Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben de artık resmen dolapta kıayfet bulamıyprım hepsi dar geliyo ve onca para verip tekrar bi gardrop dizmek istemiyorum kilo verip eskileri tekrar giymek istiyorum. umarım başarırım

kızlar bu arada ben yatıyorum bugun izinliydim ama yarın iş var. hepinizi öpüyorum yarın görüşürük :):10:

aynen bende canım eskilere ozlem cok zaten yeni gibi gelirler bize :)

iyi geceler canım. :54:

Ee ne oldu herkes birbirine mi bakıyor konu acsin diye :) yoksa herkesler kaçtı mı

hiç akıl veren olmadı yarın nasıl davranırsam sevdiceğim aklına takılırım sinirli mi olayım duygusömürüsü mü yapayım mesela konu da onerebilirsiniz...

tv de film basladı canım ona bakıyorum :)
ne icin sevgiline tepki gostereceksin onu anlamadım ben

mesaj 1
günayydıııııııınnn herkese ben geldim e nasılsınız görüşmeyeli beni sorarsanız ben hiç iyi değilim geçen hafta onca koşuşturma yüzünden bu hafta sonundan beri yatak döşek yatıyorum hem grip olmuşum hemde içme suyundan mikrop kapmışım iyi mi elimden geldiğince dikkat ettim ama daha kötü olmamak için maalesef diyet ölçüsünde yiyemedim ve sonuç olarak 78 ile kapattım 79.4 ile geri döndüm :25:

ay ne güzel emzirenlere çok imreniyorum benim oğlum kavga dövüş 7 ay emdi, çok çabaladım ama olmadı:( zaten yedi ayda hep zorla emdi, gerçi 7 ayada şükür tabi ama:)
sen ne iş yapıyordun, ismin elif? ezgi? ne diye hitap edeyim bilemedim ikisi uzun geldi:)

benimkilerden bi tanesi zar zor emiyordu, sanırım diş çıkarttığındanmış, tekrar emmesi düzeliyor inşallah.

kızlar benim sabah ve öğlenle ilgili bi sıkıntım yokta
öğlden sonra ve akşam ne yiyeceğimi şaşırıyrıum, sürekli bişeyler yemek istiyorum
gündüz aklıma bile gelmiyor
ikindi eve geldiğimde yeme isteğim başlıyor , ıvır zıvır abur cubur bişeyler yiyesim geliyor
girip çıkıp erik salatalık yiyiroum onlarda iyice acıktırıyor sonra bastırsın diye leblebi diyet biskuvi yiyorum filan bi kısır döngüye giriyorum:((

aha bana benzeyen biri, ben de sabah ve öğlen az yesem de doyuyorum ama ne oluyorsa ikindinden sonra oluyor!!! geçen tv de ikindi yarım simit+1 dilim peynir yemekten korkmayın, akşam yemeğini azaltmanızı sağlar diyordu valla onu deneyeceğim, simit yemem belki ama planlı olarak ikindi öğünlerimi arttırmayı düşünüyorum, yoksa zaten kaçamak yapıyoprum en azından sağlıklı şeyler yemiş olurum.

birde size birşey söylicem
ülkerin çokomilk diye bi çikolatası var
benim gibi çikolata çok seven varsa aranızda(ki sanırım vardır)
90 kalori hemde çok güzel
3 eti formun 100 küsür kalori olduğunu hesap edersek oldukça düşük kalorisi
ve bir ara öğünde tüketilebilir
ben çok arada yiyorum hem kendimi çok çok iyi hissediyorum, çikolata yiyerekte diyet yapılabilir diye:))

arkadaşım etinin bir çok form bisküvisi var eğer çukulata kaplamalı olanları diyorsan doğrudur yüksek kalorili oldukları , zaten diyetisyenler de her layt ürünü önermiyor ama tahta gibi olan form bisküvilerinin 1 tanesi 17 kalori, 3 tanesi de 51 kalori ediyor. ben de layt çukulata yemektense adam gibi çukulatadan az yemeyi tercih ederim.

hoş bulduk arkadaşlar,

sabahki Klasik menüm: 6 form bisküvi
1 dilim tam yağlı peynir
2 domates, 2 dal maydanoz

sabah kalkınca da 1 bardak ılık su içtim.

bana ezgi diyebilirsiniz, memurum.

canım tepkiyi başka bir konu için göstericem onu boşver.ayrıca allah mı söyletti acaba sevgili değiliz biz...
mesaj 1
günayydıııııııınnn herkese ben geldim e nasılsınız görüşmeyeli beni sorarsanız ben hiç iyi değilim geçen hafta onca koşuşturma yüzünden bu hafta sonundan beri yatak döşek yatıyorum hem grip olmuşum hemde içme suyundan mikrop kapmışım iyi mi elimden geldiğince dikkat ettim ama daha kötü olmamak için maalesef diyet ölçüsünde yiyemedim ve sonuç olarak 78 ile kapattım 79.4 ile geri döndüm :25:

nissecim hoşgeldin...geçmiş olsun...sen iyi ol da kilolar verilir sorun değil...

