Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1.msj
gunaydın kızlarrr bugun bir baş ağrısıyla uyandım yataktan çıkamadım
daha doğrusu dün gece eşimle kafa kafaya tokuştuk ve o anda bir baş ağrısı başladı bi daha da geçmedi. acaba beyin sarsıntısı falan mı geçirdim yaaa :S

2.msj
canım zaten sporda acaip desarj oluyorum. ter attıkça mutluluk geliyo

3.msj
amaaan zaten yaz sebzeleri hepsi çok güzel bi taze fasulye varken bezelyeye kırk yılda bir bakarım ben de :)

4.msj
canım zararın neresinden dönersen kardır
bugun hafif yersin dengelersin dünü :34:

msj 11
taze fasülyeyi her gün yiyebiliriimm:)))

evet neden sayıyoruz?

bu arada sonuç listesine eklenmişim rahatladım ben de kendimi göremeyince üzülmüştüm. diyetim kötü gidiyordu ama madem listedeyim bu hafta 70,6 kilonun altına düşeceğim inşallah
msj1

alkış alkışş haydi katıl bize bozmak yok rejimi;)

kızlarrr ben varrr sporrr yapmak sonrrrad da dujjjj :37:
msj2
ooo süperrr
Tesekkur ederimmm bugun hava cok sicak. Sicaginda etkisiyle cabuk ericegimi dusunuyorum :)) bol bol da su iciyorum
msj3

inşallah bende öyle düşünüyorum hele dünkü ütülerden sonra terden geberecem sandım:18::35:

msj 4

selam kızlar diğer alıntılarım cıkmadı yaw alala nieküü neyse
bende öğle yemegınde tost yedim insan bu sıcaklarda yemek yapası gelmıor

msj 5

naber kaptanım neolcak bizim takımın bu hafta hali umut varmı senin gözler keskindir söle bize umut varmı korumaya geçicezmi bizde :)

msj 5

naber kaptanım neolcak bizim takımın bu hafta hali umut varmı senin gözler keskindir söle bize umut varmı korumaya geçicezmi bizde :)

msj 14
ahh ahh benim korumaya geçmem demek 65 kilo olmam demek, peki bu ne demek 10 kilo daha vermem gerek demek, peki bu ne kadar sürede olur, bu gidişle epeyyy uzun sürer demek:)))

msj1

alkış alkışş haydi katıl bize bozmak yok rejimi;)

msj2
ooo süperrr

msj3

inşallah bende öyle düşünüyorum hele dünkü ütülerden sonra terden geberecem sandım:18::35:

inşalah devam edeceğim lakin bu çok da kolay olmuyor.
Sabah: 2 dilim ekmek
1 domtes,1,5 dilim peynir

ara:1 form bisküvi
7-8 kuru üzüm
2 tane nanaeli yeşil çay

öğlen: 1 kase yoğurt+2 salatalık+ maydanoz +2 yk yulaf eazmesi+2 yk yulaf kepeği ve tuz ile yapılmış cacık

bana mısın demedi. iştahımı baskılamak için böyle bi tarif deneyeyeim dedim ama koca bi kase müsli ilaveli cacık beni doyurmadı:(

ardından 1 elma yedim 150 gramdır sanırım
vee 7-8 fıstık+15 fındık
2 parmak incelipğinde kek

haffff kim demiş nane iştah kesiyo diye:ssz:
hala doymayınca

msj 15
ya nurcan senin kediye baya gözüm alışmıştı bu kızcağızı gördükçe tanımadığım birisi yazmış gibi afallıyorum:))
msj6
çok zamparaya benziyordu o kedi değiştirdim onu artık:)
bu kızla idare ediverin şimdik avatar bakamıcam başka ehehe

