Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben de menumu yazayım

sabah (8:00)
2 dilim tam buğday ekmeği
1 ince dili beyaz peynir
domates
yeşil çay

ara(11:00)
1 bardak süt
3 kayısı

öğle(13:30)
3 tane köfte
salata
1 dilim tam buğ. ekmek

yeşil çay

ara(16:30)
1 bardak süt 1 elma

akşam(19:30)
5-6 kaşık taze bezelye
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

yeşil çay

2,5 litre su
1,5 saat aktif spor

Msj 1
Cok guzel spor yapiyorsun, özeniyorum valla:))

21.mesaj
canım taze bezelyenin GI'si 35miş. mevsiminde olmalı ve konserve olmaması gerekiyor.önemli nokta bu senin de aklında olsun

22. mesaj
ya aslında hepimiz nurcan ve ece gibi mesajlara numara versek daha iyi olur. şu an herkes aynı anda yazdığı için sayamıyorum kafam karıştı :)

Mesaj 2
İste glisemik indeksi yüksek oldugundan verilmiyora diyetlerde ama abartmadan yendiği sürece tabiki sorun yok:))
Diyetisyene gittiğim donemde ısrarla bana uzak dur dediğinden takigim herhalde bezelyeye bu kadar:))

14. mesaj
geçmiş olsun uygundur heralde :) çok yprulduğunu burdan ben hissettim ..

ayy hamarat olmalıyım zaten :) Aaah ah bi de sevdiceğim bilse hamarat olduğumu :)
yazmam yanlış oldu onları ya..ben koruma dönemindeyim çünkü.Özür dilerim kızlar...

Özür dileriiiiiim:19::18::18:

nazara geldik valla :) hadi kızlar bu hafta sonuç listesini biz fethedelim :)

gayet iyi bence sütlaçı çok görmedim nedense ..hatırlatırım bizler bir oturuşta dünyayı yiyen hatunlardık...

canım o poğaca nasıl poğaca merak ettim..
ayrıca kızma lütfen ama simit+kek fazla olmuş :(
onun harici iyi güveniyorum yarın için sana..

hmm çook güzel:nazar::46: tebrikler :)

hmm güzel birşeye benziyor çok teşekkür ederim adaşm :)

eveeeeeeet kilo çizelgeme bir bak istersen :1:

bence çok güzel olmuş canım afiyet olsun..:nazar:

Msj 3
Haklisin diyetten önceki yediklerim neydi oyle, hatırladıkta aklım uçuyor:)))

günaydın;

umarım hepimiz için verimli ve az kalorili bir gün olur.
dün akşam yemek yemek yerine kaçamaklar yaptım, itiraf ediyorum
ama bugünden tezi yok, durum düzeltme çalışmalarıma başlıyorum :25:

Msj 3
Haklisin diyetten önceki yediklerim neydi oyle, hatırladıkta aklım uçuyor:)))
:) :1:
Msj 4
Günaydın kızlar
Bugun yine yogunum
Kahvaltımı yaptım size baktım, çıkıyorum
Kendinize iyi bakın
Görüşürüz:))
kolay gelsin :)
günaydın;

günaydın canım...
ya ben son hafta takımda olduğumu zannediyordum kilo bildirimi de yapmıştım dolayısıyla cuma sonuç. listesinde adımı göreceğimi zannettim ama sonuç listelerinde yoktum ama sanırım bu hafta listede olurum.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-62.html
listedesin canım sen..

Gunaydin hatunlar nasilsiniz. Guzel bir gun olsun hepimiz icin.bu arada mesajlari neden sayiyorsunuz :) bilgilendirirseniz sevinirim.

evet neden sayıyoruz?

bu arada sonuç listesine eklenmişim rahatladım ben de kendimi göremeyince üzülmüştüm. diyetim kötü gidiyordu ama madem listedeyim bu hafta 70,6 kilonun altına düşeceğim inşallah

Gunaydin hatunlar nasilsiniz. Guzel bir gun olsun hepimiz icin.bu arada mesajlari neden sayiyorsunuz :) bilgilendirirseniz sevinirim.

evet neden sayıyoruz?

bu arada sonuç listesine eklenmişim rahatladım ben de kendimi göremeyince üzülmüştüm. diyetim kötü gidiyordu ama madem listedeyim bu hafta 70,6 kilonun altına düşeceğim inşallah

kural olarak uygulamadığımız zaman herkes giriyor kimse olmayınca yazılmış bişey görmeyince çıkıyor.Böyle en azından kurala uyabilmek için biri bir şey yazıyor öteki ona cevap veriyor...paylaşım düşmesin diye yani..

1.msj
gunaydın kızlarrr bugun bir baş ağrısıyla uyandım yataktan çıkamadım
daha doğrusu dün gece eşimle kafa kafaya tokuştuk ve o anda bir baş ağrısı başladı bi daha da geçmedi. acaba beyin sarsıntısı falan mı geçirdim yaaa :S

Msj 1
Cok guzel spor yapiyorsun, özeniyorum valla:))
2.msj
canım zaten sporda acaip desarj oluyorum. ter attıkça mutluluk geliyo

Mesaj 2
İste glisemik indeksi yüksek oldugundan verilmiyora diyetlerde ama abartmadan yendiği sürece tabiki sorun yok:))
Diyetisyene gittiğim donemde ısrarla bana uzak dur dediğinden takigim herhalde bezelyeye bu kadar:))
3.msj
amaaan zaten yaz sebzeleri hepsi çok güzel bi taze fasulye varken bezelyeye kırk yılda bir bakarım ben de :)

günaydın;

4.msj
canım zararın neresinden dönersen kardır
bugun hafif yersin dengelersin dünü :34:

Back
X