- Konu Sahibi Cherry Mom
- #65.741
berivancım sakın sok falan yapma. Fundanın mesajını gordun hepimiz sokzedeyız bu hafta
sok dıyet kesinlikle yapma derim. Ben bu odem işini arastırdım. Odem için ekstra dikkat etmek gereken seyleri uygulamamız yeterli bence. Cunku sok yapalım odem atalım derken ıyıce sisiyoruz.
oncelikle cok su içmek odemi cogaltmadıgı gıbı odem attırıyormus. Yani cok soguk olmayan su... Bu ara suyuna ekstra onem ver. (sen suyu cok unutuyorsun)
ikincisi bitki çayları : Yeşil çay - mısır püsküllü bitki çayı - kiraz saplı bitki çayı. Bunlardan mutlaka tüket. Gunde 3 bardak bitki çayın muhakkak olsun.
Gelelim tuz'a.. Tuz tüketiyorsan bu sure icinde kesinlikle tuz tuketme.... ..ve menulerinde lifli gıdaları tercih et..
Baklagiller ( mercimek, nohut, fasulye, bakla, bezelye )
ıspanak
brokoli
karnıbahar
kuru meyveler ( kuru kayısı, kuru incir)
elma
armut
havuç
domates
ve yeşillikler...
Bunların yanı sıra, bir kaç gun sabahları az bir tutam maydonoz yersen harika bir odem sokturucu.
Yani fıstıgım sok yapıp bırkac gun sonra uzme kendini sende biz gibi. Normal ogunlerine bunlara dikkat ederek devam et. Ve artık kacamagın k'sını da unut![]()
haklısın canım kacamak falan yok yeterın ce yedım zaten hızlanma zamanı artık :13: