Cevabın için teşekkürler Nurcum. :)
Ben de senin gibi sorgulama durumundayım işte, emin olamıyorum.
İzne çıkmayı düşünmem. Çünkü izne çıkmak bu kararımı vermemi kolaylaştırmaz, zorlaştırır. Yazımda da belirttiğim gibi tek neden vakit değil. Zaten öyle bile olsa kararımı verirken yine bu işin içinde olarak vermem gerekir.
Pelin'e ben de şaşırdım, hatta senden fazla şaşırmışımdır. :) Ama işte insanları tanımak bir türlü mümkün olamıyor ne yazık ki... Hele bir de yüzünü bile görmediğin birini tanımak...
Ben bu olayı örnek olarak verdim. Bunu genellemiyorum. Bir kişinin yaptığını herkese yüklemem zaten. :)
Dediğini anladım, verdiğimiz değer bizimle ilgili... Bir nevi kendimize değer veriyoruz, içimizde bu kadar sevgi olduğu için mutluluk duymamız gerekir, pişmanlık değil. Ama gerçek hayatımda bunun o kadar çok sıkıntısını çektim ki... Artık sanalda bile samimiyetsizlik gördüğüm zaman kaçasım geliyor. Aslında benim bu konuda dezavantajım her ortamda %100 dürüst olmam. Yıllardır tanıdıklarım, yeni tanıştıklarım... Hiç önemli olmuyor, asla sahte davranmıyorum. Bu oranı karşındakinden gerçek hayatta bile yakalayabilmek imkansıza yakınken internette yakalayabilmek ne kadar imkansızdır kim bilir... :) Ama böyle biriyim ben de işte... :)
Cevap vermek isteyen herkesin fikrini almadan bir şey yapma niyetinde değilim. Çünkü bazen benim göremediğim bazı noktaları sizlerden biri görüyor ve aklımdaki soruya böylelikle cevap verebiliyor. Zaten bu kadar kararsızken, bir cuma öncesi 2 saat içinde karar verebilecek hiç değilim.
Bir süre enine boyuna düşüneceğim bu konuyu... Aslında gitmek daha ağır basıyor ama kopamadın mı da kopamıyorsun, iplik ince de olsa buraya bağlı kalıyorsun. :)
Ay gevezeliğim tuttu.

Ben artık yatayım yoksa yarın kalkamayacağım.