• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ah canım neler çalışmıyorum ki...bunca yıldan sonra tekrar üni okuyorum.aöf ye yazıldım şubatta sınavlar var...bir de katiplik sınavı var onada bayağıdır ara verdim....eşime söz vermesine veririm de ben kendimi tutamam siizn yanınızda bulurum kendimi:44:

hangi bölümde okuyorsun canım?? neden 2.üniversite istedin? çok üzülürüm netiniz kapanırsa ya benim de rakibem sen olsaydın çok yakınsın bana..

Bende bekle ha bekle dedim ne oldu kaçtımı korkuttum mu yoksa... malum bir çoğumuz doğum sonrası kilolardan muzdaribiz... sporcu bir bünyen olması elbetteki artındır. koşu bandını hergün mutlaka aksatmadan kullanmadı isteyeceğim senden ilk etapta ... akabinde kilo verme serüvenimizin ilerleyen dönemlerinde vucut sıkılaştırıcı aktivitelerde yapmak icap edecek elbette ama işte zamanla vucuda birden yüklenmekten se kademe kademe ilerleyelim diyorum... şimdi başlangıç kilon 83 olarak mı not edeyim ben bu arada günlük yenilen içilen herşeyi akşam liste halinde yazıyoruz senden de rica edeceğim.. burada ne kadar paylaşım yaparsan okadar motivasyonun ayakta olur.. inş baki olursun şimdiden hoş geldim.

valla fena değil yeşil çay içmeye ne zaman başlayacaksın????

bende bu kaçak nerde diyordum hoş geldin.... valla rakipler dişli bakalım sonuç ne olucak :8:

hımmmmm oruçlu bünyeye onu ye bunu ye diyemem bu haftayı böyle atlatalım bakalım normale döndüğünde durum ne olucak...

bu arada benim menüm...

sabah
işe geç kaldığım için 1/2 kase sütlaç yedim ama şekeri çok az atmıştım :2:
işe gidince 1 nescafe 2 yeşilçay ve

arada
3 yulaflı bisküvi

öğlen
1/2 mercimek çorba
1/2 haşlanmış patates
1 tavuk but
1+2 nohutlu bulgur pilavı

ara
1 portakal

akşam
1/2 makarna
1 fırında köfte yanında yine fırında 3-4 dilim patates
3 kaşık kereviz salatası(yoğurtlu)

ara
ya yoğurt yerim yada meyva

güzel menü

bende menmü yazayım..

kahvaltı:
1 dilim tam buğday ekmeği
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
kaşar
domates

öğle:
1 küçük tabak kuru fasulye

akşam:
1 kase yeşil mercimek çorbası
baharatlı yoğurt
salata

güzel bu da

Pump it up - part 1 - YouTube

toplam 50 dk sürüyor 8 party falan olması lazım toplam....ben yarım saatten fazla yapamadım çok yorucu ama çok eğlenceli.....

leslie evet mıy mıy hemide ne çene var yarabbiiiiiiiiimmmmmmmmm ama maşallah hiç soluk soluğa kalmıyor hatun

eneeeeeeeeeeeeeeeee bu karınınkini bende yaptım bi kaç kere kalpten gidiyom sandım valla bu kiloyla olmuyo biraz verirsem 10 kilo felan düşünüyordum

bu arada kızlarrrrrrrrrrrrrrr cuma günü yarışmaya dahil oluyoruz ona göre :7:

:32::32::32::32::32::51::51:

Evet aysunay herhalde bu kilo cetvelini okuyarak yapmayı başardım. Ayrıca ben bugün gündüz biraz fazla kaçırdığım için yemeği akşam 2 dilim ananas 1 muz birazda fındık yedim. 15 dakika bisiklet çevirdim 10 dakika twister yaptım. Bakalım eğer iştahım olursa birazda yürüyüş yaparım. sizinle yavaş yavaş gaza gelmeye başladım...

hangi bölümde okuyorsun canım?? neden 2.üniversite istedin? çok üzülürüm netiniz kapanırsa ya benim de rakibem sen olsaydın çok yakınsın bana..

güzel menü

güzel bu da

leslie evet mıy mıy hemide ne çene var yarabbiiiiiiiiimmmmmmmmm ama maşallah hiç soluk soluğa kalmıyor hatun

kapansa da problem değil ben ikna ederim kocişimi:) bu arada benim kilom sana çok uzak hayatım keşke olsa ahh ahahhh...
bu arada fef mezunuyum atamam çok zor o yuzden okuyorum 2. yi

herkese merhabaa benimde bu takıma katılmam mümkün mü acabaa ? :) 21 yasındayım boy 170 kilo 66 hedef 59 :)

neden olmasın cnm...ama düzenli gelmen lazım....

