Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın arkadaşlar;

umarım herkes iyidir
kaçamaksız bir haftasonu diliyorum herkese

İsim şimdiki kilo/ Ramazan öncesi ulaşılacak kilo

Cocostar 64,9/61
tunituni 75,7/73.0
ergh 64,6/62
elifezgi 69.4/67.0
buffy26 71/?
maway 71,5/?
seng 49,1/?
berivannnn26 81,7/77
benim ruyamsensin 57,0/55
çiğdemmm86 80/?

günaydın kızlar ramazan hedeflerimize bakıyorum çizelge epey doldu, emeği geçenlere teşekkürler . eksikler de en kısa zamanda hedeflerini bildirsinler (buffy26, mayway, seng, çiğdem 86).

Cocostar 64,9/61
tunituni 75,7/73.0
ergh 64,6/62
elifezgi 69.4/67.0
buffy26 71/?
maway 71,5/?
seng 49,1/?
berivannnn26 81,7/77
çiğdemmm86 80/?

dün akşam: pizzanın üstüne benzer bir yemek yaptım(tavuk, mantar, biber, domates ve kaşar peyniri)
bu yemekten yarım tabak yedim
yarım kase yoğurt
1 dilimçavdar ekmeği

saat 8.de: çeyrek lahmacun, 1 limonlu soda

öğlen 30 dk tempolu yürüyüş akşam da yarım saat kadar gezinti

bu sabah:1 muz, 3 yk yulaf kepeği, 1 yk yulaf ezmesi, 4 ceviz, 1 su bardağı süt ile müsli

10: 30: sucuklu yumurta, 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir

öğlen: 2 dilim kavun, 2 dilim peynir

haftasonlarım genelde falsolu geçer umarım ucuz atlatabilirim.

Son düzenleme:
dün akşam: pizzanın üstüne benzer bir yemek yaptım(tavuk, mantar, biber, domates ve kaşar peyniri)
bu yemekten yarım tabak yedim
yarım kase yoğurt
1 dilimçavdar ekmeği

saat 8.de: çeyrek lahmacun, 1 limonlu soda

öğlen 30 dk tempolu yürüyüş akşam da yarım saat kadar gezinti

bu sabah:1 muz, 3 yk yulaf kepeği, 1 yk yulaf ezmesi, 4 ceviz, 1 su bardağı süt ile müsli

10: 30: sucuklu yumurta, 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir

öğlen: 2 dilim kavun, 2 dilim peynir

haftasonlarım genelde falsolu geçer umarım ucuz atlatabilirim.

çok güzel bn yesem bunarı kesın kılo alırım :31:

takımlar arasında 6.olmuşuk kızlar kilo veren arkadasları tebrikederim..
bikça gündür iyi değildim uğrayamadım acak şimdi yazabiliyorum..
havalar ist da iyice bunaltıcı olmaya basladı arada ufakcık kaçamaklarım oluyor ama bu hafta olmaması ıcın elimden geleni yapıcam

sabah

1 dilim ekmek peynir domates

ara

şeftali

öğle

tavuk dürüm

akşam

tost domates

Selam kızlaar
Ben yokken pekse yazismamisiniz, baya okurum diye düşünmüştüm ama neyse:)
Bugun kuzenlerde dışarı çıkma geZme tozma planlarımız vardı ama oglus dünden beri biraz ateşli, sanırım dişlerden, bu dişler çıkıp bitene kadar rahat yok anlaşılan:((
Oyle olunca onları aradım bize gelin oturalım dedim
Olgusumun yarım saatlik uykusu sirasindada birkaç pratik şey yaptım, haliyle birazcikta kaçamak yaptım:((
Ama oyle oluna aksam yemegi yemedim umarım dengelemisimdir bu arada regl oldum ve karın ağrısı çekiyorum:((
Oğlusum biraz iyi gibi olunca esim hadi çıkın biraz dedi bısaat dolaştık, bı tanık bide çanta aldım, zayıfladıkca kıyafet alması hakikaten zevkli:)) ki ben hala 75 kiloyum 65 olduğumda nasil daha zevkli olacak hayal edemiyorum:))

takımlar arasında 6.olmuşuk kızlar kilo veren arkadasları tebrikederim..
bikça gündür iyi değildim uğrayamadım acak şimdi yazabiliyorum..
havalar ist da iyice bunaltıcı olmaya basladı arada ufakcık kaçamaklarım oluyor ama bu hafta olmaması ıcın elimden geleni yapıcam

sabah

1 dilim ekmek peynir domates

ara

şeftali

öğle

tavuk dürüm

akşam

tost domates
Gecmis olsun Nurcan, umarım iyisinde artik

günaydın arkadaşlar;

umarım herkes iyidir
kaçamaksız bir haftasonu diliyorum herkese

Cocostar 64,9/61
tunituni 75,7/73.0
ergh 64,6/62
elifezgi 69.4/67.0
buffy26 71/?
maway 71,5/?
seng 49,1/?
berivannnn26 81,7/77
çiğdemmm86 80/?

