Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugun bı arkadas geldi elinde kocaman kırmızı bir akulu araba:))
Olgusuma almış dogum gunü hediyesi ama 27 sinı bekleyememis getirmiş:))
Nasil mahcup oldum, pahalı bı hediye:((
Oğlusum bayıldı arabaya ama babası daa cok bayıldı:))
Kumandasiyla uzunca bir süre oynadı evin icinde, cok hosu hali:))
Erkeklerin icinde gercekten bı cocuk var hep yasları kac olursa olsun:))

selam kızlar:16:

menu bıldırımıne geldım

yarım sımıt
1kucuk domates
1kucuk salatalık
2 zeyrın
1kk peynır
2ceviz

2 biber dolma
3 kasık yogurt
coban salata
2 yesil çay

Günaydın sevgili takım 5:) günaydın takım 5

dün akşam iftarımı yazayım

1 kepçe mercimek çorbası
1 dolma biber
2 tane küçük sarma dolma
cacık
ve küçük bir mücver

iftardan sonra çay eşliğinde iki hurma yedim ve ilerleyen saatlerde de 2 dilim karpuz, dolu dolu bir avuç kiraz ve 3,4 tane şekerpare kayısı

sahurum da

1 incecik dilim börek (tam börek de değil hamur işi ama börek kadar dolgun bişi değil)
domates, 2,3 tane kiraz, 1 çatal da helva

vee bol bol su :)

bu akşam da hafif bir menü yapacağım, :)

İyi akşamlar arkadaslar
Bugun oruç değildim Reglden dolayıda karın ağrım var hafiften
Menümü yazayım
Sabah nesfit
Sonrası aksama kadar ara var başka yemek yok malum esim oruç onun yanında bisey hazırlayıp yemedim
1. Ara 2 minik yaz elması
2. Ara 1 acır 2 bebe biskuvisi
3. Ara 1 şeftali
4. Ara ince bir dilim karpuz

Ve sonrası iftar
Bir küçük patlicandan karni yarık
Yoğurt çoban salata

Sonrasında
1 haslanmis misir
İnce bir ilim karpuz
2 kare çikolata
2 bardak sekersiz çay

Yesilcay içmedim bugun onuda icicem birazdan
Sizdende menulerinizi bekliyorum:))

düzgün bir öğün yemeyince insanın hep bişiler atıştırası geliyor senin de böyle olmuş

Bu arada 3. Olmusuz kimsenin bisey dediği yok:))
Ben hic bakmamıştım bile ama Ece bizi dereceye sokmuş:)))

valla o kadar +ya rağmen dereceye girdik ya o da bizim şansımızdan

valla o kadar +ya rağmen dereceye girdik ya o da bizim şansımızdan[/QUOTE]

evet bence de, ve tabii ece sayesinde:)

ama bu hafta takım olarak toparlanmamız lazım:) ramazan da bir fırsat olsun bize, gün içerisinde kaçamak yapma imkanımız yok :) ama akşamlar var tabii,:)
iftar öncesi sonrası spor/yürüyüş yapıyormusunuz kızlar?

iftar: 1 kase çorba, 3 baget, salata, 5 kaşık taze fasulye, 4 yk yoğurt, 1/2 su bardağı limonata, 1 erik , 4 çatal kavun

iftardan sonra : 1 çilekli aktivya yoğurt, çeyrek dilim laz böreği, 1 hurma, çay, 10-15 fıstık, 1 bardak tatlandırıcılı toz içecek

sahur: 2 baget, 1.5 yumurta (tavada),1 dilimpeynir, 1 dilim ekmek, 1 aktivya yoğurt

suyu bol içtim, midemi büyütmemek için bir defada yediğimiçtiğimin miktarına malesef daha ramazan başında bile dikkat edemedim

iftar: 1 kase çorba, 3 baget, salata, 5 kaşık taze fasulye, 4 yk yoğurt, 1/2 su bardağı limonata, 1 erik , 4 çatal kavun

iftardan sonra : 1 çilekli aktivya yoğurt, çeyrek dilim laz böreği, 1 hurma, çay, 10-15 fıstık, 1 bardak tatlandırıcılı toz içecek

sahur: 2 baget, 1.5 yumurta (tavada),1 dilimpeynir, 1 dilim ekmek, 1 aktivya yoğurt

suyu bol içtim, midemi büyütmemek için bir defada yediğimiçtiğimin miktarına malesef daha ramazan başında bile dikkat edemedim

tatlandırıcılı toz içecek ne canım?

