Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaşasın 5. Takım dayanışmasıııı :46::46:

Ayyy o parka bayıldım bayıldımmm. Burda oturanlar ne şanslı dedim içimden önünde park karşında deniz manzarası offf. Ama çok uçak geçiyor yaw 2 dakkada bir geçiyor heralde. Hele o gün sabaha karşı bi uçak sesiyle uyandım heralde apartmanın çatısına indi uçak dedim öyle korktum:1:

Yumurtanın her gün yenmesi gerekiyormuş fakat yaz günü benim de midemi bulandırıyor haftada1-2 ancak yiyebiliyorum :(

berivan sakın canını sıkma sakın. Bir anda 2 kilo vermek normal bişi değil zaten yavaş yavaş canım. 77yi de çok yakında görürsün. Sonra 75i görmek istersin. Sonra 70 görmek istersin öyle öyle gider bu iş :):34: Tuniyle ezgi çok güzel yazmışlar bak

kızlar harikasınız çok güzel yazmışsınız yaa :) ezgi ben aldım üstüme :))

durum bu tatlım sen de durum nedır bende -500 sadece :26:

çok hossun ya çok güldüm cidden :1::1:

walla canım ben de gülüyorum kendime:) ama göreceğim o 52'yi:D

yaşasın 5. takım dayanışmasıııı :46::46:

evet evet yaşasın dayanışmamızzz:)

bu arada birşey itiraf etmek istiyorum. ben dukana merak saldım ya, sitesindeki testi yaptım hem de birkaç kere:36: ama adam her seferinde ideal kilonuzdasınız deyip bana plan çıkartmadı sinir oldum yaaa :D

Menüm
sabah o kadar canım sıkkın dı kı sabah tahvaltı yapamadım evde simit ve poğca aldım meyve suyu ıle yedım o sınırle neyı nereye yedım anlamadım cok pisman oldum ama iş işten geçtı :18::18:
öglen yemekte :pezelye yemegı ,pilav,cacık varmıs inmeyım yemege barı :26::26::26:

Menüm
sabah o kadar canım sıkkın dı kı sabah tahvaltı yapamadım evde simit ve poğca aldım meyve suyu ıle yedım o sınırle neyı nereye yedım anlamadım cok pisman oldum ama iş işten geçtı :18::18:
öglen yemekte :pezelye yemegı ,pilav,cacık varmıs inmeyım yemege barı :26::26::26:

evet evet cnaım sen inme şimdi:) imkanın varsa markete falan gidip hafif birşeyler alabilirsin kendine:)

Dün neler yediğimi yazmamıştım yazım

sabah

peynir 2 lıght salam

ara

yarım bardak süt

öğle

3 köfte yoğurt

akşam

1 porsiyon döner

yulaf kepeği bulabilmiş değilim hala dolayısıyla tüketemiyorum dukan gerçekten zormuş ama sanırım işe yarıyor özellikle 1 ay gibi bir sürede güzel sonuçlar alınabilir.

sagol canım benım evde yapılablır egzersız dusunuyorum kosu bandı var emme çok üşenıyorum çalıştıgım için :26:

Bende onceleri usanırım yuruyus bandına ama artık hoşuma gitmeye başladı takiyorum kulaklığımı yürüyorum:))
Ama yok sevmiyorum diyorsan belki biliyorsundur leslie yapıyor bı cok kisi bir kere bende yaptım guzel aslında deneyebilirsin, 2 mil 3 mil filan baya çeşitleri var:))

Back
X