Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bahsi geçmemiştir fundacım, nerden bileceksin :) tembelleştim biraz,ondan bahsetmiyorum:26: evde pilates topum, pilates lastiğim, dambıllarım falan var, ama yapan yok..inşallah düzene sokacağım şu spor işini..benim de aklımı kurcalayan bir soruydu aslında dambıl kas yapar mı diye, kollarım kilo alınca etlendi:1: bende incelsinler biraz diye aldım..

demek bende düzenli çalışırsam 3 kg beni de zorlamaz..

Biriyle konuşmuştum ama sen değil miydin? Hatta pilates setiyle geldi demişti... :44:

Başlangıçta biraz zorlar ama 2 ayda alışırsın. Yaptığın harekete göre tekrar yaparsın zaten. Kimi harekete 10'arlı setler, kimisine 20'li... Ben bir tanesiyle kaptırıp gidiyorum, 100 deseler yaparım. :60:

fundaaa pastane mi basıyodun rüyanda :) çok tatlısın yaa alemsin :)

Sorma Nazcım... :) Bir de önüme geleni götürürken pastacıyla kavga ederdim. O bana "ne yapıyorsun parasını vermeden?" derdi, ben de "Bir yürü git, rüya bu" derdim. :60: Psikolojiye bak ya... :)

şincik şöyle oluyor, ben kingtop olandan yedim, içinde mısır patlakları var, koca dikdörtgen olanları hiç görmedim..

ben hakimim suçsuz bey:18::1:

:) Bayram boyunca dokunma onlara, bırak misafirlere kalsın... :)

2 KASIM CUMA HEDEFLERİ
berivannnn26 _________
brave_ ______________
Buffy26 ______________62.8 :32:
Funda08 _____________71 (Gerçekleştiremezsem vurun abalıya. :22::57::67:)
Handemi _____________
mucizem77 ___________
nehirim38 ____________73.5
pinkcherryblossom _____64.6
Raa _________________
Sweetlyy_____________74
tunituni ______________
UmutCan _____________

hadiiii bakalımmmm var mı arttıran :P

tuniiiii nerdesinnn hanı tartılcaktın???

2 KASIM CUMA HEDEFLERİ
berivannnn26 _________
brave_ ______________72
Handemi _____________
mucizem77 ___________
Raa _________________
tunituni ______________
UmutCan _____________

Son düzenleme:
kapadokyada bi otelde fırsat vardı kurbanda 2 kişi 2 gece 200 tl.ydi oraya gitmek için ne planlar yapmıştım ama olmadı ben bayramda evdeyim...

Kızlar internetim bir rezalet. Yarım saattir kopuyorum, yazamıyorum. Sanırım benden bugünlük bu kadar. Öpüyorum sizi... Yarın görüşürüz...

Listeyi düzeltmeyi deneyeceğim, ben yapamazsam siz düzeltin.

Bu gibi listelerden sizden önce hedef yazan biri olup olmadığını listeyi yayınlamadan önce kontrol edin. Ve de kalın harflerle yazmaya dikkat edin.

İyi geceler... :16:

2 KASIM CUMA HEDEFLERİ
berivannnn26 _________
brave_ ______________72
Handemi _____________
mucizem77 ___________
Raa _________________
Sweetlyy_____________74
tunituni ______________
UmutCan _____________

Son düzenleme:
Sonuçlara göre beslenmeyi denedin mi Raacım? Alerjik durumlarla falan da alakalıymış bu test gerçi... Sadece "bizi dinleyin, kilo verin" testi değil. Migrene iyi geldiğini bile yazan vardı... Sen hiç takip ettin mi?

aslında ben sadece kılo vermek için yaptırmışdım fundacığım,o dönem dınledım nedim soyadını hatırlamıycam bir tiyatrocu bununla cok verdiğini söylemişdi ben inanıorum bu tip şeylere ama benimkisi hiç tatmın edici deyildi ,çünki maydonoz harıcınde diyerleri çok tükettiğim şeyler deyil ,ben 3 ay yemedim sonuç çok tatmın edici deyildi benim acımdan...

aslında ben sadece kılo vermek için yaptırmışdım fundacığım,o dönem dınledım nedim soyadını hatırlamıycam bir tiyatrocu bununla cok verdiğini söylemişdi ben inanıorum bu tip şeylere ama benimkisi hiç tatmın edici deyildi ,çünki maydonoz harıcınde diyerleri çok tükettiğim şeyler deyil ,ben 3 ay yemedim sonuç çok tatmın edici deyildi benim acımdan...

biz Fundayla rakamlarına ve rapor orneklerıne bakmıstık netten. rakamlar ucuk, rapor orn.de vasattı bırde senın yorumların benım ıcınde bayag bır rafa kalktı bu konu raacım.

biz Fundayla rakamlarına ve rapor orneklerıne bakmıstık netten. rakamlar ucuk, rapor orn.de vasattı bırde senın yorumların benım ıcınde bayag bır rafa kalktı bu konu raacım.

evet pek tatmın edici deyildi benim adıma ,bende zaten odönenmin reklam furyasına kapılarak yaptırmışdım...

Günaydın takım! :3:

Mesaj sayımlarına hiç dikkat edilmez oldu... :50: Lütfen biraz daha dikkat edelim.

Ben de çorba gününden istediğim sonucu alamadım ama yine de sabırla devam edeceğim. İllaki bir yerde çözülecek.

Günaydın takım! :3:

Mesaj sayımlarına hiç dikkat edilmez oldu... :50: Lütfen biraz daha dikkat edelim.

Ben de çorba gününden istediğim sonucu alamadım ama yine de sabırla devam edeceğim. İllaki bir yerde çözülecek.

Devam Fundacım devam aynen. bır gunde gelmez sonuc zaten. onumuzde daha 8 gun var.

merhaba kızlar net yok giremedim herkezin bayramı kutlu bolsun fundacım vkusura bakma tatlım haber veremedım bwenim çıkmam gerek kusura bakmayın bayranız kutlu olsunnnnnnnnnn bayramdan sonra goruşürüz canlarım:54::54::54:

Back
X