• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba kızlar.
Dün çok kötü bir gün geçirdim. Sabah gelen bir haberle kuzenimin hastaneye kaldırıldığını duydum, hemen yanına gittim. Kuzenim 6 aylık hamileydi, bebeğin kalbi durmuş :( O kadar kötüydü ki anlatamam, Rabbim kimseye yaşatmasın. Özel bir hastnede yatıyordu, operasyon için üniversite hastnesine sevk ettiler. Tüm gün ordan oraya koşturduk, akşam geldiğimde koltuğa yığılıp kaldığımı hatırlıyorum sadece.
Ben geçmişi okuyayım biraz.

Canım benimm çok geçmişş olsun ya çok üzüldüm gerçekten, Allah sabır versin, tahmin edemiyorum bile çok çok zor bir durum

Sevindim canım, ölümden başka hiçbirşeyin çaresi yok değil. Allah muhabbetiniz bozmasın..

Vuuuuu.... :) Çalışkan kişilik sevdim seni, benim transkriptimde de onlardan vaaarrr:9: (kıskançlık işte :1:)
Şaka tabi.. Başarılarının devamını dilerim Nurcum:16:

Sinemin dönmesini ben de isterim, keşke bir hışımla gitmeseydin Sinemcim :)

teşekkür ederiim kuzum benimm :))

Naz çok durgunuz takım olarak, yeni kişiler çağıracaktın, ne oldu ?

evet çok durgunlaştık, yeni kişiler çağıracağız zaten ama dün Naz katılmak isteyenler başlığına bakamadan bütün takımlar üyeleri kapmış :)) bugün ben de takipteyim, birilerini gördüğüm anda davet edeceğimm merak etmeyiinn :))

teşekkür ederiim kuzum benimm :))

evet çok durgunlaştık, yeni kişiler çağıracağız zaten ama dün Naz katılmak isteyenler başlığına bakamadan bütün takımlar üyeleri kapmış :)) bugün ben de takipteyim, birilerini gördüğüm anda davet edeceğimm merak etmeyiinn :))

Evet canım, dün baya bi katılım olmuş takımlar kapış kapış almış valla :)
Ben Naz dışında kimse davet edemiyor sandığımdan bişey demedim. İyi bari tetikte olalım, davet gönderelim, canlansın biraz takımımız..

Evet canım, dün baya bi katılım olmuş takımlar kapış kapış almış valla :)
Ben Naz dışında kimse davet edemiyor sandığımdan bişey demedim. İyi bari tetikte olalım, davet gönderelim, canlansın biraz takımımız..

Aynen Gökçee tetikte olursak çok iyi olurr, çok az kişi kaldık şuan, 5 kişiyiz sanırım, Sinem de izinde zaten. 5 kişi daha alsak yeridir yani :))

21 Aralık Şirince Programı ;

10.00 Kahvaltı
12.00 Orman yürüyüşü
14.00 Piknik alanında öğlen yemeği
17.00 Şarapla gün batımı
18.30 Mehdi (İsa Mesih) ile buluşma
19.00 Son akşam yemeği
20.00 Düşen göktaşları izlencesi
21.30 İsrafil'den sur dinletisi
23.00 "Keşke herkes burada olsaydı" konuşmaları

00.00 Kıyamet ve kapanış

00.01 Mahşerde buluşma
00.02 "Ulan hani Şirince'ye bir şey olmayacaktı" tartışması
00.03 Sözlü için hazırlanma
04.00 Sözlülerin bitimi
05.00 Sırat Köprüsü turu
06.00 Cennet ve cehennem için dağılış... AMİN..

Tövbe tövbe, nerden kimin aklına gelmiş :)

Merhaba kızlar.
Dün çok kötü bir gün geçirdim. Sabah gelen bir haberle kuzenimin hastaneye kaldırıldığını duydum, hemen yanına gittim. Kuzenim 6 aylık hamileydi, bebeğin kalbi durmuş :( O kadar kötüydü ki anlatamam, Rabbim kimseye yaşatmasın. Özel bir hastnede yatıyordu, operasyon için üniversite hastnesine sevk ettiler. Tüm gün ordan oraya koşturduk, akşam geldiğimde koltuğa yığılıp kaldığımı hatırlıyorum sadece.

cnm çok geçmiş olsun ..bu ay seferi ayıdır ve geçmişde büyük zatlar (peygamberler,alimler ,,) hep bu ayda sıkıntılar başına gelmişdir ..benimde kayın pederime dün kolun kanseri teşhisi kondu ve bizde çok üzgünüz, demekki bu ayda allah bizlerden dua bekliyor birbirimize du edelim gökçeciğim...allah herkeze sabir versin....

sabah önceden alınmış lazer randevum vardı onu yaptırttım ,geldim yürüdüm suyumu içiyorum ,şimdide yeşil çayımı içicem bunları yapmayan varsa hemen yapmaya başlasınlar.....

herkese selma arkadaşlar,okulda çok yoruldum bugün.kızımı daha yeni uyuttum güya öğle uykusuna yattı saat 4 te:1::1:
Merhaba kızlar.
canım çok geçmiş olsun ya tam tesadğf oldu bugün benimde bir arkadaşımın bebeği karnında ölmüş daha iki aylık falan hamileydi.artık onada yarın geçmiş olsuna gidicem.Allah kimseye acı vermesin ama özelliklede evlat acısı göstermesin.

