Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Koyden şimdi geldik çok yorgunum Orucken yolculuk çok zor:((
Menümü yazayım hemen
Sahur
1 tabak peyniri yogurtlu makarna
1 dilim karpuz

İftar
8 kofte
Çoban salata
Yarım yufka ( Eee koye gittikya bu kadar lüksümüz olsun dımı ama:))
1 bardak vişne kompostosu

Sonra
2 küçük yaz elması
10 kadar böğürtlen
6 kayısı

Donerkende kulahta dondurma aldık

Güzel ama yorucu bir gündü:))
Yarın esim geliyor ins:))
Kocamı özledim , evimi özledim:((:2::2:

Sagol canim ya zaten su an diyetisyene gitme sebebim de o hipoglisemiyi duzeltmeye calisiyoruz :((

Sagol canim bakalim ins ise yarar aksam yemeginde tatli yeme fikrini dontor pek sevmedi aslinda ama bu bas agrisi gecene kadr herseyi denememi lazim dedi. Deniyoruz :))

Canim o da olacak ins baksana kac kilolardan 73e gelmissin 68e de bes var :)

Canim hadi bakalim hayirlisi tercih sureci cok sancili bir surec ama bu sene sansin yuksek millet dokuldu.benim kizlardesim de tercih yapacak siralamasinin ustundeki yerleri falan yazdi hep
Düzelecek düzelecek ins:))
Sonuçta onlar profesyoneller vardır bir bildikleri:))

Bu arada senin boyun kaçtı ececim??

kızlar 12 ye doğru acıktım meyve yedim trt 1de seksenlerde vardı iyi gitti :1:
3 kırmızı erik
1 şeftali,
1 yeşil elma yedim

sütümüz bitmişti canımm yarın nesfitle süt alcam onu çok sevıorm yemeyi:1:
hatta oruç tutmaya başladığımda da sahurda ıftarda onu yicem
bak aklım yenı yeni çalşıor :1::1::1:

ben de çok severim nesfiti hem senin şimdi telaşın var, nasıl gidiyor hazırlıklar?:)

bayanlar, topiğin takipçisi değilim ama dikkatimi çekti.. nesfiti kullanıyor musunuz ???
bende bir ara uzun bir süre k-flakes kullanmıştım.. gerçekten faydasını da gördüm ama sonradan bunların sağlıksız olduğu haberleri falan çıkmıştı.. bende bıraktım yemeyi..

nedir işin doğrusu bilgisi olan var mı??

Son düzenleme:
bayanlar, topiğin takipçisi değilim ama dikkatimi çekti.. nesfiti kullanıyor musunuz ???
bende bir ara uzun bir süre k-flakes kullanmıştım.. gerçekten faydasını da gördüm ama sonradan bunların sağlıksız olduğu haberleri falan çıkmıştı.. bende bıraktım yemeyi..

canım sağlıksız olduğunu düşünmüyorum, tam tahıllı gevrek; ama neticede şeker ve karbonhidrat olduğundan aşırıya kaçmadan tüketmek gerekir, yoksa bir zararını görmedim duymadım, bence yemeye devam edebilrisn:)

canım sağlıksız olduğunu düşünmüyorum, tam tahıllı gevrek; ama neticede şeker ve karbonhidrat olduğundan aşırıya kaçmadan tüketmek gerekir, yoksa bir zararını görmedim duymadım, bence yemeye devam edebilrisn:)

teşekkür ederim cevabınız için...
bende normalde çok seviyorum, mevsimine göre içine meyve falan da katardım öyle leziz bir şey olurdu :56:
zarar aynen bende görmedim, sadece duydum :44:
ama şimdide sizden zararın olmadığını duydum :44:

ben en iyisi abartmadan yememe bakıyım :1:

ben de çok severim nesfiti:16: hem senin şimdi telaşın var, nasıl gidiyor hazırlıklar?:)

iyi gidior salı günü son alcaklarımızı alcaz tv halı stor falan bakalımm perşembede nişnlımla gene evimize bişiler alcaz inşl akşamada iftara bizde zaten:16: başka öyle hazrlk aşaması kalmaıd:16:

ben de çok severim nesfiti:16: hem senin şimdi telaşın var, nasıl gidiyor hazırlıklar?:)

iyi gidior salı günü son alcaklarımızı alcaz tv halı stor falan bakalımm perşembede nişnlımla gene evimize bişiler alcaz inşl akşamada iftara bizde zaten:16: başka öyle hazrlk aşaması kalmaıd:16:

canım bende öyle hergün tüketen biri değilim yediğğim zamanlar da öğün ve ara öğünlerin bitanesinde olurdu bazen sütle bazen de cips niyetine yiyorum bende hergün aldığım bişi değil yani bırz buyuk kaseede yiorum :56:

teşekkür ederim cevabınız için...
bende normalde çok seviyorum, mevsimine göre içine meyve falan da katardım öyle leziz bir şey olurdu :56:
zarar aynen bende görmedim, sadece duydum :44:
ama şimdide sizden zararın olmadığını duydum :44:

ben en iyisi abartmadan yememe bakıyım :1:

ben de meyve+fındık ceviz va katıp güzel ve sağlıklı bir öğün olarak hazırlıyorum kendime:)çok da lezzetli oluyor dediğin gibi:) şmidi ramazanda biraz ara vermiş oldum:)

ben de meyve+fındık ceviz va katıp güzel ve sağlıklı bir öğün olarak hazırlıyorum kendime:)çok da lezzetli oluyor dediğin gibi:) şmidi ramazanda biraz ara vermiş oldum:)

ben içine bişi katmıorum direk öyle yeemk hoşuma gidior benim:21: ayy ne zamandır bende yemıordum yemek yerine onu yediğim zaman doyuyordum yaa :1:

Back
X