Evet aysunay herhalde bu kilo cetvelini okuyarak yapmayı başardım. Ayrıca ben bugün gündüz biraz fazla kaçırdığım için yemeği akşam 2 dilim ananas 1 muz birazda fındık yedim. 15 dakika bisiklet çevirdim 10 dakika twister yaptım. Bakalım eğer iştahım olursa birazda yürüyüş yaparım. sizinle yavaş yavaş gaza gelmeye başladım...

canım bir de en son ne zaman yediğine de dikkat et...yani en son saat kaçta yiyorsun.....

evet başarmışsın canım :34:
yediklerini öğün öğün ayırarak yazarsan daha güzel olur...:29:

güzel menü

güzel bu da

chentq senin kilon en yakın bana görünüyor.6 kilo fark var ama ben sana yetişirim:52: istersen seninle de rakip olabiliriz:29:

herkese merhabaa benimde bu takıma katılmam mümkün mü acabaa ? :) 21 yasındayım boy 170 kilo 66 hedef 59 :)

merhaba hoşgeldin..
kaatılabilirsin hergün gelip bildirimde bulunman gerekir.akşamları ne yediğimizi sabah öğle akşam ve varsa aralar şeklinde yazıyoruz.
bir de takımımız yeni kuruldu kurallarımızı oluşturmadık henüz..kaptanımızla birlikte beraberce oluşturup uyacağız:34:

Son düzenleme:
kızlar ya 1 saat bakamıyorum geçmişi okumakda 10 dak alıyo bende evde kendim mekik falan cekiyorum bazı hareketlerde ekliyorum kalça için hemen hemen 30 dk buluyo :8:

evet grubumuz hareketleniyo baya...

canım seninde kilo çizelgen olsa güzel olurdu:34: bir ara yap istersen..kilon azaldıkça değişimi görmek hoş oluyo:29:

merhaba hoşgeldin..
kaatılabilirsin hergün gelip bildirimde bulunman gerekir.akşamları ne yediğimizi sabah öğle akşam ve varsa aralar şeklinde yazıyoruz.
bir de takımımız yeni kuruldu kurallarımızı oluşturmadık henüz..kaptanımızla birlikte beraberce oluşturup uyacağız:34:

tesekkür ederim o zaman yarından itibaren yazıyorum menümü

Arkadaşlar ben yarım saatlik yürüyüşümüde tamamladım bugünlük yeter herhalde. yarına daha iyi olur inşallah. Görüşmek üzere...

Yaşın genç kilon da fazla değil biraz dikkat ve biraz sportif faaliyetle kısa sürede verirsin sen motivasyon bizden azim senden hoş geldin

tebrikler başarmışsın cetveli... kusura bakma dün hiç iyi değildim sonradan başım öyle kötü ağrıdıkı valla uyuyamadım bile ama bu sabah iyiyim zıpkın gibi ....

şimdi yürüyüş imkanını varsa önce yürü vucut ısınsın sonra diğerlerini yap yağ yakarsın ...

ii yaa iice gaza gelicezz demektir :32: :32:
sen daha gaza gelmedin mi yoksa ????

merhaba hoşgeldin..
hımmmmm kurallar kurallar nasıl bişey koysak bakalım bu haftayı atlatalım resmiyet kazanalım öyle

kızlar ya 1 saat bakamıyorum geçmişi okumakda 10 dak alıyo bende evde kendim mekik falan cekiyorum bazı hareketlerde ekliyorum kalça için hemen hemen 30 dk buluyo :8:

internetin sınırsız mı??? şayet sınırsızsa bir düzenli egzersiz yap kendi yaptığında gerekli tempoyu yakalayamayabilirsin

gunaydin kardes takimimin tombul sultanlari
dislerim yuzunden fazla burada olamiyorum
bu hafta sizden birine birinciligi kaptiracam insallah
bu ne azim anacim
bu ne tez toparlanip isin hiziyla duzene girme mas.mas. buda nazarliginiz:nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın juju.:3:.

azimli kararlı bol kalori harcayacağımız bir gün olsun inşallah:9::9:

ben biraz kilo verdim ama acaba kaç gr verdim çok merak ediyrum...eşime tartıyı saklattım ama gidip bulsam mı:52: hergün 10 kere tartılan ben için 4 gündür tartılmamak işkence:9::9:

beril merhaba:3:günaydın..birinci bu hafta çıkarabiirmiyiz acaba..inşallah çıkarabiliriz:16:

Back
X