Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok teşekkür ederim fundacım ben asıl senin kilonu merak ediyorum :9: yediklerime dikkat etmiyorum normaldede bazı dönemler stresten çok kötü olabiliyo o zaman canım bişey yemek istemiyo..dün sana söylemiştimya bi yazı yetiştirmem lazım diye onu bitirdim bugün ama gece yattığımda 2 ye geliyodu saat gün boyuda tekrar onunla uğraştım stresten midem kötü oldu...düzelir 1-2 güne..

Anladım Nazcım, geçmiş olsun. :26:
Düşündüğünden de çabuk düzelirsin umarım.

menüm

sabah
1 bardak yeşilçay
2 kuru kayısı

ara
1 bardak çorba

öğle
salata-yoğurt
1 kase çorba

ara
3 form bisküvi

akşam
4 kaşık makarna
rendelenmiş çiğ kabağın yoğurtla karıştırlmış hali:37: 2 kaşık (arkadaşım yapmış tadı güzeldi)
1 kase çorba

2 litre su 2 kupa yeşilçay

aynı şeyi söyleyeceğim ama çok çok az bir menü olmuş Nazz kıyamam sana ya bu kız nasıl durdu böyle dedim, öğle-akşam bir şey değil de sabah gayret et bir şeyler yemeye

Nazcım...
Biliyorsun daha önceki haftalarda yapmadığımız yeni bir uygulama var bu hafta. Kilosu aynı olan yarışmacının kilo değerlerinin yanına kırmızı harflerle "kilosu aynı" yazılacak. Yarın bunu gözden kaçırmayalım.

Bir de şöyle bir durum var:

Bu tüm takımını ilgilendiriyor arkadaşlar.

Listesini paylaşmayan, etap değerlendirme raporuna cevap vermeyen veya listeyi standarda uygun değil de kural ihlalleriyle paylaşan takımlar "ceza puanı" alıyor. Ceza puanı 3'ü bulan takımın mezunları da karne alamıyor. Zaten ceza puanı 3'ü bulan takımların mevcut üyelerini mezun ettikten sonra (ki eğer o üyeler kaçmazsa) bir daha yeni üye alabileceğini sanmıyorum. Kimse karne alamayacağı takıma girmek istemez.

Lütfen bu konuda sorumluluk gösterin. Kaptanın ya da yardımcısının olmadığı bir gün "Aaaa, kimse yok." deyip çekip gitmeyin. Liste paylaşılmazsa hepimizi etkileyen bir durum ortaya çıkar. O yüzden herkes hesaplamaları öğrenmeli. Kaptanın gözünden kaçabilecek bir durumun olma ihtimaline karşı herkes paylaşım alanını okumalı. Aksi takdirde takıma zarar vermiş olursunuz.

Haaa, aranızda tüm bunları okuduktan sonra "Karne de neymiş ki?" diyenler varsa...
"Hiç mi bir şeyden haberiniz yok? :19: Sizin bu yarışmada ne işiniz var? :19: Zorla mı soktular sizi buraya? :19: Başvurunuzu nasıl yapabildiniz? :19: " demek istiyorum.

Yine kendimi tutamayıp fırça moduna girdim yalnız. :60:
Düzelecek, düzelecek... :)

Funda niye bu kadar sert çıkıyorsun :D Tamam yarışma içinde olup bunlarla ilgilenmemek olmaz neyin içinde olduğunu kuralların ne olduğunu vs bilmek gerekir evet ama sizin bu yarışmada ne işiniz var de gidin gibi bir anlam üzücü oluyor bence, defalarca söyledin paylaşım alanını takip edin karar defterini okuyun diye hala daha ilgilenmeyenlere yapılacak bir şey var gibi gelmiyor bana

kızlar 1 saat sonra otobüsüm var..ben kütahyada okudum üniversiteyi ordaki arkadaşlarımı görmeye gidicem gece yolda olucam ama yarın girebilirim gittiğim arkadaşımın evinde internet var...yinede bi aksilik olursa haberiniz olsun...onda tartı varmı bilmiyorum ama ben eve geldiğimde yemek yemeden tartıldım ve 72.3 çıktım yarın tekrar tartılabilirsem yazarım tartılamazsam bunu kabul ederiz..% 90 burda olucam yarın ama bi aksilik olursa ilgilenebilecek olan var mı listeyle