7-8 kuru üzüm
2 tane nanaeli yeşil çay

öğlen: 1 kase yoğurt+2 salatalık+ maydanoz +2 yk yulaf eazmesi+2 yk yulaf kepeği ve tuz ile yapılmış cacık

bana mısın demedi. iştahımı baskılamak için böyle bi tarif deneyeyeim dedim ama koca bi kase müsli ilaveli cacık beni doyurmadı:(

vee 7-8 fıstık+15 fındık

hala doymayınca
msj7

sulu yemek en iyisi et yada köfte tok tutuyor tavuk filan yoksa az yiyelim derken direk insan şekere gözünü dikiyor:(

İsten6da cikip kursa gidiyorum eve gelmem 10-11 oluyo o saatte oturup bi guzel yemek yiyodum kilo almak kacinilmazdi :) simdi isten cikarken burda yicem tonbalikli salata bir dilim cavdar ekmegi bir bardak ayran.eve Dondukten sonra meyve yesem cok mu gec olur son araogun icin.

İsten6da cikip kursa gidiyorum eve gelmem 10-11 oluyo o saatte oturup bi guzel yemek yiyodum kilo almak kacinilmazdi :) simdi isten cikarken burda yicem tonbalikli salata bir dilim cavdar ekmegi bir bardak ayran.eve Dondukten sonra meyve yesem cok mu gec olur son araogun icin.

canım bence o saatte yemek yemekten çok daha iyidir ;)
sen ne kursuna gidiyorsun :23:

Kpss kursuna gidiyorum cnm. Cok yorucu bi seneydi benim icin. İs ev kurs neyseki temmuzda bitiyo ins yuksek bi puan alirimda yorgunluguma deger. Bizim takim kac kisi :) kim ne is yapiyo daha cozemedim kimseyi...

msj 8
sen spor ne yapıyorsun?
6.mesaj
canım ben 15 dk tempolu yürüyüş+30 dk koşu+15 dk daha tempolu yürüyüş yapıyorum
sonra da 15 dk dambıl ve 15 dakka streching yapıp bitiriyorum

hiç ara vermiyorum baya ter attırıyo

msj 10
bugün sıcaktan ölüyoruummm
resmen ağustos sıcağı gibi:((
o kadar mayıştımki hiçbişey yapasım yok:(( ama iş çook:))
7.mesaj
ben de kafayı yemiş gibi kalktım nişantaşı pazarına gittim bu sıcakta bi yandan trafik bi yandan güneş vurdu yüzüme. geberdim resmen arabada :))

msj 12
bu sıcakta yeşilçay içmek ölümm:(((
8.mesaj
ben de ancak 1 fincan içebildim bugun :(

Son düzenleme:

7-8 kuru üzüm
2 tane nanaeli yeşil çay

vee 7-8 fıstık+15 fındık

hala doymayınca

Msj 16
Hafif yendiği zaman sanki o an yetiyormuş gibi gelsede sonrasında daha saçma sapan seyler yeniyor, tecrübeye sabittir:))

6.mesaj
canım ben 15 dk tempolu yürüyüş+30 dk koşu+15 dk daha tempolu yürüyüş yapıyorum
sonra da 15 dk dambıl ve 15 dakka streching yapıp bitiriyorum

hiç ara vermiyorum baya ter attırıyo

7.mesaj
ben de kafayı yemiş gibi kalktım nişantaşı pazarına gittim bu sıcakta bi yandan trafik bi yandan güneş vurdu yüzüme. geberdim resmen arabada :))

8.mesaj
ben de ancak 1 fincan içebildim bugun :(

Msj 17
Evdemi yapıyorsun bunları, tebrikler

selam kızlar bugunku menum

bugun menum ters basladı işlerden dolayı. once ara sonra kahvaltı yaptım

sabah

(gune baslamadan ara nasıl oluyorsa ara işte )
2 kasık nesfit
sut

kahvaltıyı oglen gıbı yaptım
1 yumurta(beyazını yemedim canım istemedi )
1 kk peynir
yarım salatılık
yarım domates
2 dilim bugdaylı ev ekmeği
2 bardak çay
(azıcık ogle yemeyi vazıfeside gordu aslında kahvaltı)

aksam
1 biber dolması (normal boy)
2 kasık yogurt
2 dilim karpuz

Back
X