Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

öncelikle hoşgeldin dedim mi hatırlamıyorum geçmişi okuduğumda dememişim sanırım :D bende melike 17 yaşımdayım lise sona gidiyorum. Kapadokya'yıda çok güzel anlatmışsın gidesim geldi ama neyse bu yıl tatil falan düşünmemeliyim evde oturup üniversiteye hazırlanmam lazım :D:D

Merhaba Melikecim, hayatımızda her zaman öncelikler vardır, senin önceliğin liseyi bitirip sınavını kazanmak tabiki. Ben de okulumu bitirip, çalışma hayatına girdikten sonra gezmeye başladım :)

günaydın, inşallah şuan her şey güzel gidiyor istediğim gibi sanırım yıl sonunda dediğin gibi ikisini de başarıcağım :D salı günü kepli fotoğraflarımızı çekilmeye gidiceğiz fotoğrafları direk buraya koyarım daha yakındanda görmüş olursunuz beni :D:D

Bekliyoruz canım, ne güzel günler ben de lise yıllarımı çok özlüyorum, çok eğlenceli geçmişti. Hey gidi yıllar :)

günaydın gurubum ,bu gün sizle bir şey paylaşıcambilmiyorum yapanınz varmı bunu bana 1 yılönce 78 50 kiloya düşen bir arkadaşımtavsiye etmişdi ama ben biraz kulakarkası etmişdim ama dun bahsettiğim kahve içtiğim arkadaşımındayakını bunun yardımıyla çok kilo vermiş yapılacak şu büyük bir bardağa demlenmiş yeşil çay yarımlimin soda bu günde 2 kez içiliyor ama sürekli,biz zaten yeşil çayı gurup olarak içiyoruz günde2 kezde bu tarifle yapsak bir şey kaybetmeyiz sanırımm....

Raacım, denemek lazım, ben de merak ettim şimdi:44:

Son birkaç gündür kendimi bir şımartıyorum ki sormayın...
Kremler, bakım yağları... Kozmetik dünyası ne yarattıysa... :60: Kirpiklerimi bile yağlarla uzattım yahu... :60: Olmayan kirpiklerim görünür oldu. :16:

2013'e oldukça şımarık ve bulutların üstünde girmeyi planlıyorum anlayacağınız. :21: Bunun için de her şeyi yapıyorum.
Bir de yılbaşından önce 68'e falan düşersem artık değmeyin keyfime. :32:

Benim bir cilt bakım kremim, bir de ellerim için kullandığım kremim var. Hiç bakım yağları falan kullanmadım, çok üşengecim yahu :)

ayyy funda ben çok severim böyle şeyleri..bende vücudumun heryeri için ayrı bişey kullanıyorum..ve bunu zorunluluktan değil sevdiğim için yapıyorum:34:
fundaaaa aynı kilodayız şu an farkındamısın var mısın yarışa:3:

Demek sevmek gerekiyormuş:1: Valla nasıl kullanıyorsunuz, ben duştan sonra cilt kremini zorla sürüyorum, bazen unutuyorum:1: Kremin genel yapısından hoşlanmıyorum heralde :)

evetcnm bu ,bana anlatan arkadaşım surahiyle ablatmadıama aynısı farketmez,ben başlıyorum bu gün..

Ciddi kilo vermiş arkadaşın, cidden fayda ediyorsa deneyebiliriz tabiki..

bende yarın başlayacağım sonuçları paylaşırız belki diğer arkadaşlarda başlamak ister :DD:

Evet, lütfen sonuçları paylaşın, ben içebileceğimi pek sanmasam da, gaza gelirsem deneyebilirim..

menüm:
sabah:kaşarlı tost
ara:3 diyet bisküvi
öğlen:3-4 zeytin,1 tatlı kaşığı bal,yarım kk peynir ve 1 dilim tam buğday ekmeği
akşam:6-7 kaşık buldur pilavı,4 kaşık mantar sote,salata ve ayran

akşamda meyve yerim:)

Başka gruplardan üyeler onların takımını okuduğu için rahatsız olup kendi takımına girmeyi bırakan üyeler varmış.