Ben burada olacağım büyük ihtimalle ben de ilgilenirimmmm kuzuumm

Menüüümmmm

Sabah
peynirli sahanda 2 yumurta
2 dilim kepekli ekmek

Öğle
Nesfit

Ara
2 ceviz

Akşam
2 kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt
2 küçük haşlanmış patates

20dk zıPır :8: şimdi de yeşil çay yapacağım ya da kahve yapacağım vazgeçtim :D

Funda niye bu kadar sert çıkıyorsun :D Tamam yarışma içinde olup bunlarla ilgilenmemek olmaz neyin içinde olduğunu kuralların ne olduğunu vs bilmek gerekir evet ama sizin bu yarışmada ne işiniz var de gidin gibi bir anlam üzücü oluyor bence, defalarca söyledin paylaşım alanını takip edin karar defterini okuyun diye hala daha ilgilenmeyenlere yapılacak bir şey var gibi gelmiyor bana

Şaka bu yazı, değil mi? :60:

Ben en iyisi bir daha hiçbir şey yazmayayım. :31:

haklı olduğun konularda çok sert çıkıyorsun bu da anlatmak istediğinin önüne geçiyor, aslında özet olarak bunu söylemek istemiştim ama ben de doğru ifade edememiş olabilirim :)

Selam kızlarrrrrr

Az once masaustu bılgısayarı aldım geldım. :) şimdilik sıkıntı yok gıbı ama bu ara olurda gıremezsem bılın kı pc gıttı :) :18:

şükür bildirim için sabahın korunde cafeye gıtmekten kurtuldum :( (aman nazar değmesin :nazar: )

yaa çokkkkk özledim siziiiii :43::43:

pc nın durumu cok ıyı değil biri bana bir özet geçerse nasıl sevınırım anlatamam :) :17:
Sinemcim hoşgeldin canımm valla yokluğun çokkkkk belliydi.iyiki geldin:52::32: ve bizimde aklımız sendeydi:)bu arada bilgisayarına iyi davranda ayrı düşmeyelim yine:34:

canım baktım yüzüğe çok değişik ve orjinal.benim eşim orjinal hediyeleri sever umaraım senin eşinin de hoşuna gider.gelince anlat bakalım nasıl geçti kutlama.eşinin doğum günü kutlu olsun canım:)))

Çok sağol Ayşegülcüm. Ben de bayıldım zaten, sizlerin de fikirlerini sormak istemiştim. Çok beğendi, çok güzel durdu parmağında, özellikle saatle gerçekten çok şık durdu :)

Biliyorum bu yüzükleri, siyahı falan da oluyor. :)
Bana bir yüzük için biraz kalabalık geliyor gerçi ama önemli olan eşinin beğenmesi. :34:
Erkek olsam hoşuma da giderdi belki, bilemiyorum...

Yüzük zaten kalın bir yüzük, ama baya hoşuna gitti :)

ay biliyorum bunları, beğenecektir bence gayet güzell :)) tepkileri yaz muhakkak :))

Çoook beğendi :)

kızlar ben çıkıyorum 15 dk sonra otogarda olmam lazım öpüyorum hepinizi :54:..ilgilenen herkese teşekkür ederim...

Kırdım zaten o rekoru, eminim... :32:

Bastıracağım, gençlere taş çıkartacağım.

