En iyisi Tunicim, kaldır tartıyı... "Batırıcam" falan, ne o sözler? Olumsuz düşünmek yok. :)
Evet, iki kişi daha gelmişti. Birkaç kere yazdılar bir daha uğramadılar. Bence de yeni isimler lazım bize... 5 kişi mi neyiz zaten, millet 12 kişi

Berivan bir dönsün, daha çok arkadaş çağırsın takıma. Sürekli takımlara girmek isteyenler oluyor. Bir de açıkcası şöyle bir şey var... Bir takıma girmek için 2 hafta o takımda paylaşımda bulunmak zorundasın, öyle hemen kilon yazılmıyor ya... Bir anda heveslenen kişiler kilolarının yazılmayacağını duyunca 2 hafta uğraşmak istemiyor olabilir büyük ihtimal. Ya da üşeniyor olabilir, "garantisi yok" diye düşünebilir...
Mesela ben bu iptal olan tartı gününden dolayı 3 hafta yazıyorum tartılmadan... Tuba evlilik falan derken herhalde 1 ayı geçti gitti... Yani kararlı insanlar olması lazım takıma girenlerin ki sabredip yazsın. Bir de zaman bulamama mevzusu var. Ama bence çok çok çok meşgul bir insan bile bir günde şuraya 5 mesaj yazabilir. Destan gibi yazmasına gerek yok ki...
Biz neden bu kadar az kişiyiz bilmiyorum. Çünkü eski yarışma sonuçlarına bakıyorum da, aylar önce bile çok az kişiymiş 5. takım... Ya üzerimizde bir lanet var, çağırılanlar takıma üyeliğini tamamlayamıyor, ya da yeteri kadar insan çağırmıyoruz. Bilemiyorum... Ama kesinlikle yeni birileri lazım.