Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım ben iki ay önce girdim takıma 66yla girdim hala 66lardayım :(( mehter takımı bile 3 ileri 2 geri gidiyo ben 3 ileri 3 geri hep aynı kalmışım :(( yani ezgicim şu anda da sen beni sollayacaksın gibi görünüyor

tuniii iyi ki geldin yaa :16: yokluğun anlaşılıyor hemen

ben 2 ayda "0" :50:

sana bu hafta yine eksi çıkarsın demiştim :34:

hadi hayırlısı yakında bi düğün hazırlığı daha var yani :9:

senin kilon için 200 gram bile çok iyi asudecim hem haftaya şişliğin gidince daha çok verirsin tebrikler..

tebrikler 250gr ;) menun de gayet güzel cnm
Ececim Cook teşekkür ederim canım beni seven bırakmak istemeyen arkadaslarımı bırakmak aptalım olacaktı zaten bir gün ancak dayanabildim baksana:) sanal bir ortamdayiz nasil alışıyoruz seviyoruz birbirimizi ne ilginç:))

Evet canım demiştin gercekten böyle giderse eskisin bu hafta diye, halbuki oruç oldugum icin sporda yapamadım aRtik kendime güveniyorum vericem bu kiloları ins:))

Kendinde haksızlık etme lütfen, sonuçta senin eline olmayan sebeplerin var rahatsızlığın var, baskası olsa şimdiye pes eder bırakıldı ne kadar azimlisin maşallah ama vücudun pes edecek merak etme sende gecen hafta guzel vermiştin bu haftada vereceksin ins:))

Yok yok yazık. Kınaya kadar çekmesin birkaç gün çeksin yeter
Bende kiz evimiyim oğlan evimiyim belli diil:))
Ama cok severim nişanlıları yeni evlileri ve hamileleri
Hayatımın en guzel anları oldugundanmidir nedir herkes havalarda uçuyor gibi gelir
Ucmasalarda uçsunlar isterim:))

zaten haftada 1 buluşuoruz canım :16: ama seni kırmıcam hadi buluşalım bakalım :1:
sen bzi kırmadın ayrılmadın bende seni kırmıcam canım :3:
evet çıok güzel bi an kesinlkle ondandır:16:
nasl çektirsem bilemedim:1:

Son düzenleyen: Moderatör:
Menümüde yazayım yatayım artık gec yapınca sahura kalmamıyorum oda zor oluyor

Sahur ( yok malesef uyandığımda oooo sabah olmuştu coktan :((

İftar
Bir dilim pide
Balik ve biraz patates ve pişmiş soğan (( annem hepsini fırına atmış ızgara gibi yapmış balik sazandi ve ben yarım yemismdir , patateslerde halka halka doğranmisti ve ben 5 6 tane yedim oda bir patates yapmıştır, pişmiş soğanlardanda epey yedim ona bayılırım:))
Bir kasik domatesli bulgur pilavi ( nefsimi koreltmek adına sadece kasığımla tadına baktım)
birkaç kasik çoban salata

Cayın yanında bir mini dido ( metrolar bittiya simdi bunlar var:)) Allah'tan bunun mini boyu alınmış:))

Ara
Bir dilim kavun
15 kadar böğürtlen

Budur:))))

Ececim Cook teşekkür ederim canım beni seven bırakmak istemeyen arkadaslarımı bırakmak aptalım olacaktı zaten bir gün ancak dayanabildim baksana:) sanal bir ortamdayiz nasil alışıyoruz seviyoruz birbirimizi ne ilginç:))

Evet canım demiştin gercekten böyle giderse eskisin bu hafta diye, halbuki oruç oldugum icin sporda yapamadım aRtik kendime güveniyorum vericem bu kiloları ins:))

Kendinde haksızlık etme lütfen, sonuçta senin eline olmayan sebeplerin var rahatsızlığın var, baskası olsa şimdiye pes eder bırakıldı ne kadar azimlisin maşallah ama vücudun pes edecek merak etme sende gecen hafta guzel vermiştin bu haftada vereceksin ins:))

Bilmiyorum yaa bugun biraz moralim bozuk acikcasi suna bakin ya 2 ayda sifir.. Bi de o kadar spor yapiyorum her gun :((

zaten haftada 1 buluşuoruz canım :16: ama seni kırmıcam hadi buluşalım bakalım :1:
sen bzi kırmadın ayrılmadın bende seni kırmıcam canım :3:
evet çıok güzel bi an kesinlkle ondandır:16:
nasl çektirsem bilemedim:1:

Canım benim , icinden geldigi gibi yap zaten sende dayanamazsın:))

Bayanlar olarakta mutlaka çektirmenin bir yolunu buluruz cok maharetliyiz bu konuda:)) sende bulursun:))