Bizim metabolizmamız da o kadar kötü değil ama... Biz de hızlıyız. :51:
Hatta en hızlı benim. :47:
Nihahahaha!
rekor rekor rekor.hadi bakalım kızlar heyecanla bekliyorum:)kendimden ümitli değilim.sizin sonuçları daha heyecanla bekliyorum:)

menüm

sabah
1 bardak yeşilçay
2 kuru kayısı

ara
1 bardak çorba

öğle
salata-yoğurt
1 kase çorba

ara
3 form bisküvi

akşam
4 kaşık makarna
rendelenmiş çiğ kabağın yoğurtla karıştırlmış hali:37: 2 kaşık (arkadaşım yapmış tadı güzeldi)
1 kase çorba

2 litre su 2 kupa yeşilçay

Menüm:

Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
8 zeytin
1 bardak süt

Ara
1 nar

Öğle
2 tavuk baget haşlama
6 kaşık pilav
1/2 kase yoğurt

Akşam
1 kase mısır gevreği
1 bardak süt

Yeşilçayım da şimdi kaynıyor ocakta... :16:
menüler yarışıyor sayın takipçiler Fundanın menüsünde akşam gayet hafif,Nazın menüsünde ise akşamın ağırlığına inat sabah ve öğle yemek yokkk.diye olayı ballandırırsak yarış daha da heyecanlanır gibi geldi bana:)

kızlar 1 saat sonra otobüsüm var..ben kütahyada okudum üniversiteyi ordaki arkadaşlarımı görmeye gidicem gece yolda olucam ama yarın girebilirim gittiğim arkadaşımın evinde internet var...yinede bi aksilik olursa haberiniz olsun...onda tartı varmı bilmiyorum ama ben eve geldiğimde yemek yemeden tartıldım ve 72.3 çıktım yarın tekrar tartılabilirsem yazarım tartılamazsam bunu kabul ederiz..% 90 burda olucam yarın ama bi aksilik olursa ilgilenebilecek olan var mı listeyle

ohhh valla bekar olup gezmek var yada evli olup çocuksuz gezmek vardı.özledim eski günlerimi :)) iyi vakit geçiririsin umarım Nazcım.kilo yorumu için yarını bekliyorum;))
Nazcım...
Biliyorsun daha önceki haftalarda yapmadığımız yeni bir uygulama var bu hafta. Kilosu aynı olan yarışmacının kilo değerlerinin yanına kırmızı harflerle "kilosu aynı" yazılacak. Yarın bunu gözden kaçırmayalım.

Bir de şöyle bir durum var:

Bu tüm takımını ilgilendiriyor arkadaşlar.

Listesini paylaşmayan, etap değerlendirme raporuna cevap vermeyen veya listeyi standarda uygun değil de kural ihlalleriyle paylaşan takımlar "ceza puanı" alıyor. Ceza puanı 3'ü bulan takımın mezunları da karne alamıyor. Zaten ceza puanı 3'ü bulan takımların mevcut üyelerini mezun ettikten sonra (ki eğer o üyeler kaçmazsa) bir daha yeni üye alabileceğini sanmıyorum. Kimse karne alamayacağı takıma girmek istemez.

Lütfen bu konuda sorumluluk gösterin. Kaptanın ya da yardımcısının olmadığı bir gün "Aaaa, kimse yok." deyip çekip gitmeyin. Liste paylaşılmazsa hepimizi etkileyen bir durum ortaya çıkar. O yüzden herkes hesaplamaları öğrenmeli. Kaptanın gözünden kaçabilecek bir durumun olma ihtimaline karşı herkes paylaşım alanını okumalı. Aksi takdirde takıma zarar vermiş olursunuz.

Haaa, aranızda tüm bunları okuduktan sonra "Karne de neymiş ki?" diyenler varsa...
"Hiç mi bir şeyden haberiniz yok? :19: Sizin bu yarışmada ne işiniz var? :19: Zorla mı soktular sizi buraya? :19: Başvurunuzu nasıl yapabildiniz? :19: " demek istiyorum.

