- Konu Sahibi Cherry Mom
- #62.421
Merhaba, hoşgeldin. Ben de bugün geldim 5. takıma, Funda adım ... :)
Benim adımda Sultan canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, hoşgeldin. Ben de bugün geldim 5. takıma, Funda adım ... :)
merhaba cmm.bemde tuba deneme surem bitio
bu hafta ama.ancak.duginden sonra iznim biticek
![]()
Merhaba Tubacım. Evleniyordun değil mi, okumuştum. :) Mutluluklar dilerim :) Senin kilo ve hedef kaç?
Memnun oldum. :) İkimizin de önünde uzun bir yol var. En kısa zamanda hep beraber veririz kiloları umarım. :)
Kızlarrrrr çookkk yoruldummm güzel izmirim ne hale geldi yaa(((
Duymuşsunuzdur askerlerimiz yaralı hastanedeler kan ihtiyacı için hastaneye gittim kan vermeye o kadar kalabalıkki iğne atsan yere düşmez. Ama ege üni. gibi büyük bir hastane bile yetişemedi o kadar insana ve insanları kan merkezlerine yönlerdiler ordan oraya gitmekten beynim sulandı.Sanırım başıma güneş geçti. Hem spor yapmış oldum hem 1 ünite kan vermiş oldum üstümden ağırlık gitti ama yorgunum dostlarım yorgunum yorgun demekten başka bişey çıkmıyor ağzımdan :))))))
funda sultan hosgeldiniz kızlarrrrrrrrrrrr hep birlikte hedefe gidecegiz
fundacım bende istıyorum 58 i gormek bakalım yolbaşına kadar ilk hedef 65
sultancım hoşgeldın hiç meraklanma vercegız destek motıvasyon için buradayız yeterki bildirim yapıp sık gırelım nıyetli misiniz neler yediniz yazın bakalım![]()
Kahvaltı - 10:00
2 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu az yağlı beyaz peynir (kibrit kutusu ölçeğini bir zamanlarki diyetisyenim uygulattığı için hala aynı hesabı yapıyorum)
5 yeşil zeytin
Domates
Ara - 12:30
2 nektarin
Şimdi de 40 dakika eliptik bisikletin başına gidiyorum :) Belki takımın gazıyla bugün 50 dakika bile yaparım![]()
gayet iyi bir kahvaltı yapmışsın ama ögle yemegın nerede metobolizmanın ayakta olması için ögun atlamamak gerek canım
arada bır kayısılı yogurdumu yedım
öglen yemek hiç iyi degıldı 4 çorba kaşıgı makarna sossuz ,cacık yedım
bırazdan da 1 yeşil elma
ceylan sen neler yedın yapıyor musun dıyetı
Kızlarrrrr çookkk yoruldummm güzel izmirim ne hale geldi yaa(((
Duymuşsunuzdur askerlerimiz yaralı hastanedeler kan ihtiyacı için hastaneye gittim kan vermeye o kadar kalabalıkki iğne atsan yere düşmez. Ama ege üni. gibi büyük bir hastane bile yetişemedi o kadar insana ve insanları kan merkezlerine yönlerdiler ordan oraya gitmekten beynim sulandı.Sanırım başıma güneş geçti. Hem spor yapmış oldum hem 1 ünite kan vermiş oldum üstümden ağırlık gitti ama yorgunum dostlarım yorgunum yorgun demekten başka bişey çıkmıyor ağzımdan :))))))
sporum şimdi bitti kızlar çok terliyim hemen duşumu alıp geliyorum :)
arada bır kayısılı yogurdumu yedım
öglen yemek hiç iyi degıldı 4 çorba kaşıgı makarna sossuz ,cacık yedım
bırazdan da 1 yeşil elma
ceylan sen neler yedın yapıyor musun dıyetı
canım bende azıcık pirinç plav yanında taze fasülye yedim o kadar