- Konu Sahibi Cherry Mom
- #61.701
hah canım geldinmi
ben öyle yaptım ama sende bak son bir kez 13.takıma gönderdim bakın diye ama bi cevap gelmemiş
ellerıne saglık tunicimmmmmmmmmmm
kaptanım nerelerdesın çok telas yaptık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hah canım geldinmi
ben öyle yaptım ama sende bak son bir kez 13.takıma gönderdim bakın diye ama bi cevap gelmemiş
***5. TAKIM 268. ETAP***
tunituni (75,2 /73,2 / 2,0 / %2,66 )
elifezgi ( 70,0/67,7 / 2,3/ %3,29 )
buffy26 ( 68,4/ )
maway ( 72,0/70,0/2,0/ % 2,78 ) Takımdan ayrıldı
berivannnn26 ( 79,0/79,0 / 0,0 /%0,0 )
benim ruyamsensin ( 56,0 /54,8/ 1,2/% 2,14 )
gozdesert (81,2/) Takımdan ayrıldı
ergh (67,0/ 66,1/ 0,9/ %1,34 )
....şimdilik durum bu buffyi bekliyoruz
hah canım geldinmi
KILZAR listelere baktım yNlış görmedimse biz bu hafta birinciyiz:)
kızlar evet bir haftalık mesajı saymak zor. mesajlar günlük olarak sayılabilir, mesajlara numara da verilebilir. ama birinin sürekli diğerlerinin mesaj sayılarını toplayıp durması da zor. Benim size tavsiyem şimdilik zorunlu mesaj saysı 35 olsun, 35e kadar mesajlarımızı ister tek tek ister günlük numaralandıralım. 35 limiti dolduran saymayı bıraksın. nasıl olsa doldurdum diye takıma uğramayan olursa 2 defa ihtar edilip diskalifiye olur ona göre. mesaj sayısı illa 60 olsun derseniz ona da uyarım
:
Cooook teşekkür ederim tatlım:))tunicim bu aradan oğlunun doğum gününü kutluyorum yanaklarından öpüyorum :))
evt kızlar bugunude atlattjk gelinlk provam süper geçtiiii
inş. 10 güne yakın veya braz geçkn gelinliğim tamamlancak duvak yapılcak sonradaaduvağı yapılıor o braz uzun sürcek işlemesi falan halyle aksesuar falnda yaplcak inşl...
kimse yokmu yaaa
Eee sen zayiflayinca nasıl olacak gelinlik düğüne yakın bı kere daha provan olacak dimi
Hemen menümü yazayım
Sahur bir yumurta salatalık bir parça pide 1 kasık yoğurt bir dilim karpuz
İftar cig kofte durum çoban salata
Cayın yanindada 2 avuc çekirdek
Bende durum bu
Bugün iftardan önce tartildim daha az çıktım inanamadım:))
Sizde durumlar nasıl bakalım??