Selaaaam firsat buldum hemen buraya girdim tabi ki :)
Daha kahvaltiyla duruyorum simdi bisiler yicem
Yaaa ufff su adetim de iyce sisirdi elimi ayagimi agrimda var :( nese atlaticaz artik bi sekilde
Tuni nerelerde bu arada 2 gundur denk gelemedik onla??

ben geldımm kızlar aranıza?didem ben

Didemcim meraba hosgeldin aramiza :)

Menümü yazayım da kaçamakj yapmayayım sonra:9:
SABAH yağsız tost,1 yumurta,neskafe
aRA Algide fruttare sadece 55 kalori
ÖĞLEN ton balıklı salata,1 dilim ekmek
AKŞAM çorba,etsiz türlü yemeği,yoğurt ve 1 dilim ekmek yerim
GECE kiraz yerim
SPOR 45 dk yürüyüş bandı,10 dk eliptik,100 mekik
Öğlen yemeğim biraz geç oldu ara yapmam diye düşündüm,akşam 7 de yemek yerim...:3:Su sıcaktan bol bol içiliyor zaten...:9:

bu fruttareyi bende merak ediyorum yemedim henüz, ama reklamlarından dondurmadan çok buza benziyor gibi geldi nasıl tadi güzelmi??

Selaaaam firsat buldum hemen buraya girdim tabi ki :)
Daha kahvaltiyla duruyorum simdi bisiler yicem
Yaaa ufff su adetim de iyce sisirdi elimi ayagimi agrimda var :( nese atlaticaz artik bi sekilde
Tuni nerelerde bu arada 2 gundur denk gelemedik onla??

Didemcim meraba hosgeldin aramiza :)

geldim ececim geldiimm:)))
denk gelemedik evet
bugünde yoğun işler benim ama size bakmadan edemedim:)
sınavının kötü geçmesine üzüldüm ama toparlarsın bi dahakine inş:)

benimkilerden bi tanesi zar zor emiyordu, sanırım diş çıkarttığındanmış, tekrar emmesi düzeliyor inşallah.

aha bana benzeyen biri, ben de sabah ve öğlen az yesem de doyuyorum ama ne oluyorsa ikindinden sonra oluyor!!! geçen tv de ikindi yarım simit+1 dilim peynir yemekten korkmayın, akşam yemeğini azaltmanızı sağlar diyordu valla onu deneyeceğim, simit yemem belki ama planlı olarak ikindi öğünlerimi arttırmayı düşünüyorum, yoksa zaten kaçamak yapıyoprum en azından sağlıklı şeyler yemiş olurum.

arkadaşım etinin bir çok form bisküvisi var eğer çukulata kaplamalı olanları diyorsan doğrudur yüksek kalorili oldukları , zaten diyetisyenler de her layt ürünü önermiyor ama tahta gibi olan form bisküvilerinin 1 tanesi 17 kalori, 3 tanesi de 51 kalori ediyor. ben de layt çukulata yemektense adam gibi çukulatadan az yemeyi tercih ederim.

çok sevdiğim bi arkadaşım var ezgi benimde, çok menun oldum:)
ezgicim benimde kastettiğim o zaten bu hem gerçek çikolata hem kalorisi az:))

mesaj 1

nissecim hoşgeldin tekrar çok geçmiş olsun:)))
hep beraber veririz kiloları inş merak etme:)

bende bugün eskilerden bi kıyafetimi giydim ne müthiş bi duygu:)
ama gecen sene bir çok kıyafetimi zayıflasamda bu kadar zayıflayamam diyerek toplayıp vermiştim, gördükçe sinirim bozulmaya başlamıştı:)
keşke vermeseydim dedim bugün:)
çok uzun zamandırda giymeyince gerçekten yeni alınmış hissi uyandırdı bende:)))

bende bugün eskilerden bi kıyafetimi giydim ne müthiş bi duygu:)
ama gecen sene bir çok kıyafetimi zayıflasamda bu kadar zayıflayamam diyerek toplayıp vermiştim, gördükçe sinirim bozulmaya başlamıştı:)
keşke vermeseydim dedim bugün:)
çok uzun zamandırda giymeyince gerçekten yeni alınmış hissi uyandırdı bende:)))

Back
X