Kaç tane mesaj alıntılamıştım cevaplamak için ama şu an ne olduğunu şaşırmış durumdayım. Nerden başlayacağımı şaşırmış durumdayım.
5 aydır ilk defa bir cuma gelmedim. Gelmeyeceğimi dün akşam söylemiştim, tezgaha gidiyorum demiştim. Liste acısıyla uğraşan Sinem'in başına kalmış. Naz internetim kesildi demiş, olabilir. Ama kurallarda son bildirim saati 12:00 yazıyor. Keşke 4'e kadar beklenmeseymiş. Ama ona da bir şey diyemiyorum, kaptan olarak böyle bir karar vermiş. Acil bir durum olursa diye Raa'yı zorda bırakmak istememiş sanırım. Belki ben de beklerdim onun yerinde olsaydım...
Tuni'ye bile bir şey yazsam saçma olacak. Dökülen dökülene olmuş.
Sinem'e de bir şey diyemiyorum, bana da kızgındır şimdi...

Takımla ilgili dediklerinde de kesinlikle haklı olduğunu düşünüyorum. Sinemcim, eğer ben de seni üzdüysem özür diliyorum...
Zaten bir takımda 3 kişi özverili olur ve diğer kişiler "Benim tek görevim mesaj yazmak" modunda olursa ortaya da ancak bu tablo çıkabilirdi. Listeye bakınca aktif çok üye de yok belki ama böyle olmamalıydı.
Saat kaç olmuş, gelen yok. Eminim yine mesajlar okunmuş ama gerginlikler görününce herkes kaçmıştır, nedense hep böyle oldu. Bu saatten sonra ne nerden tutulur, kime ne denir hiçbir fikrim yok.