Yine kendimi tutamayıp fırça moduna girdim yalnız. :60:
Düzelecek, düzelecek... :)
aşkolsun canımben kendi adıma söylüyorum karne ayrıntısının ilk günden beri farkındayım :19:

çok teşekkür ederim fundacım ben asıl senin kilonu merak ediyorum :9: yediklerime dikkat etmiyorum normaldede bazı dönemler stresten çok kötü olabiliyo o zaman canım bişey yemek istemiyo..dün sana söylemiştimya bi yazı yetiştirmem lazım diye onu bitirdim bugün ama gece yattığımda 2 ye geliyodu saat gün boyuda tekrar onunla uğraştım stresten midem kötü oldu...düzelir 1-2 güne..
geçmiş olsun canım.bende de var mide rahatsızlığı ama seninki kadar değil.

Çok sağol Ayşegülcüm. Ben de bayıldım zaten, sizlerin de fikirlerini sormak istemiştim. Çok beğendi, çok güzel durdu parmağında, özellikle saatle gerçekten çok şık durdu :)

sevindim canım:))güle güle kullansın eşin:34:

rekor rekor rekor.hadi bakalım kızlar heyecanla bekliyorum:)kendimden ümitli değilim.sizin sonuçları daha heyecanla bekliyorum:)

menüler yarışıyor sayın takipçiler Fundanın menüsünde akşam gayet hafif,Nazın menüsünde ise akşamın ağırlığına inat sabah ve öğle yemek yokkk.diye olayı ballandırırsak yarış daha da heyecanlanır gibi geldi bana:)

aşkolsun canımben kendi adıma söylüyorum karne ayrıntısının ilk günden beri farkındayım :19:

:60: Süper anlatıcı olur senden Ayşegülcüm. :60:
Seni okuyunca daha da gaza geldim ben. :52:
Kendi rekorumu kıracağım kesin. :32:

Mesajım sanırım yanlış anlaşılmış. Ciddi bir kızgınlık olsa smiley kullanmazdım. Karnenin ne olduğunu bilmeyenler varsa öğrenmelerine bahane olur diye yazmıştım. Üstelik asıl önemli olan ceza puanı konusuydu ama olay başka bir yere gitmiş, Nur bu konuda haklı sanırım. Artık böyle yazıları bıraksam daha iyi olacak. :) Zaten gereken açıklamaları Naz yapar.

menüm:
sabah:1 bardak süt ,1 elma(saat 7 de)
1 simit,3 dilim peynir( 1 kk kadar)

öğle:3-4 diyet bisküvi
akşam:3 kaşık bulgur pilavı,5-6 kaşık tavuk sote,1 kase cacık
ara:yarım nar ve yarım kivi

:60: Süper anlatıcı olur senden Ayşegülcüm. :60:
Seni okuyunca daha da gaza geldim ben. :52:
Kendi rekorumu kıracağım kesin. :32:

Mesajım sanırım yanlış anlaşılmış. Ciddi bir kızgınlık olsa smiley kullanmazdım. Karnenin ne olduğunu bilmeyenler varsa öğrenmelerine bahane olur diye yazmıştım. Üstelik asıl önemli olan ceza puanı konusuydu ama olay başka bir yere gitmiş, Nur bu konuda haklı sanırım. Artık böyle yazıları bıraksam daha iyi olacak. :) Zaten gereken açıklamaları Naz yapar.

yok canım ben senin yazından alınmadım şakayla karışık yazdığın belliydi :) yeri gelince bu hatırlatmaları herkes yapmalı ve bence sen daha çok yapmalısın çünkü emeğin çok bu takımda bence yani;)

yok canım ben senin yazından alınmadım şakayla karışık yazdığın belliydi :) yeri gelince bu hatırlatmaları herkes yapmalı ve bence sen daha çok yapmalısın çünkü emeğin çok bu takımda bence yani;)

Alındığını düşünmedim zaten canım. :) Nur da alınmamıştır. Zaten kimsenin alınacağını sanmam. Ben kendi üslubumun size yansımasıyla ilgili konuştum.

