şöyle bir şey var, işte saat 21de girme örneği tam ben mesela geç gelebiliyorum, ve o zamana kadar muhabbetler dönmüş oluyor, hepsini okurken de alıntılamaya alıyorum bir anda, cevap vermemi gerektirmeyen şeylere mesaj doldurmak için cevap vermiyorum ama varsa eğer tek tek mesaj göndermektense toplu alıntılamayı seçiyorum tabii ki.
ve ben her gün geç girdiğim için her gün 10 mesaj sıkıntısına düşenlerdenim, belki de bir benim bunu yaşayan bilemiyorum. bir tek bugün rahat hissettim kendimi o da dün gece sohbette mesajları tamamlamış olmamdan kaynaklanıyor. böyle bir sıkıntı hiç duymamış olduğunuzdan anlamayabilirsiniz tabii, ama bir kural var ve bunu gerçekleştirme zorunluluğu beni kasıyor yani, her gün aklımın bir köşesi burada.
bireye göre kural konulmaz biliyorum, bireysel konuşmamın sebebi bir kendimi biliyorum çünkü ve konu beni de ilgilendiriyor ben de yapıyorum bunu.
Pelin zora gelemiyorum mesaj olayı beni kasıyor derken onu çok iyi anlıyorum mesela, 10 mesaj desteklemiyordum ama kabul ettiniz, şimdi de 10 mesaj yazılıyor ama dolduruluyor denildiğinde bana bu garip geliyor işte. Funda %100 verim olamayacağını biliyorum %90'ı zorluyorum diyerek 10 mesaj olsun yeter ki katılım artsın dedi. Şimdi iyi kötü 10 mesaj tutturuyoruz ama bu sefer de 10 boş mesaj gibi oldu, halbuki birbirine cevap vererek orada da muhabbet dönüyor.
benim de mantığım şu 10 mesaj yapıldı hala daha biri mesaj doldurmak adına yazıyorsa ona 20 mesaj kuralı da koysan o doldurmaya çalışır, sohbete katılmak istemeyen katılmaz. ben böyle bir durumun var olduğunu gözlemlememiştim ama Funda da sen de 'doldurma' durumu var diyorsunuz. bilemedim ben farklı düşünüyorum herhalde