Kızlar lütfen Bu konuda görüşlerinizi bildirin

Takımda paylaşımın olması için bazı kurallar var. Ece haftada 60 mesaj zorunluluğu var demişti ben de daha uygulanabilir olsun herkes uysun diye 35 yani günlük 5 mesaj dedim. bunun tespiti için mesaj sayımı da şart. Geçen hafta kendim saydım ki bu hakikaten vakit alan bir şey. sonuç olarak 3-4 arkadaş bu sayının altında kaldı, ve kural olarak en az mesaj yazan kişi bu haftaki günlük mesaj sayım işini yapacaktı. 8 mesaj yazan gözdesert' e bunu söylediğimde bunu yapmaya vaktinin olmadığını gerekirse takımdan çıkartılabileceğiğni söyledi.şimdi size soruyorum
-böyle bir durumda ne yapalım? (diskalifiye edersek hiç bir zaman, kendisi ayrılırsa 6 ay herhangi bir takıma giremez)
-sizce günlük veya haftalık mesajların sayımı devam etsin mi? sayarsak da bir cezanın olması şart değil mi? (yoksa sayan kişi boşuna saymış olur, açıkcası önceki takımımda da şimdi de mesj saymak benim hiçhoşuma gitmiyor, eski takımdan bu görev yüzünden ayrıldım ) diyebilirim.
-takımda devamlılığı nasıl sağlayabiliriz, mesala bazı kişilere bakıyorum forumda başka konularda o kadar aktif ama buraya o gün hiç uğramamış.14. takımda 2 gün üst üste izinsiz olarak takıma uğramayan kişi diskalifiye ediliyordu yoksa sadece bu kuralı mı uygulasak?

takımın huzuru ilerleyen zamanlarda hiçpaylaşım olmuyor startışmaları olmaması için bazı kuralların uygulanması gerekiyor. görüşlerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
valla o kadar +ya rağmen dereceye girdik ya o da bizim şansımızdan

ama bu hafta takım olarak toparlanmamız lazım:) ramazan da bir fırsat olsun bize, gün içerisinde kaçamak yapma imkanımız yok :) ama akşamlar var tabii,:)
iftar öncesi sonrası spor/yürüyüş yapıyormusunuz kızlar?[/QUOTE]
aslında yürüyüş yapabilirim bebek arabasını gene eve sokayım bari:)

tang, nazo falan var ya onadan, canım meyve suyu istedi ben de şkersiz diye ondan aldım

canım onlar şekersiz mi gerçekten? ben de onları çok şekerli diye biliyordumm?

iftar öncesi sonrası spor/yürüyüş yapıyormusunuz kızlar?
aslında yürüyüş yapabilirim bebek arabasını gene eve sokayım bari:)[/QUOTE]

iftardan sonra yarım saat yürüyüp yarım saatn de evde egsersiz yapsak, kilo veririz rahatlıklı ramazanda:)

Takımda paylaşımın olması için bazı kurallar var. Ece haftada 60 mesaj zorunluluğu var demişti ben de daha uygulanabilir olsun herkes uysun diye 35 yani günlük 5 mesaj dedim. bunun tespiti için mesaj sayımı da şart. Geçen hafta kendim saydım ki bu hakikaten vakit alan bir şey. sonuç olarak 3-4 arkadaş bu sayının altında kaldı, ve kural olarak en az mesaj yazan kişi bu haftaki günlük mesaj sayım işini yapacaktı. 8 mesaj yazan gözdesert' e bunu söylediğimde bunu yapmaya vaktinin olmadığını gerekirse takımdan çıkartılabileceğiğni söyledi.şimdi size soruyorum
-böyle bir durumda ne yapalım? (diskalifiye edersek hiç bir zaman, kendisi ayrılırsa 6 ay herhangi bir takıma giremez)
-sizce günlük veya haftalık mesajların sayımı devam etsin mi? sayarsak da bir cezanın olması şart değil mi? (yoksa sayan kişi boşuna saymış olur, açıkcası önceki takımımda da şimdi de mesj saymak benim hiçhoşuma gitmiyor, eski takımdan bu görev yüzünden ayrıldım ) diyebilirim.
-takımda devamlılığı nasıl sağlayabiliriz, mesala bazı kişilere bakıyorum forumda başka konularda o kadar aktif ama buraya o gün hiç uğramamış.14. takımda 2 gün üst üste izinsiz olarak takıma uğramayan kişi diskalifiye ediliyordu yoksa sadece bu kuralı mı uygulasak?
takımın huzuru ilerleyen zamanlarda hiçpaylaşım olmuyor startışmaları olmaması için bazı kuralların uygulanması gerekiyor. görüşlerinizi bekliyorum.