İlginç... :44:

şaka mı bu? ben hiç rahatsız olmuyorum birini görünce memnun bile oluyorum, okusun da müthiş takım nasıl olur görsün diyerekten :1: düşünsenize ' kızlar bana 2 gün izin yazın, başka takımlardan birileri giriyor çok moralim bozuldu bir süre uzaklaşmak istiyorum' fln :1: :1: :1:

Son birkaç gündür kendimi bir şımartıyorum ki sormayın...
Kremler, bakım yağları... Kozmetik dünyası ne yarattıysa... :60: Kirpiklerimi bile yağlarla uzattım yahu... :60: Olmayan kirpiklerim görünür oldu. :16:

2013'e oldukça şımarık ve bulutların üstünde girmeyi planlıyorum anlayacağınız. :21: Bunun için de her şeyi yapıyorum.
Bir de yılbaşından önce 68'e falan düşersem artık değmeyin keyfime. :32:

Aralık'a bu kdr güzel başlaman nasıl hoşuma gidiyor anlatamam sanaaa maşallah kuzuma benimm, çok güzel olcak her şey sen bu motivasyon ve enerjini hep canlı tutt :16:

bende başlamak istiyorum.zayıflamak adına herşey yapılır tabii sağlığı bozmadan:1::1::1::1::1::1:

bende yarın başlayacağım sonuçları paylaşırız belki diğer arkadaşlarda başlamak ister :DD:

evetcnm bu ,bana anlatan arkadaşım surahiyle ablatmadıama aynısı farketmez,ben başlıyorum bu gün..

madem siz başlıyorsunuz, ben bir bekleyeyim o zmn :P aynı anda başlayınn merak ediyorum yansımalarını görelim ona göre başlanabilir zararlı bir şey yok zaten. ama ben de biraz çayla soda nasıl olur diye düşündüm de içilemeyecek gibi de değildir herhalde, hayde bakalım kızlar inş güzel sonuçlar versiinn :)))

Kızlar Sinem'in masaüstü de bozulmuş. :50:
Birkaç gün daha giremeyecekmiş. Cuma bildirim yaparım diyor gerçi...

Nazcım haberin olsun canım, pazartesi-salı için zaten izinliydi. Bugün de erken saatte haber verdiğine göre bugünden cumaya kadar izinli yazarsın Sinem'i...

Selamı var sizlere bu arada... :34:

birde ders kaynatmak için denir o cümle hocam çok güzelsiniz çok taş olmuşsunuz yakıyorsunuz falan 1 cm mi birde tane tane duruyorsa ne güzel olmuştur kaç günde uzadı bu kadar :D:D

bunu bizde yapardık :1: banada sınavda dikkatimi dağıtmak için yapıyolar :9:

evet çok deniyorlar dersi kaynatmayı ama ben yemiyorum bu numaraları:34:hele ki haftaya sınavlar var tam gaz ders yani:1::1::1:

Ay inanmıyorum. :60: Daha yaratıcı olmalarını beklerdim öğrencilerimizin. :D

bende başlamak istiyorum.zayıflamak adına herşey yapılır tabii sağlığı bozmadan:1::1::1::1::1::1:

madem siz başlıyorsunuz, ben bir bekleyeyim o zmn :P aynı anda başlayınn merak ediyorum yansımalarını görelim ona göre başlanabilir zararlı bir şey yok zaten. ama ben de biraz çayla soda nasıl olur diye düşündüm de içilemeyecek gibi de değildir herhalde, hayde bakalım kızlar inş güzel sonuçlar versiinn :)))

Canımcım takımcım... Soda iyidir, yeşil çay iyidir, limon iyidir. Bir arada nasıl olurlar bilemem. Ama peşpeşe ayrı ayrı içilseler de aynı sonucu verirler sanırım. :)

Bir deneyin bakalım. Ama bence rejime ve spora asılıp, kafayı da rahat tutarsanız böyle şeylere pek gerek kalmaz. :)

5 gün sonra ben de içmeye başlayabilirim gerçi... :60:

şaka mı bu? ben hiç rahatsız olmuyorum birini görünce memnun bile oluyorum, okusun da müthiş takım nasıl olur görsün diyerekten :1: düşünsenize ' kızlar bana 2 gün izin yazın, başka takımlardan birileri giriyor çok moralim bozuldu bir süre uzaklaşmak istiyorum' fln :1: :1: :1:

Aralık'a bu kdr güzel başlaman nasıl hoşuma gidiyor anlatamam sanaaa maşallah kuzuma benimm, çok güzel olcak her şey sen bu motivasyon ve enerjini hep canlı tutt :16:

Şaka değil Nurcum. :) Aynı geminin yolcusuyuz, okusan ne olur, değil mi? "Bilgi başka takımda da olsa git al." demişler. :9:

Motivasyon bombasıyım ben. :32: Vuuuu.... :32:

Cumaya son gaz: :10::10::10::10::10::10::10:

Bu yılı hayatımın yılı yapmayı kafama koydum, o yüzden bomba olmak için elimden geleni yapıyorum. :) 69 bile kesmez, 68,5 en az, hatta ideali 68... Haftada 1 kg-1,5 kg... Allah ne verdiyse artık. :D

Hadi kızlar, kimler hangi kiloların sınırlarında bakayım? Hepimiz 31 Aralık'a ondalık rakamı düşürmeye oynayalım. :32:

Nazcım haberin olsun canım, pazartesi-salı için zaten izinliydi. Bugün de erken saatte haber verdiğine göre bugünden cumaya kadar izinli yazarsın Sinem'i...

tmm fundacım izinli yazalım sinemi cumaya kadar

Bu yılı hayatımın yılı yapmayı kafama koydum, o yüzden bomba olmak için elimden geleni yapıyorum. :) 69 bile kesmez, 68,5 en az, hatta ideali 68... Haftada 1 kg-1,5 kg... Allah ne verdiyse artık. :D

Hadi kızlar, kimler hangi kiloların sınırlarında bakayım? Hepimiz 31 Aralık'a ondalık rakamı düşürmeye oynayalım. :32:
funda süpersin :46: bende 6 ları görmek istiyorum yılbaşında...zaten gaza gelmiştim ama bugün beni gaza getirecek bi rakibim daha oldu :9:

menüm

sabah
2 dilim ekmek
1 bardak süt
yarım kk peynir

öğle
yoğurt-salata
1 porsiyon tavuk

ara
2 form bisküvi

akşam
1 kase çorba
yoğurt
2 dilim ekmek

3 kupa yeşilçay 2 litre su 1 saat pilates

tmm fundacım izinli yazalım sinemi cumaya kadar

funda süpersin :46: bende 6 ları görmek istiyorum yılbaşında...zaten gaza gelmiştim ama bugün beni gaza getirecek bi rakibim daha oldu :9:

Görelim 6'ları sevgili rakibem... :32:

fundacım menümdeki 1 SAAT PİLATES i tekrar büyük harflerle yazıyım dedim..rakibin neler yapıyo :9::9:

:60::60::60:
Ben yapamadım bugün ya... Evdeki işlerden dolayı... Yarın bir de devamı var. :50:
Sıcak su olmadığı için bisiklete binemiyorum. :50: Ter koksam yıkanamam çünkü...
Ama yarın duruma göre erken giderlerse belki dayanamaz soğuk suya girmeyi göze alıp binerim bisikletime. :)
Cumaya görüciiiiz canım. :23:

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
7 zeytin

Ara
1/2 nar

Öğle
1 lahmacun
1 bardak ayran

Ara
1 küçük kase mısır gevreği (Çukufitlerin yan etkisi mısır gevreğine dönüş oldu benim için...)
1/2 bardak süt

Akşam
2 dilim ekmek
1 kk peynir

iyi akşamlar

sevgili gurubum bu gun kaçamak itirafı yapacak varmı aramızda ben kendi adıma hiç itirafımyok... ..

