Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar selam çok tatsızım bugun :( benim şeker krizlerim iyice zorlamaya başladı. dün akşam yemeğinden önce yine bir baş ağrısı girdi görseniz elim ayağım titriyo açlıktan.yemeği ısıtıyorum tam eşime de dedim ki sen de masaya 2 tabak koy da biran önce yiyelim dedim.o da gelir gelmez play stationı açtı gözlerini bile ayırmıyo oyundan tamam tamam dedi tabi ne yardım eden var ne bişey. benim sinirlerim iyice gerildi tuttum tencereyi attım lavaboya ama gözüm döndü nasıl bağırıyorum nese gittim odaya yattım. ondan sonra da bana iyilik yapmış güya yemek yemedim diye pilav yapmış getirdi. ben onu görünce ben pilav yiyomuyum dedim. pilav bana yasak tutmuş pilav yapmış hadiiii bi posta da ona bağırdım çağırdım. bi de işten eve gelince ayakkabılarıyla girmişti içeri elli kere söyledim ayakkabılarını dışarda çıkar diye aklıma bi de o geldi. bi başladım sen bana saygı duymuyosun ben o kadar temizlik yapıyorum hiçe sayıyosun azcık benle ilgilensen pilavın yasak olduğunu bilirdin işte bu kadar ilgilisin. adam da sustu sustu sonunda onun da sabrı taştı tabi. aile faciası çıktı kısacası. dün gece saat 1e kadar ağladım .ama niye ağladığımı da bilmiyorum içimden sürekli ağlama geliyo :( gözlerimi görseniz sibel tüzün gibiyim. offf kızlar çok yazmışım sizi de bunalttım anlatmak istedim sadece birisine. sonra dün gece yatarken geldi yanıma sarıldı yine kıyamadı bana sabah işe giderken de öptü hoşçakal dedi. ama bana noldu bilmiyorum tahammül sınırlarım çok çabuk zorlanıyo bu diyetten olduğu kesin ama hep böyle mi olcak :((

-öğünlerine dört dörtlük uyduğun halde akşamları baş ağrının olması hiç normal değil, daha önce başağrın olmuyordu değil mi senin?doktoruna bu durumu muhakkak söylemelisin
eşinde de kusur varmış çok da üzülmemelisin, haketmiş. ama acizane tavsiye sen oruç tutmasına bile izin verilmeyen birisin, yemeğini geciktirme vakti gelince ye ki şekerin daha fazla düşmesin.

aşk olsun kaptancımmmmmmmmm ben bırsey yapmadım :50:
çok üzüldüm valla acep ne oldu üyelşiğim mi silindi falan dıye üzülmezmıydın gıremeseydım :43:
yok kız üzülmezmiyim. insan banlandınız mesajını alınca kendinden bile şüphe ediyor ne yaptım niye attılar şu mesajıma mı kızdılar falan diye:44: . tabi odurumda olmak zor, iyi hemen tuniden mesaj uçurmuşsun giremiyorum foruma diye. neyseki aramızdasın.

Mrhaba beni tekrar araniza alirmisiniz sahur
Iftar paylasiminidA duzenli yapucm kizlar
delimiyimi affedicenizmialcakmisiniz araniza :18:

kluzummmmmmmmmmmmmm kardesım hosgeldın duzenlı paylasım yapabılecek mısın tatlım benım gun ıcınde en az 5 mesaj atma zorunlulugu var bırde her cuma erkenden saat 12 e kadar kılo bıldırımı yapmak gerek tatlım benımmmmmmmmmm bakalım kaptanımız ne dıyecek kardesımmmmmmmmmmmm :54:

yok kız üzülmezmiyim. insan banlandınız mesajını alınca kendinden bile şüphe ediyor ne yaptım niye attılar şu mesajıma mı kızdılar falan diye:44: . tabi odurumda olmak zor, iyi hemen tuniden mesaj uçurmuşsun giremiyorum foruma diye. neyseki aramızdasın.

forumu habersız bırakmayım dedım canım benımmmmmmmmmmm şükür kı buradayım önce 68 sonrada 58 olana kadar hemde :8::8::8:

kluzummmmmmmmmmmmmm kardesım hosgeldın duzenlı paylasım yapabılecek mısın tatlım benım gucn ıcınde en az 5 mesaj atma zorunlulugu var bırde her cuma erkenden saat 12 e kadar kılo bıldırımı yapmak gerek tatlım benımmmmmmmmmm bakalım kaptanımız ne dıyecek kardesımmmmmmmmmmmm :54:

