- Konu Sahibi Cherry Mom
- #62.981
Fundacim fotograf koyacaktinn bak merakla bekliyorum
Koyacağım canım. 3 halimi koyacağım :
85 (88 fotoğrafım yok)
68 (en düşük halim, geçen yaz)
Bir de bugünümü...
Diğer fotoğrafları hazırladım, aslında bugünkü halimi de çektirdim ama telefonun kablosu arkadaşımda... 2-3 güne alacağım ondan, aldığım gibi de koyarım :)
Kabak 15 dakikada pişti demişsin, çok şaşırdım. Gerçi kabak herhalde çabuk pişer ama soğanı falan da mı çabuk pişti? Öyle olmuş demekki :) Yavaş yavaş yapmam lazım bir şeyler zaten artık, yoksa evlenince de sürekli peynir-yumurta yiyeceğim
Yazıyorum yazıyorum mesajım görünmüyor.
Yardımlarınız için teşekkürler kızlar,dediğim gibi cepten giriyorum,yarın eşimin bilgisayarında anlattıklarınızı uygulayarak tekrar deniycem yine olmazsa tunituninin hazırladığını eklemeye çalışıcam
evet ben ara öğün yapmıyorum çünkü meyve sevmiyorum,bir de çok geç yatıyorum gece birşeyler atıştırırsam onu gündüzki aralara sayarım diye düşünüyorum
Meyve sevmemen kötü, benim de aklıma alternatif pek bir şey gelmiyor şu an... Kuruyemiş, yoğurt, süt, diyet bisküvi falan olabilir... Ara öğün yapsan en iyisi olur. Sadece kilo vermek için değil, hayatının geri kalanında da yaparsan daha kaliteli yaşarsın. Şekerin mis gibi olur, bol keseden insülin harcamazsın. 3 öğün yiyenlere oranla kat kat daha az diyabet riskin olur.
Geçmiş sayfaları okudum biraz,yeşil çayın etkisinden bahsetmişsiniz,iki markete girdim bulamadım,5bitkili çay vardı,şimdilik ondan aldım ama daha denemedim
Yeşil çayı ben önceden de içerdim ama Tuni'nin dediklerinden sonra şimdi yatmadan önce içiyorum :) Bence bulduğun zaman yeşil çay al, diyetisyenim de önermişti.
Ya kızlar, internette arattım. Benim bu tickerfactory ile yaşadığım aynı durumu yaşayan biri olmuş. "Ben giremiyorum, ben tickerları göremiyorum ama başkaları giriyor ve görüyor" demiş. Nedenini bilen olmamış, düzelmiş mi düzelmemiş mi belli değil... Evdeki başka bilgisayarlardan girebiliyorum ama kendiminkinden giremiyorum