel olmuş menün...o su işini sorma zaten normalde içemeyen ben bugün 2.ye su aldırdım eve :)
gelirim ben canım hep. bol bol alıntı yaparsın :):)

kız sen burdamıydın. hehe burada da yakaladım seni ver bakim bir ısırık :27:
ama ben çok severim cocostarı ya :84: :84:

gel canım gel kaynatırız bol bol..

sabah domates peynir çay çeyrek simit 5 light zeytin 2 yaprak marul

ara 1 elma

öğle 4 yaprak marul 1,5 kase yoğurt

ara 3 kayısı

akşam sebze çorabası 1 tane tam tahıllı undan yapılmış peynirli poaça (tuzsuz) 1 br. limonata (şekersiz)

ara 4 erik

toplamda 4 lt su, 3 saat yürüyüş 1 saat dans 1 saat spor 3 yeşilçay...

coştum bugün.. hele birde güneş vardı yürürken başım ağrıyor şimdi...kızlar benim vücudum yine şişti..tuzlu falanda yemiyorum ki...reglde yakın değil...sanırım annemin dediği gibi kalbimden kaynaklanıyor (kalp ameliyatı olmuştum 1,7 yaşındayken)

şükür, dün bir denetim vardı onu da atlattım, sıcaktan rehavet çöktü :9:
sen nasılsın? oğlun nasıl oldu iyi mi biraz daha?

Sagol Hilalcim daha iyiyiz cok şükür:)) biraz burnumuz akıyor, üstteki iki koca dışımız çıktı rahatladık:))
Ama onun yanındakilerde kabarmış sanırım bı haftaya onlarda çıkar, yine zor günler bizi bekliyor:((
Bu arada çıkan üst dişlerimiz o kadar ayrıkkı:)) büyüdükte arası azalirmi bilmem:)))

kızlar demiştim ya kendime ciciler aldım diye...rengini çok beğendim içli dışlı (ayrı ayrı üstteki inceydi bende içine de aldım) ikiside aynı renk.yarın sabah erkenden saçlarımı eski stiline döndürücem.kestiricem yani hem yazın rahat ederim hem değişik olur.bir tane yüzük aldım kendime solfej işareti var ya ondan var üstünde...yarın saç kestiricem kaş falanda aldırırım.sonra annemle bir arkadaşıma kahvaltıya gidicez ailesiyle yaşıyor tabi ki annelerde arkadaş.o işe gitmeden yetişicem bir de onda uygun oje falan vardır parfümleride çeşit çeşit :) sonraaaaaaaaaaaaaaaa sevdiceğimin yanına gidicem :) :)tabi ki fırça atmaya gidiyorum.bir durum var da arkadaşlar arasında...

heyecanlıyım o yüzden :):51::51:

sabah domates peynir çay çeyrek simit 5 light zeytin 2 yaprak marul

ara 1 elma

öğle 4 yaprak marul 1,5 kase yoğurt

ara 3 kayısı

akşam sebze çorabası 1 tane tam tahıllı undan yapılmış peynirli poaça (tuzsuz) 1 br. limonata (şekersiz)

ara 4 erik

toplamda 4 lt su, 3 saat yürüyüş 1 saat dans 1 saat spor 3 yeşilçay...

coştum bugün.. hele birde güneş vardı yürürken başım ağrıyor şimdi...kızlar benim vücudum yine şişti..tuzlu falanda yemiyorum ki...reglde yakın değil...sanırım annemin dediği gibi kalbimden kaynaklanıyor (kalp ameliyatı olmuştum 1,7 yaşındayken)

Bu kadar harekete cok az degilmi bu menü, nasil dayandın bilemedim:))
Gecmis olsun bu arada simdi iyisin dumi bı sıkıntın yoktur ins..
Bu arada normalde bu kadar spor yapiyormusun bilmiyorum ama fazla yapılan sporda (geçici olarak tabi )kaslarda şişer , ondanda olabilir...

kızlar demiştim ya kendime ciciler aldım diye...rengini çok beğendim içli dışlı (ayrı ayrı üstteki inceydi bende içine de aldım) ikiside aynı renk.yarın sabah erkenden saçlarımı eski stiline döndürücem.kestiricem yani hem yazın rahat ederim hem değişik olur.bir tane yüzük aldım kendime solfej işareti var ya ondan var üstünde...yarın saç kestiricem kaş falanda aldırırım.sonra annemle bir arkadaşıma kahvaltıya gidicez ailesiyle yaşıyor tabi ki annelerde arkadaş.o işe gitmeden yetişicem bir de onda uygun oje falan vardır parfümleride çeşit çeşit :) sonraaaaaaaaaaaaaaaa sevdiceğimin yanına gidicem :) :)tabi ki fırça atmaya gidiyorum.bir durum var da arkadaşlar arasında...

heyecanlıyım o yüzden :):51::51:

Ayy hadi bakalım guzelles aklını basından al seveceğinin:))
Bı ara profilindekide foto senmiydin, kızildi sanki saclar .?

Back
X