- Konu Sahibi Cherry Mom
- #63.701
Kızlarr size doyum olmaz ben kaçıyorum yarın aylık temizlik var evde yürüyüşe de çıkamam heralde zaten ayağım su topladı 3 gündür yürümekten çok acıyo o yüzden de pek rahat yürüyüyebileceğimi sanmıyorum had Allah rahatlık versin sizede.................
İyi geceler Arzucum. Bu arada 45 dakikalık yürüyüşte ayağın su topladıysa ayakkabında bir sorun var demektir. Eğer yeniyse, yeni ayakkabıyı asla bir anda uzun kullanımlar için giymeyin. Seninkinin nedeni bu olmayabilir ama belki bilmeyen arkadaşlar varsa burdan duymuş olsunlar. 20 dakikalığına bile yürürken giyseniz su toplatır yeni ayakkabı.
Ben yeni ayakkabı aldığımda önce 1 hafta falan evde giyiyorum. İlk günler sıkıp çıkarmam gerektiği de oluyor. Sadece spor ayakkabıda da değil. Hepsinde böyle yapmak lazım. Ben de en azından 18'imden sonra öğrenmişimdir bunu herhalde. Az acısını çekmedim o yeni ayakkabıların. Hele bir keresinde Beşiktaş'tan Bebek'e git-gel yürümüştüm ki 3 saat... Of, of, of. Ne siz sorun, ne ben söyleyeyim. Son 1,5 saatinde nasıl yürüdüğümü bilmiyorum, felaketti. O yeniyken giyilmiş ayakkabılar yüzünden topuklarımın arkası (ayakkabıların ağzının denk geldiği kısım) hafif serttir, kalın deridir. Aman deyim yapmayın.