Menümüde yazayım yatayım artık gec yapınca sahura kalmamıyorum oda zor oluyor

Sahur ( yok malesef uyandığımda oooo sabah olmuştu coktan :((

İftar
Bir dilim pide
Balik ve biraz patates ve pişmiş soğan (( annem hepsini fırına atmış ızgara gibi yapmış balik sazandi ve ben yarım yemismdir , patateslerde halka halka doğranmisti ve ben 5 6 tane yedim oda bir patates yapmıştır, pişmiş soğanlardanda epey yedim ona bayılırım:))
Bir kasik domatesli bulgur pilavi ( nefsimi koreltmek adına sadece kasığımla tadına baktım)
birkaç kasik çoban salata

Cayın yanında bir mini dido ( metrolar bittiya simdi bunlar var:)) Allah'tan bunun mini boyu alınmış:))

Ara
Bir dilim kavun
15 kadar böğürtlen

Budur:))))

canım sahursuz hem iyi tutmuşun hemde az yemişin canım tebriklerr:46: bence yaniii

Bilmiyorum yaa bugun biraz moralim bozuk acikcasi suna bakin ya 2 ayda sifir.. Bi de o kadar spor yapiyorum her gun :((

Simdiii söyle düşünelim o zaman
Diyet yapmıyor olsaydın bu iki ayda mutlaka kilo alaacaktın ve belkide 70e dayanacaktin:((
Çünkü bunu hepimiz yasadık vermek istedik bı süre sonra istediğimiz gibi vermeyince diyeti bıraktık ve verelim derken üzerine aldıkta aldık:((

Ve insulin direnci olayındada illaki vücudu seksemletmek lazım ve sen azimle bu süreçten kazanan olarak çıkacaksın:))

Kizlar yarın görüşmek üzere
Bn yatıyorum
İki gündür sahursuz tutuyoruz bügünde kalkamazsak yıkılırız resmen:))
Byssss

İyi geceler canim simdiden afiyet olsun..

Simdiii söyle düşünelim o zaman
Diyet yapmıyor olsaydın bu iki ayda mutlaka kilo alaacaktın ve belkide 70e dayanacaktin:((
Çünkü bunu hepimiz yasadık vermek istedik bı süre sonra istediğimiz gibi vermeyince diyeti bıraktık ve verelim derken üzerine aldıkta aldık:((

Ve insulin direnci olayındada illaki vücudu seksemletmek lazım ve sen azimle bu süreçten kazanan olarak çıkacaksın:))

İnsallah canim ya ben de pes etmek istemiyorum ama beni motive edecek bisi goremiyorum ki tartida gaza geliyim. Nese bakalim artik yarin sanirim yine eksi cikicam ama ne kadar..

Sen uzunca bir süredir kaçamazsıZ diyetine devam ediyorsunya ınsanda bikkinlik oluyor annende olunca Ramazan'da olunca bozulmustur:((
Ama burası olmasa tekrar diyete başlamak epey zaman alırdı ama şimdi hemen kaldığın yerden devam edersin:))

canım o kadar haklısın ki buraya sizin yanınıza doncegım ıcın nasıl silkelendim bilemezsin. sanki iki gun once yiyen ben değilim :1:

kendimi sanki askerdeymişimde izne ayrılmısım gevsemişim dagıtmısım, kıslaya donuncede emret komutanım der gibi hissediyorum :1::1:

gec oldu biraz ama gunduz yerine aksam menu bildirimi daha iyi oluyor.

sabah
1kk peynır
1 haslanmıs yumurta
5 zeytın
1dılım kepeklı ekmek

ara
3-4 cevız

ogle
nesfıt+sut

aksam
1 tabak corba
3-4 kasık yagsız makarna
coban salata

Günaydın arkadaşlar
hemen kilo bildirimimi yapayım 66,7 kiloyum

Sabah aç karına 1 mil leslie sensone yaptım
üstüne kahvaltı;

1 kase mercimek çorbası, 1 dilim uno denge light ekmek

günaydın canlarım dün bı turlu gıremedeım canlarım çok özledım sızı bu hafta gıden
300 gr az ol du blıyorum :( ama yenı yenı toparlanıyorum kızlar dün gelen gıden bıtmedı bolgeden geldıler o sekılde kızlar çok sevıyorum sızı yenı gelen arkadaslar bırınızın adının tugba oldugunu ogrendım ama dıgerını bılmıyorum :50: tekrardan hosgeldınız :46:

Daha önce takıma girmeye bile cesaretim olmadı. Hep başlamadan biten diyetlerin oldu. Ama şimdi saglık sorunları çıkınca seve seve gittim diyetisyene :) şimdi ben 95 le başladım. Hedefim 70. Boyum 170. Veeeree ilk haftamda taaaaaammmm 4 kg gitmiş gözüküyor. Bunun tamamı su olabilir. Ama benim vücudumda inanılmaz bir ödem var. O yüzden o da çok önemliydi benim için :cool: he ben suanda çalışmıyorum bu arada. Annnem çok hasta 2 senedir ona bakıyorum. Kariyerimi bitirdim. Olsun onun için herseyi yaparım ben. :(

Back
X