- Konu Sahibi Cherry Mom
- #73.721
Bu arada liste kenarda hazır duruyor bak, ihtiyaç olursa anında gönder'e basabilirim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fundaa, Tubi de kilom aynı demiş, geçen hafta kilosu 75.1, cetvelini değiştirmemiş sanırım ondan orada bir önceki haftanın kilosu yazıyor değil mi?
Bu arada liste kenarda hazır duruyor bak, ihtiyaç olursa anında gönder'e basabilirim![]()
Funda, Ayşegül ve Tubinin kilosu aynı sadece, diğer 3. kimm?
Ayşegülcüm 74,5 yazıyor gerçekten son listede... :44:
aa Melike mi, o bugün mü giriyor listeye
Paylaşım alanını da okurmuş canım Nurcum...
Kimdi 3. üye yaaa?
Sabah aklımdaydı... Dur listeye iyice bir bakayım.
Ayyyy...Nerden uydurmuşum 3. yü ya?
Yok ki bir 3.
Herhalde 3 kişi listeden önce bildirim yaptı ya, bugün de sabitleri görünce aklımda 3 e mi yuvarladım onları ne yaptım?
Bu arada senin kiloyu da 2'ye bölmeyi unutmuşum.
Neyse ayarladım yine... Hatalı yüzden düştü tabi doğal olarak. :) Ama olsun hala umut var.
Sineeeeem, hadi gel... Umutlarımı sana bağladım, geeeel.![]()
Aaa, evet...
Melike ile karıştırmış olabilirim.
Kaptanımız Naz tabi ama Melike'nin ilk haftasındaki düzensizlikten dolayı bu hafta listeye gireceğini sanmam. Zaten bu haftasını nasıl geçirdiğini de bilmiyorum. Naz gelsin, gereken cevabı verir.
Naz gelmezse eğer, söz sahibinin sen olduğunu biliyoruz dimi bir problem yok burda![]()
Naz gelsin.![]()
alemsiinnn Fundaaa
Ayşegüüüllllmmmm sess veerrr 76,5 yazmışsın yazıda yanlış mı yazdın? geçen hafta 74,5tin seen??
evet canım 74.5 kilom 76 değil
Anaaaaam. Bir mesajı yazamadım.(Bir yandan başka şeylerle uğraştığım için herkesi birbirine karıştırdım bir an. :))
Aha da ses:
Sinem'in bilgisayarı yine bozulmuş olamaz, değil mi? :26:
aa doğruuu, e peki ulaşabileceğimiz başka bir yol var mı