21 Aralık Şirince Programı ;

10.00 Kahvaltı
12.00 Orman yürüyüşü
14.00 Piknik alanında öğlen yemeği
17.00 Şarapla gün batımı
18.30 Mehdi (İsa Mesih) ile buluşma
19.00 Son akşam yemeği
20.00 Düşen göktaşları izlencesi
21.30 İsrafil'den sur dinletisi
23.00 "Keşke herkes burada olsaydı" konuşmaları

00.00 Kıyamet ve kapanış

00.01 Mahşerde buluşma
00.02 "Ulan hani Şirince'ye bir şey olmayacaktı" tartışması
00.03 Sözlü için hazırlanma
04.00 Sözlülerin bitimi
05.00 Sırat Köprüsü turu
06.00 Cennet ve cehennem için dağılış... AMİN..

Tövbe tövbe, nerden kimin aklına gelmiş :)
ya bu mayalarla ilgili acayip komik şeyler dönüyor nette:)))geçen benim derste bir kız diyor ki "hocam bir şirincede kıyamet kopmayacakmış bir de bizim .......... yerde" diye kendi köylerinin adını söyledi.ya ders anlatamadım gülmekten:27:bir 21 aralık saçmalaması dönüyor bakalım hadi hayırlısı:)

cnm çok geçmiş olsun ..bu ay seferi ayıdır ve geçmişde büyük zatlar (peygamberler,alimler ,,) hep bu ayda sıkıntılar başına gelmişdir ..benimde kayın pederime dün kolun kanseri teşhisi kondu ve bizde çok üzgünüz, demekki bu ayda allah bizlerden dua bekliyor birbirimize du edelim gökçeciğim...allah herkeze sabir versin....
haklısın canım aslında bunlar birer işaret dua vakti gelmiştir dediğin gibi.kendimiz,çevremizdekiler ve tüm insanlık için dua etmeliyiz.kayınpederine Allah acil şifalar,sizlerede bol bol sabırlar versin canım.

Amin canım.. Çok çok geçmiş olsun, derdini veren Rabbim dermanını da verir inşallah.

herkese selma arkadaşlar,okulda çok yoruldum bugün.kızımı daha yeni uyuttum güya öğle uykusuna yattı saat 4 te:1::1:

canım çok geçmiş olsun ya tam tesadğf oldu bugün benimde bir arkadaşımın bebeği karnında ölmüş daha iki aylık falan hamileydi.artık onada yarın geçmiş olsuna gidicem.Allah kimseye acı vermesin ama özelliklede evlat acısı göstermesin.

ya bu mayalarla ilgili acayip komik şeyler dönüyor nette:)))geçen benim derste bir kız diyor ki "hocam bir şirincede kıyamet kopmayacakmış bir de bizim .......... yerde" diye kendi köylerinin adını söyledi.ya ders anlatamadım gülmekten:27:bir 21 aralık saçmalaması dönüyor bakalım hadi hayırlısı:)

haklısın canım aslında bunlar birer işaret dua vakti gelmiştir dediğin gibi.kendimiz,çevremizdekiler ve tüm insanlık için dua etmeliyiz.kayınpederine Allah acil şifalar,sizlerede bol bol sabırlar versin canım.

Amin canım, arkadaşına da çok çok geçmiş olsun. Gerçekten çok zor bir durum maalesef, hele ki yaşayana ne kadar da zordur.

:) Sen sınıf öğretmeni miydin Ayşegülcüm ?

ya kızlar çok durgunlaştık takım yeni yeni üyeler gelsin artık yada mesaj sayısından mı böyle olduk acaba?

Mesaj sayısından ziyade kimse yok Ayşegülcüm, muhabbet nasıl dönecek ? Acil birilerini almamız lazım takıma, durumumuz vahim :(

kızlar normalde sadece ben davet gönderebiliyorum yeni üyelere ama bu aralar sizlerde üye çağırablrsnz 5-6 kişi alalım mutlaka..bide yaşı en az 20nin üstünde olanları davet edelim olurmu..takımımızın yaş ortalamasının altında kalmasın..

raacım sen istanbuldaydın dimi yanlış mı hatrlyorum? bende lazer yaptırıyorum ama çok memnun değilim ya hangi makinyla yaptryosun bide ne kadar ödüyosun ve memnunmusun?

kızlar ben şimdi spora gidiyorum 8.30 gibi dönerim...sporunu yapmayan ve yeşilçay içmeyen varsa mutlaka yapsınnnnn...

çıkmadan aklıma geldi hemen söylym yarın sabah tartılıyoruz kızlar..tartılıp herkes gün içinde bildirimini yapsın akşamda hazrlym listeyi..cuma günleri hep bi aksilik oluyo böyle daha iyi olcak...unutmayın tartılmayı yarın

gökçecim geçmiş olsun kuzenine çok üzüldüm..rabbim şifa versin..

Amin canım...

kızlar normalde sadece ben davet gönderebiliyorum yeni üyelere ama bu aralar sizlerde üye çağırablrsnz 5-6 kişi alalım mutlaka..bide yaşı en az 20nin üstünde olanları davet edelim olurmu..takımımızın yaş ortalamasının altında kalmasın..

Sadece senin davet edebildiğini tahmin etmiştim ama uygun kriterlerde denk geldiğimizde çağırırız canım. Malum baya az kaldık..

Back
X