Görelim 6'ları sevgili rakibem... :32:

:60::60::60:
Ben yapamadım bugün ya... Evdeki işlerden dolayı... Yarın bir de devamı var. :50:
Sıcak su olmadığı için bisiklete binemiyorum. :50: Ter koksam yıkanamam çünkü...
Ama yarın duruma göre erken giderlerse belki dayanamaz soğuk suya girmeyi göze alıp binerim bisikletime. :)
Cumaya görüciiiiz canım. :23:
bilemiyorum lahmacunlar yenmiş spor yapılmamış...cumaya büyük karşılaşma var :9:

Merhaba Melikecim, hayatımızda her zaman öncelikler vardır, senin önceliğin liseyi bitirip sınavını kazanmak tabiki. Ben de okulumu bitirip, çalışma hayatına girdikten sonra gezmeye başladım :)

Bekliyoruz canım, ne güzel günler ben de lise yıllarımı çok özlüyorum, çok eğlenceli geçmişti. Hey gidi yıllar :)

Raacım, denemek lazım, ben de merak ettim şimdi:44:

Benim bir cilt bakım kremim, bir de ellerim için kullandığım kremim var. Hiç bakım yağları falan kullanmadım, çok üşengecim yahu :)

Demek sevmek gerekiyormuş:1: Valla nasıl kullanıyorsunuz, ben duştan sonra cilt kremini zorla sürüyorum, bazen unutuyorum:1: Kremin genel yapısından hoşlanmıyorum heralde :)

Ciddi kilo vermiş arkadaşın, cidden fayda ediyorsa deneyebiliriz tabiki..

Evet, lütfen sonuçları paylaşın, ben içebileceğimi pek sanmasam da, gaza gelirsem deneyebilirim..

ben şuanda da bayaa geziyorum ama sadece İstanbul içi :D:D şuan suyu kaynatıyorum babişle başlıcağızz bakalım yarın stajyerimede bir şişeye doldurup götürüp içmeye çalışacağım :D

ama ben Sinem'i çokkk özlediiimmmmmm :43:

Canımcım takımcım... Soda iyidir, yeşil çay iyidir, limon iyidir. Bir arada nasıl olurlar bilemem. Ama peşpeşe ayrı ayrı içilseler de aynı sonucu verirler sanırım. :)

Bir deneyin bakalım. Ama bence rejime ve spora asılıp, kafayı da rahat tutarsanız böyle şeylere pek gerek kalmaz. :)

5 gün sonra ben de içmeye başlayabilirim gerçi... :60:

Şaka değil Nurcum. :) Aynı geminin yolcusuyuz, okusan ne olur, değil mi? "Bilgi başka takımda da olsa git al." demişler. :9:

vuhuuuuu şu yazıyı okuyup da coşmayann var mıdıırrr ?? Ay ben de 59'a razıyım ama hala şaka gibi geliyor olur mu acaba emin olamıyorumm sen böyle yazdıkça coşuyorumm ay olcakk tabii diyorummmm, 3 hafta vaarrr neden olmasınn hedef odaklı olalım kopmayalmm takımcaa sonra da uçalıımmm :)) :10::10::10:

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
7 zeytin

Ara
1/2 nar

Öğle
1 lahmacun
1 bardak ayran

Ara
1 küçük kase mısır gevreği (Çukufitlerin yan etkisi mısır gevreğine dönüş oldu benim için...)
1/2 bardak süt

Akşam
2 dilim ekmek
1 kk peynir

vee Funda'dan tekrar menü görmek olleeyyyy her ne kadar lahmacuna 'bizimlea değılsın' desem de :1:

iyi akşamlar

sevgili gurubum bu gun kaçamak itirafı yapacak varmı aramızda ben kendi adıma hiç itirafımyok... ..

Ay öyle bir sormuşsun ki bir itiraf gelcek senden sandımm :1: bende de yook balımm

iyi akşamlar

iyi akşamlar raacım benimde bi itirafım yok...

Benim de yok. :32:

bilemiyorum lahmacunlar yenmiş spor yapılmamış...cumaya büyük karşılaşma var :9:

Ya ustalara alındığı için ben de yedim 1 tane, kolayıma geldi. :)
1 lahmacum normalde = 3 dilim ekmek + 1 köfte'dir.
Ama bu lahmacun resmen yufka üzerine yapılmış gibiydi. :60: Hayatımda bu kadar ince lahmacun hamuru görmemiştim. O yüzden herhalde 2 dilim ekmek + 1 köfte'dir. :) Yani kalorili değil. Kaçamaktan da saymıyoruz diye hatırlıyorum ben... :)

Spora da açıklamamı yaptım. Evde yabancı adamlar varken banyo yapabilecek olan var mı aranızda? :23:
Hem de soğuk suda? :23:

Back
X