Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

takımlar arasında 6.olmuşuk kızlar kilo veren arkadasları tebrikederim..
bikça gündür iyi değildim uğrayamadım acak şimdi yazabiliyorum..
havalar ist da iyice bunaltıcı olmaya basladı arada ufakcık kaçamaklarım oluyor ama bu hafta olmaması ıcın elimden geleni yapıcam

sabah

1 dilim ekmek peynir domates

ara

şeftali

öğle

tavuk dürüm

akşam

tost domates

tavuk dürüm ve tostun ekmek büyüklükleri çok önemli

Selam kızlaar
Ben yokken pekse yazismamisiniz, baya okurum diye düşünmüştüm ama neyse:)
Bugun kuzenlerde dışarı çıkma geZme tozma planlarımız vardı ama oglus dünden beri biraz ateşli, sanırım dişlerden, bu dişler çıkıp bitene kadar rahat yok anlaşılan:((
Oyle olunca onları aradım bize gelin oturalım dedim
Olgusumun yarım saatlik uykusu sirasindada birkaç pratik şey yaptım, haliyle birazcikta kaçamak yaptım:((
Ama oyle oluna aksam yemegi yemedim umarım dengelemisimdir bu arada regl oldum ve karın ağrısı çekiyorum:((
Oğlusum biraz iyi gibi olunca esim hadi çıkın biraz dedi bısaat dolaştık, bı tanık bide çanta aldım, zayıfladıkca kıyafet alması hakikaten zevkli:)) ki ben hala 75 kiloyum 65 olduğumda nasil daha zevkli olacak hayal edemiyorum:))

geçmiş olsun, biz de ikizlerden birine antibiyotik başladık. tam diş çıkartma dönemi ateşi dişindendir desem de eşime dinletemedim, e biraz da yutma güçlüğü var o da antibiyotik başladı.

Ah benimde yazın bu meyvelere basım dertte, kendimi tutmasam küçük bı karpuzun yarısını yiyebilirim o derece yani:))
Su sıralar dut zamanı, helede karaduta bayılırım ve dün sabah ne kadar yediğimi tahmin edemezsiniz:))

beyaz dut tercihimdir ekşi şeyleri çok sevmem. karpuza gelince karpuzdan ben de korkuyorum hatta eve sokmak istemiyorum ayarlamak çok zor. meyve tek başına doyurmuyor bol bol şişiriyor.

Pazar gunü alışveriş zordur kalabaliktir ben hic sevmem:))
Bende su an 43 bedenim sanırım:))) 44 deniyorum bol 42 dar :))
Biraz daha zayiflamak lazım :))
ben de galiba 43üm. ama lcw bedeniyle, lcwaiki. dışında bi yerden alışveriş yapınca 2 beden büyük almam gerekiyor o yüzden diğer mağazalara girmiyorum:1: içine zorla sığdığım kıyafetim ise 42beden patlayacak gibi duruyor düğmesi ama geçen sefer genbe içine böyle zor sığarken düğmesini öyle bir sıkılamışım gibi kopmayacağına çok güveniyorum:1:

cumartesi sabah:

sabah:1 muz, 3 yk yulaf kepeği, 1 yk yulaf ezmesi, 4 ceviz, 1 su bardağı süt ile müsli

10: 30: sucuklu yumurta, 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir

öğlen: 2 dilim kavun, 2 dilim peynir

ikindi: sac kavurma, 4 dilim ekmek:18:

ve eve fındık-fıstık-kaju giriş yaptı cumartesi akşamdan beri de kuruyemiş yemeye başladım.
.........................................

pazar sabah: açık büfe kahvaltıdaydık otlardan almaya çalıştım ama gene de çok çeşit aldım sütlü tatlılar vardı çayın yanına onlardan da aldım.

öğlen gene meyve ve çerez atıştırmaları olduç

ikindi: soslu tavukl ve fırında alabalık yaptık ekmek yemedim, karpuz yedim bunlarla.
...................

bu saban :1,5 dilim kepekli ekmekten tost, karpuz
şimdi yeşil çay

gördüğünüz gibi haftasonu yeterince yedim sanırım bugün telafi çorbası yapmam gerekecek yoksa cumaya kadar nasıl 68,7 olurum, bu haftaki hedefim 700 gram vermek

Günaydın günaydın günaydınnnnn:)

Kahvaltım:

nesfit
yarım muz
keten tohumu
ve işe gelince 1 tane kahvecik (şekersiz vs)

kahveyi de çok severim ama günde 2 taneye izin veriyorum şimdi, bir sabah bir de akşam. sevdiğim diğer şeyleri de kısmaya çalışıyorum, 2 kahveye izin vermek psikolojimi ayakta tutuyor :1:

şimdi saate baktım da sanırım 1 tane probiyotik yoğurdumu yeme vaktim gelmiş:1:

sizler nasılsınız bakalımmm?

