- Konu Sahibi Cherry Mom
- #61.081
sıkma canını canım 68 i gordun alıp vermeden zarar gelmez canım dısarda yemeyıu tercıh ederım hazırlamak sıcak da ayrı bı dert![]()
galiba öyle olacak şimdi evde yediğimizi gözümde canladırdım da biz evde 3 kiş 3 çocukla nöbetleşe yemek yiyoruz bu sefalete misafiri de ortak etmemeliyiz

ben meyveyi özledim sanki böyle bir diyeti yapabilirmişim gibi geliyor bir yandan da protein içermediği için acaba kas kaybeder miyim diye korkuyorum, ramazanda deniyim bakalım sahurda karpuz iftarda karpuzmenu yazmayı unutmusum ama menude pek yazılacak bısey yok
sabah karpuz
ogle kıraz
aksam karpuz
her bir ogun 500gr yanı bugun 1.5 kılo meyve yedım ohhhh![]()

canım ben de onu yazıcaktım şimdi. bugun kan tahlillerim çıktı önce dahiliye doktorumla konuştuk. sonuç tahmin ettiğimiz gibi REAKTİF HİPOGLİSEMİ ve İNSÜLİN DİRENCİ tanısı kondu. glikofaja başlıycaz. çnkü bunu çözmenin yolu ilaç+diyet+spor dedi.
nese sonra diyetisyene gittim bana bu tanılar kondu dedim. işte her şeyi anlattım hergün 1 -1,5 saat spor yapıp diyetime özen gösterip 2 ayda 2 kilo verdim dedim. onu da geri aldım aldım dedim moralim bozuk tabi bi de.
benim durumumdaki kişilere öyle her spor olmuyomuş, nabzı yükseltip tekrar düşürüp arada şekerli bi su vs. içip tekrar yükseltme tarzında bi spor yapmam lazımmış,bi de her diyet de olmuyomuş.bi de kan değerlerim çok düşük b12 eksik, demir eksik, çinko eksik, d vit eksik, sedimentasyon(ödem) tavan yapmışzaten bi de onun ilaçlarını içiyorum.
gebelik düşünüyo musun dedi yılbaşından sonra dedim. gebelikten önce bunların hep normale dönmesi lazım dedi.
benim sağlıklı bir durumda 2 ayda 6-8 kilo vermem işten bile değilmiş. yılbaşına kadar her şey bitmiş olacak merak etme dedi.
diyet listemi ctesi günü yazacak. çnkü ben bugun iki randevulu hastanın arasına kendimi zorla sıkıştırttım. ctesi günü sabahtan gel öğlene kadar başka randevu almıycam uzun uzun konuşalım dedi. ok dedim ben de
yani şimdilik böyle kızlar. inş her şey yoluna girer ya çok karamsarlaştım bugun ama kadın çok iddialı konuştu. bakalım...
bence çok iyi ettin doktora gitmekle ben baya umutluyum senden problemlerin geçince çok güzel kilo verirsin. bir de o vitamin eksikliliklerinin çoğu az yediğimizden kaynaklanıyor. az yemene rağmen vitamin mineral eksikliği oluşuyor ama kilo veremiyorsun ne kadar insafsız bir durum. şimdi vit. takviyeleri ilaç diyet derken sen çok rahatlayacaksın bak buraya yazıyorum