- Konu Sahibi Cherry Mom
- #60.201
takımlar arasında 6.olmuşuk kızlar kilo veren arkadasları tebrikederim..
bikça gündür iyi değildim uğrayamadım acak şimdi yazabiliyorum..
havalar ist da iyice bunaltıcı olmaya basladı arada ufakcık kaçamaklarım oluyor ama bu hafta olmaması ıcın elimden geleni yapıcam
sabah
1 dilim ekmek peynir domates
ara
şeftali
öğle
tavuk dürüm
akşam
tost domates
tavuk dürüm ve tostun ekmek büyüklükleri çok önemli
Selam kızlaar
Ben yokken pekse yazismamisiniz, baya okurum diye düşünmüştüm ama neyse:)
Bugun kuzenlerde dışarı çıkma geZme tozma planlarımız vardı ama oglus dünden beri biraz ateşli, sanırım dişlerden, bu dişler çıkıp bitene kadar rahat yok anlaşılan(
Oyle olunca onları aradım bize gelin oturalım dedim
Olgusumun yarım saatlik uykusu sirasindada birkaç pratik şey yaptım, haliyle birazcikta kaçamak yaptım(
Ama oyle oluna aksam yemegi yemedim umarım dengelemisimdir bu arada regl oldum ve karın ağrısı çekiyorum(
Oğlusum biraz iyi gibi olunca esim hadi çıkın biraz dedi bısaat dolaştık, bı tanık bide çanta aldım, zayıfladıkca kıyafet alması hakikaten zevkli:)) ki ben hala 75 kiloyum 65 olduğumda nasil daha zevkli olacak hayal edemiyorum:))
geçmiş olsun, biz de ikizlerden birine antibiyotik başladık. tam diş çıkartma dönemi ateşi dişindendir desem de eşime dinletemedim, e biraz da yutma güçlüğü var o da antibiyotik başladı.
Ah benimde yazın bu meyvelere basım dertte, kendimi tutmasam küçük bı karpuzun yarısını yiyebilirim o derece yani:))
Su sıralar dut zamanı, helede karaduta bayılırım ve dün sabah ne kadar yediğimi tahmin edemezsiniz:))
beyaz dut tercihimdir ekşi şeyleri çok sevmem. karpuza gelince karpuzdan ben de korkuyorum hatta eve sokmak istemiyorum ayarlamak çok zor. meyve tek başına doyurmuyor bol bol şişiriyor.
ben de galiba 43üm. ama lcw bedeniyle, lcwaiki. dışında bi yerden alışveriş yapınca 2 beden büyük almam gerekiyor o yüzden diğer mağazalara girmiyorumPazar gunü alışveriş zordur kalabaliktir ben hic sevmem:))
Bende su an 43 bedenim sanırım:))) 44 deniyorum bol 42 dar :))
Biraz daha zayiflamak lazım :))