evet kızlar ramazana 1 ay kaldı , 20 temmuz cuma günü baskülde görmek istediğiniz kiloları yazalım hedefe doğru yürüyelim.
hadi bakalım 5. takımın çıtırları alıntılayarak kendinize ait bölmeyi doldurunuz

İsim şimdiki kilo/ Ramazan öncesi ulaşılacak kilo

Cocostar 64,9/?
tunituni 75,7/73.0
ergh 64,6/?
elifezgi 69.4/67.0
buffy26 71/?
maway 71,5/?
seng 49,1/?
berivannnn26 81,7/?
benim ruyamsensin 57,0/?
çiğdemmm86 80/77

Arkadaşlar çok üzgünüm internet paketim bittiğiiçin hafta sonu nete giremedim. Geçmişi okuyup kaldığım yerden devam edicem :) bu arada hafta sonu diyet yapmakçoooook zor oluyo benim için :( pek yapabildiğim söylenemez ama en azından geç saate kalmadan bitiriyorum yemeyi.

iyi bir hafta olsun hepimiz için
işe iraz geç geldim bugün, o nedenle selam vermekte geciktim.

önemli hatırlatma:) Ramazan'a 4 hafta kaldı :41:

kızlar herkese basarılarrrr umarım süper bir hafta geçiririz 6. olmuşuz :31: çok daha dıkkat etmemıs gerek hafta sonu çok dıkkat ettım hıc kaçırmadım
pazar kı menüm;
sabah 11 de :1 dilim k. ekmegı ,3 ince dılım sucuk ve peynır
öglen :sade bır dondurma ,elma
aksam:patlıcan yemegı az yaglı yapılmıs bır domates

kızlar aranızda dukan diyetini denemiş olanlar var mı? varsa deneyimlerini paylaşabilir mi acaba?:)
ben denedim canım bana yaramaıd veremedim kilo nedense br akrabamızda denemiş aksine kılo almş bence herkese etki yapan br diyet değil ben her tavsiyesine uydum gittim kitabını aldım baştan sona okudum yerken bile kitaba tekrar bakıp yıorudm ama olmadı veremdm ben bıraktım umarım sende etkili olur:40:

sabah: 1,5 dilim kep. ekmek tost+karpuz

ara:yeşil çay

Öğlen:( haftasonun telafisi) 1 tabak vicdan yemeği, 4 kaşık süzme yoğurt, 10 badem

şimdi yeşilçay ve türk kahvesi içesim var. akşama da kocişle oğlum evde olmadığı için kendime göre bişey yapıcam: kabak-dereoto-nane ve maydanozdan omlet yapabilirim, yanına da yoğurt.

tavuk dürüm ve tostun ekmek büyüklükleri çok önemli

geçmiş olsun, biz de ikizlerden birine antibiyotik başladık. tam diş çıkartma dönemi ateşi dişindendir desem de eşime dinletemedim, e biraz da yutma güçlüğü var o da antibiyotik başladı.

beyaz dut tercihimdir ekşi şeyleri çok sevmem. karpuza gelince karpuzdan ben de korkuyorum hatta eve sokmak istemiyorum ayarlamak çok zor. meyve tek başına doyurmuyor bol bol şişiriyor.

ben de galiba 43üm. ama lcw bedeniyle, lcwaiki. dışında bi yerden alışveriş yapınca 2 beden büyük almam gerekiyor o yüzden diğer mağazalara girmiyorum:1: içine zorla sığdığım kıyafetim ise 42beden patlayacak gibi duruyor düğmesi ama geçen sefer genbe içine böyle zor sığarken düğmesini öyle bir sıkılamışım gibi kopmayacağına çok güveniyorum:1:

ekmek uno tamhahıllı sofra canım benim ekmekler herzaman
tavuk drüm ise bildiğin tavuk dürümdü yani:17:

cumartesi sabah:

sabah:1 muz, 3 yk yulaf kepeği, 1 yk yulaf ezmesi, 4 ceviz, 1 su bardağı süt ile müsli

10: 30: sucuklu yumurta, 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir

öğlen: 2 dilim kavun, 2 dilim peynir

ikindi: sac kavurma, 4 dilim ekmek:18:

ve eve fındık-fıstık-kaju giriş yaptı cumartesi akşamdan beri de kuruyemiş yemeye başladım.
.........................................

pazar sabah: açık büfe kahvaltıdaydık otlardan almaya çalıştım ama gene de çok çeşit aldım sütlü tatlılar vardı çayın yanına onlardan da aldım.

