Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm;

Kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeğinden tost

Ara
5 badem

Öğle
1 kase ezogelin çorba

Akşam
Yarım yufkadan gözleme
4-5 kaşık patates püresi
Havuç salatası

Herkese iyi akşamlar kızlar,yemek vardı ertelendi bende erkenden girebildim nete.ben şimdi bir koşu geçmişi okuyup geleyim:)

ayşegülcüm ben kişiye özel bişey demedim..bu her zaman yapılıyoda demedim..sadece herkes kendi mesJlarını bi kontrol etsin dedim..10 mesaj kuralı ilk geldğnde hepmz bi afallamıştık dediğim durum oldu ama yavaş yavaş düzeldiğini düşünüyorum bende..yinede dikkat etmeye çalışalım diye uyarmak istedim herkesi çünkü burda birileri varken konuşmadan çıkmak gerçekten hoş olmuyo..2 hafta üstüste bu şekilde davrandığını farkettiğim kişiyi özel olarak uyarıcam zaten..
Nazcım ben kendi adıma daha dikkatli olmaya çalışırım.sorun çıkmaz diye ümit ediyorum eminim herkes elinden geleni yapar gerçi şimdide takımda herkes oldukça geyretli gibi geliyor bana ama neyse:)

Videoyu bekledim bende :( bu bilgisayarda masallah ısık hızıyla yukluyor :19: ekliyimde yarın bakarsınız..baktım Sinemcim çok hoş görünüyor ışıl ışıl,rengarenk ve heyecan verici:)

[video=youtube;13yRgUpFKgU]http://www.youtube.com/watch?v=13yRgUpFKgU&feature=g-crec-u[/video]

selam kızlar nasılsınız...funda kaptanlıktan ayrılmış baya değişkilkler olmuş..nasılsınız neler yapıyorsunuz.gelirim dedim ama gelemedim.en son 75 kiloydum ve şuan hamileyimmm..
sonunda rabbm bana da nasip etti kızlar.diyette değilim ama yedikleirme dikkat ediyorum.daha çok yeniyiz..dokotra bile gidemedm.dokotrum yurt dışında başka dokotrada gtmek şstemedim kan testimi yaptırdım o kadar.hepinize bir selem vereyim dedimm..
canım çok tebrik ediyorum seni Allah tamamına erdirsin inş.hayırlısı ile bebeğini alırsın kucağına:nazar::emir_bebek:

Videoyu bekledim bende :( bu bilgisayarda masallah ısık hızıyla yukluyor :19: ekliyimde yarın bakarsınız..

[video=youtube;13yRgUpFKgU]http://www.youtube.com/watch?v=13yRgUpFKgU&feature=g-crec-u[/video]

Sineemmm çokk güzeell olmuşşş ellerine sağlıkkk :))

selam kızlar nasılsınız...funda kaptanlıktan ayrılmış baya değişkilkler olmuş..nasılsınız neler yapıyorsunuz.gelirim dedim ama gelemedim.en son 75 kiloydum ve şuan hamileyimmm..
sonunda rabbm bana da nasip etti kızlar.diyette değilim ama yedikleirme dikkat ediyorum.daha çok yeniyiz..dokotra bile gidemedm.dokotrum yurt dışında başka dokotrada gtmek şstemedim kan testimi yaptırdım o kadar.hepinize bir selem vereyim dedimm..

Ay nasıl sevindim anlatamam sana ya, mucizen gerçekleşiyor desene :)) Allah tamamına erdirsinn canımm beniimm :16:

Menüm

Sabah
Yarım kk beyaz peynirle kepekli tost

Öğle
yarım tas mercimek çorbası
ızgara tavuklu salata

Ara
1 kuru kayısı

Akşam
2 küçük pirzola
3 çorba kaşığı pilav
1 kaşık yoğurt

menüm:
sabah:1 çay bardağı süt,bir simit
öğle:yumurtalı patates 3-4 çatal
ara:1 paket diyet bisküvi(patlamış mısırlıdan)
akşam:nohutlu salata ve bir kase tarhana çorbası.

selam kızlar iyi akşamlar ben 7. takımdan esra bahayk isimli üyemiz sizin eski üyenizmiş biz onu listemize almak istiyoruz ama hangi etapta ayrıldğnı öğrenmem lazım bana yardımcı olabilrmisiniz?

Son düzenleme:
Çok güzel bir menü canım,ben hep kuru kayısıyı ihmal ediyorum .sen yazınca aklıma düştü:1:

ihmal etme etme, ben de bu ara sıkıntıdan kuru kayısıda çare arıyorum :1:

menüm:
sabah:1 çay bardağı süt,bir simit
öğle:yumurtalı patates 3-4 çatal
ara:1 paket diyet bisküvi(patlamış mısırlıdan)
akşam:nohutlu salata ve bir kase tarhana çorbası.

menün güzel amaa öğlen olmamış sanki, 3-4 çatalla öğün mü olurr çok az yemişsinn, başka bir şey yapsaydın kendine keşkee

selam kızlar iyi akşamlar ben 7. takımdan esra bahayk isimli üyemiz sizin eski üyenizmiş biz onu listemize almak istiyoruz ama hangi etapta ayrıldğnı öğrenmem lazım bana yardımcı olabilrmisiniz?

ne zaman ayrıldığını -ay/yıl olarak- biliyorsa eğer sonuç listeleri kısmından bulabiliriz sanırım :)

Selam Kızlar :3:

tahminim uzerıne aynen berbat bır gundu. kanal tedavısı yapılacak halı kalmamıs o yuzden cekıldı ama yanında 3 kök daha cekıldı. aksam baygınlık derecesındeydım. antıbıyotıge basladım :(( yarın sabah daha ıyı olarak aranızda olurum ınsallah..

bugun menu dıye bısey olmadı pek ama ne varsa yazyayım yıne..

saat12
1 dilim kepekli ekmek
1 yumurta
1 kk peynır
3 zeytın

:(((((

saat 21:30
1 tabak buz gıbı :(((( mercımek corbası..

bu kadar :(
1 bardakta süt içip yatıcam.

simdilik hepinizi opuyorum fıstıklar :54: yarın gorusuruz :3:

Menüm

Sabah
1 kase mısır gevreği
1 bardak süt

Öğle
2 poğaça

Akşam
1/3 küçük boy haşlanmış patates

Öğle hiç olmamış, araları da yapmamışsın, ben beğenmedim hiiçç :19:

tahminim uzerıne aynen berbat bır gundu. kanal tedavısı yapılacak halı kalmamıs o yuzden cekıldı ama yanında 3 kök daha cekıldı. aksam baygınlık derecesındeydım. antıbıyotıge basladım :(( yarın sabah daha ıyı olarak aranızda olurum ınsallah..

saat12
1 dilim kepekli ekmek
1 yumurta
1 kk peynır
3 zeytın

ay kıyamam sana Sineemm çok geçmiş olsuun, dinlen iyice, görüşürüz kuzumm

saat12
1 dilim kepekli ekmek
1 yumurta
1 kk peynır
3 zeytın

Geçmiş olsun Sinemcim...

Back
X