inşallah canım yaa sizin bu desteğinize o kadar seviniyorum ki moralim düzeliyor remen :)
ezgi ya ben de bu hafta tatilde aldığım kilolardan dolayı takımıma baya bi + getiricem sanırım. napıcaz çok üzülüyorum
sağol tatlım inşallah her şey yoluna girecek ben de umutluyum.. doktorum da moral verdi baya bu problemlerin düzeldikten sonra çok güzel kilo vereceksin falan dedi.. inşallah...
canım sedimentasyonun yüksek çıkma nedeni kanımdaki saydığım değerlerin düşük olmasından dolyıymış. bi de zaten açlık insülinim çok yüksek düzelmedi bir türlü

(
canım diyetisyen görüşmem oldu ama beslenme listemi ctesi günü verecek. zaten sizinle paylaşıcam her şeyi belki yardımcı olur size de :)
ben yine 62 diyorum...
pfff aynı durum bende de var şimdi aldığım kıyafetlere verdiğim paralara acıyorum 1-2 ay sonra kilo veririm bol gelir diye. ama dolaptakiler de dar geliyo. arada kaldım
canım sen bi de antalyadaydın dimi? insanın orda koltukta yatıp hiç kıpırdamaması lazım yaw :) biz tatilin ilk günü larada dolaştık biraz arkadaşlarla şelaleyi falan görmemiştim ben oraya gittim. Allah'ım ölüyorum sandım. eve girdik oturduk ilk 15 dakka terlemeye devam ettik heralde. Sen biraz iş yap günlük sporunu yapmış sayılırsın bence :)))