öğlen gene meyve ve çerez atıştırmaları olduç

ikindi: soslu tavukl ve fırında alabalık yaptık ekmek yemedim, karpuz yedim bunlarla.
...................

bu saban :1,5 dilim kepekli ekmekten tost, karpuz
şimdi yeşil çay

gördüğünüz gibi haftasonu yeterince yedim sanırım bugün telafi çorbası yapmam gerekecek yoksa cumaya kadar nasıl 68,7 olurum, bu haftaki hedefim 700 gram vermek
haftasonunu inş telafiedersin canım
Günaydın günaydın günaydınnnnn:)

Kahvaltım:

nesfit
yarım muz
keten tohumu
ve işe gelince 1 tane kahvecik (şekersiz vs)

kahveyi de çok severim ama günde 2 taneye izin veriyorum şimdi, bir sabah bir de akşam. sevdiğim diğer şeyleri de kısmaya çalışıyorum, 2 kahveye izin vermek psikolojimi ayakta tutuyor :1:

şimdi saate baktım da sanırım 1 tane probiyotik yoğurdumu yeme vaktim gelmiş:1:

sizler nasılsınız bakalımmm?

kahve benimde dünyam yazın bu sıcakta bile seviyorum kokusunu sıcaklığını :):16:

kahvaltıdan sonra yürüyüş yaptım iyi geldi hava cokk sıcak
şimdi kahve keyfi zamanım değmeyin keyfime:34:

aynen canım okuyorum dün ne oldu karnımda bir şişkinlik vardı girdim aktara (akrarların çogu kapalı oldugu için alışveriş merkezindekine girdim) dedim şiskinliği atacak metobolizmayı hızlandıracak ne önerirsiniz diye 9 u bir yerde çay dedı iyi bakalım alayım dedım ne kadar dedım ne kadar dese begenırsınız :53::53::53::53::53:56 tl dediii:53::53::53::53: kafayı yemıs bu kadın dıyerek çıktım dükkandan delimi ne :44::44::44: olacak sey mı 56 tl yaw

aynen canım okuyorum dün ne oldu karnımda bir şişkinlik vardı girdim aktara (akrarların çogu kapalı oldugu için alışveriş merkezindekine girdim) dedim şiskinliği atacak metobolizmayı hızlandıracak ne önerirsiniz diye 9 u bir yerde çay dedı iyi bakalım alayım dedım ne kadar dedım ne kadar dese begenırsınız :53::53::53::53::53:56 tl dediii:53::53::53::53: kafayı yemıs bu kadın dıyerek çıktım dükkandan delimi ne :44::44::44: olacak sey mı 56 tl yaw

evet bence de kafayı yemiş n'apacaksın otu çayı git bol bol maydanoz ye bi de yeşil çay iç ödem atarsın, gaz problemin varsa çiğ sebzeden çok pişmişlerini ye, kavun karpuzu azalt, bu mevsimde özellikle kavun karpuz gaz yapan meyveler. paran da cebinde dursun. zayıflama sekterü azayip iş yapıyor her yıl yeni bişey çıkartıyorlar 5i bir yerdenin modası geçti herhalde 9u bir yerde çıkarttıklarına göre...

evet bence de kafayı yemiş n'apacaksın otu çayı git bol bol maydanoz ye bi de yeşil çay iç ödem atarsın, gaz problemin varsa çiğ sebzeden çok pişmişlerini ye, kavun karpuzu azalt, bu mevsimde özellikle kavun karpuz gaz yapan meyveler. paran da cebinde dursun. zayıflama sekterü azayip iş yapıyor her yıl yeni bişey çıkartıyorlar 5i bir yerdenin modası geçti herhalde 9u bir yerde çıkarttıklarına göre...

haklısın cıdden ne bileyım sorayım dedım işe yarar bırsey bulurum belkı dıye vazgectım zaten maydonoz pek yıyemem ama deneyım baska neler işe yarar

Hafta sonu öle böle geçti bugun diyetime kaldığım yerden devam ediyorum.
Sabah Yarım domates, biraz peynir, 4-5 zeytin 1 dilim çavdar ekmeği
Araöğün bir lokmacık ayçöreği :)
öğlen Çorba,zeytinyağlı taze fasulye,patates salatası
Yemekten bi saat sonra dondurma ( bu arada bu sıcakta dondurmaya hayır diyemiyorum hafta sonu da yedim :( ama cumaya kadar daha yemicem inş.)
akşama da uzun zamandır yemek yapmıyorum kocişime, bu akşam yapiym diyorum. Gerçi onu bekleyince saat baya geç oluyo ama 2şer kaşık alırım artık tadımlık, belki yürüyüşe çıkarız yemekten sonra. cuma günü kilo verememiş olurum diyede korkuyorum ama bi iki gündür iştahım fazla. yedikten sonra pişman olsamda canım yemek istiyo :)

haklısın cıdden ne bileyım sorayım dedım işe yarar bırsey bulurum belkı dıye vazgectım zaten maydonoz pek yıyemem ama deneyım baska neler işe yarar

Maydonozu 25 yasına kadar ağzıma sokmadım, öylemi salatanın icinde bile seçer çıkarıldım, mümkün degil yiyemedim,simdi üzerine limon sıkıp birazcık Tuzla koca bir tabak maydonozu deli gibi yerim, bayılırım:)) nasil oldu hic anlamadım ama cok memnunm bu durumdan:)

Back
X