Ooo benim azimli arkadaşımdan buyuk hedefler yakışır:)) hadi ins , hep beraber dörder kilo verebilsek keske super olur:))

günaydın kızlar öyle yorgunum ve baş ağrım var kı anlatamam dün yoğunluktan yazmayı unutmuşum k.bakmayın arkadaşlar

dünkü menüm:
sabah:1dilim k.ekmeği,peynir,2salatallık,1domates
öğlen:hiç bana göre yemek yok tu (pilav ,et yemeği vardı) yemedim sadece koca bı karpuz yedim
akşam:çorba,5 kayısı,1avuç kiraz yedim :56:

Ah benimde yazın bu meyvelere basım dertte, kendimi tutmasam küçük bı karpuzun yarısını yiyebilirim o derece yani:))
Su sıralar dut zamanı, helede karaduta bayılırım ve dün sabah ne kadar yediğimi tahmin edemezsiniz:))

Guunaaydiinn
Kimsecikler yazmamış
Ben kapattiim ben acmisimmm, ee pazar tabi bugun:))
Birazdan kahvaltıya gideceğiz, kayinvalidemlere
Öğleden sonrada arkadaşımın düğünü var yemekli oraya gideceğiz
Hadi bakalım kaçamaksiz bı gün olacağı konusunda kendimi kandirmayayim ama en az zararla bugünden çıkmayı umuyorum:))
Hepinizi öpüyorum
Kendinize iyi bakın
Aeo

Günaydın Kızlar,

henüz kahvaltımı yapmadım yediklerimi daha sonra yazarım onun yerine dünün özetini vereyim:

Kahvaltı süt nesfit
öğlen süt nesfit
akşam tavuk göğsü ve salata ( bu ızgara değildi maalesef ama dışarıda mecburen yedim, kıtır tavuk ya da soslu falan da değildi ama:)
aşam da meyve yedim yine, ama artık meyveye daha çok dur demeliyim, herşey kontrollü gidiyor ama daha fazla dikkat etmeliyim!! kızlar bana dur meyve yeme diiiiin:))

hepinize güzel pazarlar!!

selam millet sabah 10 da cıktım dolaştım magazaları hemde yürüyüş yaptım hava cok güzel esiyordu ama öğleye kalınca fena oldum o güneşin altında eve kadar yürdüm sonra duş filan işte bugun mağazalarda bişiler begendım ya bol geldi ya dar geldi anlaşılan biraz daha gitmeli bu kilolar 1 ay boyunca bakalım ne kadar gidicek hiç bilmiyorum bugun fazla giren olmaz sanırım herkez gezmelerde neyse haftaiçi fiskos fiskos konuşuruz ehehe

Selam kızlar
Su an itibarıyla oturmuş bulunuyorum
Sabah kahvaltıya kayınvalidelere gideceğimi söylemiştim
O Kadar cok şey hazırlamış ki
Ama ben gayet kontrolluydum tebrik ettim kendimi
3 4 kasik kadar Kozlenmis patlıcan ve biber salatasi yağ koydurmadim cokta lezzetliydi
3 kasik patates salatasi
Domates salatalık
Ekmek yemedim
Oradan gorumcemlere gittik beraber orda sadece bir ardak çay ictim
Eve eldik düğün için hazırlanır çıkacaktık
Nikah arkasından yemek vardı
Oğlusum sagolsun nikaha yetişemedik
Karnın doyuralım çıkalım değişik ne guzel yedi derken kustu, hem kendi hem benim üstümü mahvetti:))
Banyo yaptırdık tekrar anını doyurduk hazırlandık derken nikaha yetişmedik
Yemektede
3 kasik eli pilav
5 kasik kuru fasulye
2 kasik ırmik helvası yedim
İki ogun yapmış oldum aksam artık karpuz dut filan yerim diye düşünüyorum:))

selam millet sabah 10 da cıktım dolaştım magazaları hemde yürüyüş yaptım hava cok güzel esiyordu ama öğleye kalınca fena oldum o güneşin altında eve kadar yürdüm sonra duş filan işte bugun mağazalarda bişiler begendım ya bol geldi ya dar geldi anlaşılan biraz daha gitmeli bu kilolar 1 ay boyunca bakalım ne kadar gidicek hiç bilmiyorum bugun fazla giren olmaz sanırım herkez gezmelerde neyse haftaiçi fiskos fiskos konuşuruz ehehe

Pazar gunü alışveriş zordur kalabaliktir ben hic sevmem:))
Bende su an 43 bedenim sanırım:))) 44 deniyorum bol 42 dar :))
Biraz daha zayiflamak lazım :))

Günaydın Kızlar,

henüz kahvaltımı yapmadım yediklerimi daha sonra yazarım onun yerine dünün özetini vereyim:

Kahvaltı süt nesfit
öğlen süt nesfit
akşam tavuk göğsü ve salata ( bu ızgara değildi maalesef ama dışarıda mecburen yedim, kıtır tavuk ya da soslu falan da değildi ama:)
aşam da meyve yedim yine, ama artık meyveye daha çok dur demeliyim, herşey kontrollü gidiyor ama daha fazla dikkat etmeliyim!! kızlar bana dur meyve yeme diiiiin:))

hepinize güzel pazarlar!!

Aksam yemeğe kadar sut ve nesfitli durabildinmi.?
Hic ara ogünde göremedim:))

selam kızlar bugun yoğun birgündü gezdim yürüdüm filan ter attık bugun yine iyice :))

sabah

1 kürt böree

öğle

menemen 1 dilim ekmek

akşam

köfte salata

Back
X