---------

Hemen yarın olsa da tartılsak yahu... :) Bekleyemiyorum. :60:
Erkenden yatacağım bugün galiba. :9:
Geçen hafta "haftaya cuma uçuyoruz." demiştik. :nazar: şu ana kadar kötü sonuç veren olmadı.
Umarım yarın herkes kilo vermiş olur. :)

kızlar ben çıkıyorum,kızımı uyutucam birazda soru hazırlamam lazım öpüyorum hepinizi:54:
yarın güzel bildirimler gelir inşallah:18:

sinemim gelmişşşşş:16:
çok özledim seni hoşgeldin cnm :16:
Hoşbuldum Nazcım :) bende özledimmmm :16:

Menüüümmmm

Sabah
peynirli sahanda 2 yumurta
2 dilim kepekli ekmek

Öğle
Nesfit

Ara
2 ceviz

Akşam
2 kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt
2 küçük haşlanmış patates

20dk zıPır :8: şimdi de yeşil çay yapacağım ya da kahve yapacağım vazgeçtim :D

sadece 1 ara eksik ama menu harıka o kadar eksıkte olur dıyorum... :) afıyet olsun canım

Sinemcim hoşgeldin canımm valla yokluğun çokkkkk belliydi.iyiki geldin:52::32: ve bizimde aklımız sendeydi:)bu arada bilgisayarına iyi davranda ayrı düşmeyelim yine:34:

Ayşegulcum hosbuldum canım.. Hepinizi ayrı ayrı ozledım.. :16: inan boslugunuz hemen hıssedılıyor..

:))) özel şevkat gosterıyorum bılgısayarıma :9::9:
arada da gaz verıyorum :P vayyy be ne makınasın sen casper neymıs senın yanında aslanım benım... :P

Gökçecim Merhaba.. :)
Hoşgeldin..
Benim olmadıgım zaman gelmissin takıma denk gelemedik. :) Hemen kendimi tanıtayım..

Adım Sinem, 30 yaşındayım, Antalyada yaşıyorum, 6 yıllık evliyim.
Makyoz ve branş ogretmenıyım. Fakat suan calısmıyorum. Kendi işimizi kapattıktan sonra biraz dinleneyim dedim ama abarttım galıba :)
Hazıran basından bu yana Takımdayım. Kilolar evlenınce sinsi sinsi geldi simdide tıpıs tıpıs postalıyoruz ve postalamaya devam edicez.. :)

Benden şimdilik bu kadar :)

menu yazmayı bıle ozledım yavvv :50: :9:

sabah+ogle
2 dilim kepekli ekmek
1.5kk peynır
1 mını domates
2 zeytın
1 çay kaşığı bal

ara
yarım avuc fındık
yarım avuc kabak cekırdeği
(abarttım bıraz farkındayım film izlemeye calısırken olusan ara boyle oldu :D)

aksam
4 kasık makarna (yagsız)
1kk peynır
1 bardak ayran

ara
2 mandalına

:32::32::32: rekor geliyorrrrrrrr...

ben zaten hayret ediyorum metobolizmama 30da zor verılır denirdi hep ama masallah o kadarda zor olmadı.

bunu soyleyenler bogazını tutamayanlarmıydı acaba :60: :60:

:10::10::10::10: uçuyor metobolizmamız ucuyorrrrr :D

hiçte bileee en hızlısı benimkiii :33: :P (tamamen yalan :D)

"boğazını tutamayanlar" deyince üstüme alındım. :9: Acaba neden? :60:

Gözüm hep bir şeylerde kalıyordu ama şu son haftanın üstüne, bir de mısır şurubunun üstüne artık hazır olan hiçbir şey ilgimi çekmiyor. :19:

:))) özel şevkat gosterıyorum bılgısayarıma :9::9:
arada da gaz verıyorum :P vayyy be ne makınasın sen casper neymıs senın yanında aslanım benım... :P

:60::60::60::60::60:

Çaresizlik neler yaptırıyor insana... :60::60::60:
Benim de bilgisayarımla benzer konuşmalar yapmışlığım vardır. :60:

Back
X