Yani ezgicim cok haklisin bişeyler yapmak lazım
Diger takımlarda ilk takıma alınacak kisinin bile 2 hafta deneme süresi oluyor , bence bizde oyle yapmalıyız ilk geleni hemen listeye almayalım bı kere, bakın ben ne kadar paylaşımda bulunuyorum ben bile 2 hafta listeye giremedim ilk geldigimde, sonuçta listeye girmezse ayrılmasıda sıkıntı olmaz 6 ay girme yasağı olmamış olur, bence birinci olarak bunu yapalım

İkinci olarakta mutlaka kurallarımız olsun, millet bı saatte sayfalar yazıyorsun bizim bir gunde 3 5 paylaşımımız oluyor ve takımın kapanması riski var o durumda hepimiz mağdur oluruz, ki kapanan cok takım olmus şimdiye kadar olmaz diye bisey yok:((
Gunluk 5 msj az bence haftalık 60 daha iyi bence , 2 gün üstüste ugramayanin diskalifiye olmasi zor ama iki hafta 60 mesajı doldurmayana bı ceza verebiliriz, 1 hafta yada 2 hafta izinli gösterme takımdan uzaklaştırma gibi, bunlar ilk aklıma gelenler tabi beraberce bı karar verelim

Ve bence mutlaka spor zorunluluğu koyalım, o da ödevimiz olsun ve mecburen yapalım, haftada 4 gün 45 dk yuruyus. Diger günler mekik vs gibi alternatif seyler koyabiliriz

Herkes menusunu yazasın ve herkes o menüye bı yorum yapsın diyebiliriz, oyle yazanlarda bosu bosuna yazmış olmasın, zaten bı msj menü olsa bı msjda menülere cevap olsa zaten sadece 7 8 msj yapar:))

Yani benim ilk aklıma gelenler bunlar ama dediğim gibi herkes fikrini yazsın bı ortak nokta bulalım, takım olmamızın, disipline olmamizinda bı amacı olsun

canım onlar şekersiz mi gerçekten? ben de onları çok şekerli diye biliyordumm?

aslında yürüyüş yapabilirim bebek arabasını gene eve sokayım bari:)

iftardan sonra yarım saat yürüyüp yarım saatn de evde egsersiz yapsak, kilo veririz rahatlıklı ramazanda:)[/QUOTE]

Bu saatlerde hep aksam üstü yürüyüşe çıkayım diyorum iftara yakın Halim olmuyor, iftardan sonrada saat cok gec oluyor balsam bilemedim:((

aslında menün guzel herseyden az az yemisin, sonuçta orucsun daha azıda zor olur
Bu laz böreği nasil bisey canım yazıyorsun arada sen onu ama, normal börekten cok farkkımı neli oluyor

Ha birde msj saymak bı kisiye zor olur diyorsan, herkes gunluk msj sayısını o sayıları toplayacak kisiye bildirsin, oda haftalık liste yapsın sadece o zaman zor olmaz
Herkes gunluk yazdığı mesajlara sayı versin yada gün sonu toplasın karar onun ama gün sonu su tarihli msj sayım diye görevliye msj atsın, daha kolay olur:))

Günaydın sevgili takım 5:) günaydın takım 5

dün akşam iftarımı yazayım

1 kepçe mercimek çorbası
1 dolma biber
2 tane küçük sarma dolma
cacık
ve küçük bir mücver

iftardan sonra çay eşliğinde iki hurma yedim ve ilerleyen saatlerde de 2 dilim karpuz, dolu dolu bir avuç kiraz ve 3,4 tane şekerpare kayısı

sahurum da

1 incecik dilim börek (tam börek de değil hamur işi ama börek kadar dolgun bişi değil)
domates, 2,3 tane kiraz, 1 çatal da helva

vee bol bol su :)

bu akşam da hafif bir menü yapacağım, :)
Gayet guzel olmus asudecim:))
Yani aslında doyuluyorda insanın gözü doymuyor, sofradanda hemen kalkmak lazım oturduktca bişeylerden tirtiklayip duruyorum ben:((

Back
X