Canim sahur iftr paylsirim tbki
5 msjda atarim yemk yemdgm icin norml msj atrm herdk
Onuda yaprm cnmbklm kptan alcakmi beni:18:

2 haftalık deneme süren bugünden itibaren başlıyor. deneme haftasını atlatıp bol bol paylaşımda bulunursan devam edebilirsin. Daha önce de sormuştum ama cevap vermemiştin.
Hedef kilon nedir?
şimdiki kilon?
ve kenbdini kısaca tanıtarak başlayabilirsin yeniden.
yaşın kaç, ne iş yapıyorsun ne zaman kilo ladın vs.

anammmmm menümü paylasmadım paylasayım
dun mecburen iftarı bekledım yemek yemek ıcın
yemek te : carba
salata
fırında kofte ,patates vardı 1 kofte 5 mınıcık patates
ayran
2 dılım de karpuz yedım aaaaaaaaaaaaaaaaaaa bırde kemal pasa yapmıstı annem 3 tane yedım çok pisman olup 1 saat yurudum:18:
sabah :2 parca pide ince ama kuruttum peynırle onu yedım yanında annem komposto yapmıs bı gormenız lazım nasıl eksı 0 seker hıc koymamıs yas erık ve kayısı ıle yapmıs onu ıctım
öglenkı menum
saglımı yaglı patlıcan musakka vardı catal surmedım
4 catal bulgur pilavı ,cacık bır de ayran ıctım
ara ögun olarak da sabah 4 kayısı yedım saat 4 de de 5 tane bıtterlı badem yedım
aksam az bırsey yer yururum dıyer dusunuyorum ınsallah :27:

2 haftalık deneme süren bugünden itibaren başlıyor. deneme haftasını atlatıp bol bol paylaşımda bulunursan devam edebilirsin. Daha önce de sormuştum ama cevap vermemiştin.
Hedef kilon nedir?
şimdiki kilon?
ve kenbdini kısaca tanıtarak başlayabilirsin yeniden.
yaşın kaç, ne iş yapıyorsun ne zaman kilo ladın vs.

kardesım 2 hafta lık durumuna gore bakıyorlar tatlım kılo vermek ıcın motıvasyon hareket sart bu kez bırakmak yok demı burayı :20:

Merhaba hanimlar kendimi anltyim
1.64 boy
85 kgyum
23 yasindayim 1 ay sonra dugunum var hedefim 65
Ben bildim bileli kiloluyum genetk degi ramazan oncesi bra verdim
Sahur ve iftar bazn bozuyom
Dun sahurda domates 5 findk ve cevz yedm 2 lt su baklm
iftara menumuz ne olcak daha sormak oistedgini z
Hm 5 ten fzla yaprm paylasm nasl kaynasicaz baska:3: pide yedm brazda

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hanimlar kendimi anltyim
1.64 boy
85 kgyum
23 yasindayim 1 ay sonra dugunum var hedefim 65
Ben bildim bileli kiloluyum genetk degi ramazan oncesi bra verdim
Sahur ve iftar bazn bozuyom
Dun sahurda domates 5 findk ve cevz yedm 2 lt su baklm
iftara menumuz ne olcak daha sormak oistedgini z
Hm 5 ten fzla yaprm paylasm nasl kaynasicaz baska:3:

canım benım 1 ay KALDI DEMI DUGUNE TATLIM ANAMMMMMMMMMMMMM BEN HEYCANLANDIM VALLA :16:

wawwwwwwwwwwww hadı bakalım nerde yıyeceksınız bas basa mı ailecek mı olacak yemek tatlım

Bilmiyom yeri ama sabahtan aksama kadar gzicez evimize ivir zivir
Aliriz braz sonra basbasaiftar
evimize ve bana bisiler almayi seviyor
Yarin detaylu anlatm sen benm topiklermide bakmiosynki
Ceyiz topigime bidw actigim.konuda genel.bi.cyiZ topigim var bak hemen:15::1:

Kizlar iftara biber dolmasi var bide hazur satilan ramazan serbeti icecek olarak
Bi de mercimek corbasi corbadan 5 dk sonra yicem dolmayi falan 20 dk duramiom :43:

Back
X