Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

funda sultan hosgeldiniz kızlarrrrrrrrrrrr hep birlikte hedefe gidecegiz
fundacım bende istıyorum 58 i gormek bakalım yolbaşına kadar ilk hedef 65 :16:
sultancım hoşgeldın hiç meraklanma vercegız destek motıvasyon için buradayız yeterki bildirim yapıp sık gırelım nıyetli misiniz neler yediniz yazın bakalım :34:

Kızlarrrrr çookkk yoruldummm güzel izmirim ne hale geldi yaa :((((
Duymuşsunuzdur askerlerimiz yaralı hastanedeler kan ihtiyacı için hastaneye gittim kan vermeye o kadar kalabalıkki iğne atsan yere düşmez. Ama ege üni. gibi büyük bir hastane bile yetişemedi o kadar insana ve insanları kan merkezlerine yönlerdiler ordan oraya gitmekten beynim sulandı.Sanırım başıma güneş geçti. Hem spor yapmış oldum hem 1 ünite kan vermiş oldum üstümden ağırlık gitti ama yorgunum dostlarım yorgunum yorgun demekten başka bişey çıkmıyor ağzımdan :))))))

Duymuşsunuzdur askerlerimiz yaralı hastanedeler kan ihtiyacı için hastaneye gittim kan vermeye o kadar kalabalıkki iğne atsan yere düşmez. Ama ege üni. gibi büyük bir hastane bile yetişemedi o kadar insana ve insanları kan merkezlerine yönlerdiler ordan oraya gitmekten beynim sulandı.Sanırım başıma güneş geçti. Hem spor yapmış oldum hem 1 ünite kan vermiş oldum üstümden ağırlık gitti ama yorgunum dostlarım yorgunum yorgun demekten başka bişey çıkmıyor ağzımdan :))))))

ne güzel yapmışsın bagısını duyarlı arkadaşm benim askerlerimize acil şifa ailelerine de sabır versin rabbim

funda sultan hosgeldiniz kızlarrrrrrrrrrrr hep birlikte hedefe gidecegiz
fundacım bende istıyorum 58 i gormek bakalım yolbaşına kadar ilk hedef 65 :16:
sultancım hoşgeldın hiç meraklanma vercegız destek motıvasyon için buradayız yeterki bildirim yapıp sık gırelım nıyetli misiniz neler yediniz yazın bakalım :34:

Kahvaltı - 10:00

2 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu az yağlı beyaz peynir (kibrit kutusu ölçeğini bir zamanlarki diyetisyenim uygulattığı için hala aynı hesabı yapıyorum)
5 yeşil zeytin
Domates

Ara - 12:30

2 nektarin

Şimdi de 40 dakika eliptik bisikletin başına gidiyorum :) Belki takımın gazıyla bugün 50 dakika bile yaparım :D

arada bır kayısılı yogurdumu yedım
öglen yemek hiç iyi degıldı 4 çorba kaşıgı makarna sossuz ,cacık yedım
bırazdan da 1 yeşil elma
ceylan sen neler yedın yapıyor musun dıyetı

Kahvaltı - 10:00

2 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu az yağlı beyaz peynir (kibrit kutusu ölçeğini bir zamanlarki diyetisyenim uygulattığı için hala aynı hesabı yapıyorum)
5 yeşil zeytin
Domates

Ara - 12:30

2 nektarin

Şimdi de 40 dakika eliptik bisikletin başına gidiyorum :) Belki takımın gazıyla bugün 50 dakika bile yaparım :D

gayet iyi bir kahvaltı yapmışsın ama ögle yemegın nerede metobolizmanın ayakta olması için ögun atlamamak gerek canım

Benim adımda Sultan canım

hoşgeldin sultancım ben ece:) ee anlat bakalım naparsın kaç kilosun boyun kaç evli misin?

çok duyarlı bişey yapmışsın canım :) bol bol kırmızı meyve sebze tüket kan yapsın tansiyonun düşmesin :)

Back
X