Nazcım...
Biliyorsun daha önceki haftalarda yapmadığımız yeni bir uygulama var bu hafta. Kilosu aynı olan yarışmacının kilo değerlerinin yanına kırmızı harflerle "kilosu aynı" yazılacak. Yarın bunu gözden kaçırmayalım.
Bir de şöyle bir durum var:
Bu tüm takımını ilgilendiriyor arkadaşlar.
Listesini paylaşmayan, etap değerlendirme raporuna cevap vermeyen veya listeyi standarda uygun değil de kural ihlalleriyle paylaşan takımlar "ceza puanı" alıyor. Ceza puanı 3'ü bulan takımın mezunları da karne alamıyor. Zaten ceza puanı 3'ü bulan takımların mevcut üyelerini mezun ettikten sonra (ki eğer o üyeler kaçmazsa) bir daha yeni üye alabileceğini sanmıyorum. Kimse karne alamayacağı takıma girmek istemez.
Lütfen bu konuda sorumluluk gösterin. Kaptanın ya da yardımcısının olmadığı bir gün "Aaaa, kimse yok." deyip çekip gitmeyin. Liste paylaşılmazsa hepimizi etkileyen bir durum ortaya çıkar. O yüzden herkes hesaplamaları öğrenmeli. Kaptanın gözünden kaçabilecek bir durumun olma ihtimaline karşı herkes paylaşım alanını okumalı. Aksi takdirde takıma zarar vermiş olursunuz.
Haaa, aranızda tüm bunları okuduktan sonra "Karne de neymiş ki?" diyenler varsa...
"Hiç mi bir şeyden haberiniz yok?

Sizin bu yarışmada ne işiniz var?

Zorla mı soktular sizi buraya?

Başvurunuzu nasıl yapabildiniz?

" demek istiyorum.
Yine kendimi tutamayıp fırça moduna girdim yalnız.
Düzelecek, düzelecek... :)