Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya benimde menum braz kotu sanirim

Sabah: bir dilim ekmk yumrta domates peynr roka
Ara: kucuk bardak portakal suyu 1 tane sigara boregi
Oglen : birazcik pide ekmek yarim tabak patlicanli bi yemek ve cacik
Ara: baya kotu mac izlioduk bir bira+cerez :( cerez cok yemedim ama yinede hic yemesem daha iyiydi

Aksam: bir elma
gulumm bira kaç kaloriiiiiiii

Aynennnn, lütfen yaa bu hafta yine 1. olalımm...ben silkelendim vala..Sevda ve birsenciğim sağolun kızlar, beni pis silkelediniz :9::9:

.

Birsennnnnnnnnnn bu haftaki idolüm sensinnnn :46::46::46:

.
gamzemmmmm durmak yokkkk bu hafta bomba gibi olacağızzz.. kilocuklar gidecek tabi sağlıklı beslenerekkkkkkk..yeni koşu spor ayakkabısı bilem aldımmm..kim tutar beniii:34::34:

bende mönümü yazıyorum:
Sabah
zeytin
peynir
bal
1 diim ekmek
Öğlen:
tavuk
ayran
1 dilim ekmek
Akşam
patates haşlaması üzerine biraz kaşar peyniri
Ara
sütlü neskafe
4 tane petibör bisküvi

Herkese iyi geceler...

kaşar peynir çokkk kaloriliiiiii normal peynir tercih edilmelii.. ama menün genede çokkk güzelll:46::46:

menüm..

sabah kahvaltıyı geç yaptık o yüzden menüm düzensiz...
kızlar birde ben tatile çıkmadan önceki disipline giremedim kızın bana ceza verin:20:

kahvaltı yok..

ara:
-3 kuru kayısı

öğle:
2 dl bugday ekmeği
peynir çeşitleri
4.zeytin
yumurta salatası

ara:
1 avuş sarı leblebi

akşam
1 kase yoğrt
yarım kase tarhana çorbası
3 kaşık tavuklu patates yemeği

suyumu tamamlayamadım:50:
ama içmeye çalışıcam
canım ne yap et suyu ihmal etmee. yağ moleküllerini parçalayan suuuuudurr.

kızlar yarın okullar açılıyor toplantı var sabah erkenden kaçta biter belli dğeil.geç gelebilirim yazamazsam merak etmeyin herkese iyi geceler.:38:

canım ne yap et suyu ihmal etmee. yağ moleküllerini parçalayan suuuuudurr.

haklısın cnm yarın tekrar eskisi gibi hızla su içmeye başlayacağım
..:7:

neeee adımımı unuttunnnn halbuki kısacık bişey kuzum esraaaa:1::1: ekmemeye çalışyorum cnm çorbada bol bol karın gruldatıyo ne beter bişeymiş :1::1:

bnde biyere gdnce hiç rahat edemem cnm valla evde oluym başka bişey istemem ev kedisiyim ben:52::52:

az kaldı katipliğede cnm ben belki grmeyede bilirim sınava çok kararsızım benim bu iş olayları çok karıstı off offff bi gün alıp başımı gtcem başka ülkeyeee türkiyedeki sistem yoruyo artık beni:43::43::43:

eveet esraa kusura bakma canım.ben corba ıcınce uzxun sure tok kalıyorum aslında ıstersen bırak cnm bugun bnmde cokkkk ısım vardı ev bal dok yala oldu ohhh bıttım ama degdıı valla.corba yapamadım malesef bgun:50:

oy basıma gelen hıc benı soran yok tüüüüü

neys emenumu yazayım

sabah 5 dılım sucuk peynır 4 adet yesıl kırma zeytın 1 dılım kepek ekmegı bır kaç tane salatalık

ara temızlık

oglen temızlık

ara temızlık

aksam sulu kofte 5 adet kofte 5 adet patatesınden ama extra yag koymadım kıymanın kendı yagıyla bolllll gobek salata yesıllık kısaca salata ıste ne uzatıyosam
spor elıptık yok temızlık spor oldu zaten.su 5 bardak 1 ltre mı oluyo

oy basıma gelen hıc benı soran yok tüüüüü

neys emenumu yazayım

sabah 5 dılım sucuk peynır 4 adet yesıl kırma zeytın 1 dılım kepek ekmegı bır kaç tane salatalık

ara temızlık

oglen temızlık

ara temızlık

aksam sulu kofte 5 adet kofte 5 adet patatesınden ama extra yag koymadım kıymanın kendı yagıyla bolllll gobek salata yesıllık kısaca salata ıste ne uzatıyosam
spor elıptık yok temızlık spor oldu zaten.su 5 bardak 1 ltre mı oluyo

hahahahahahah menüne kurbannnn :9::9::9::9::9: hakkımızdan geldi bu temizliklerr zaten :46::46::46:

.

GÜNAYDINLARRRRRR yaz mevsiminin en çıtır bayanları günaydınn

Okullar açıldı. İş başladı :)))))

Kızlar su içmeyi ara yapmayıı ve sporu unutmuyoruzzzz. bugün bahane yokkkkk..(hastalık hariçç)

herkese merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrr sonunda işime düzenime kavuşmuş bulunmaktayım. bundan sonra hep buradayım kim ne yaptı kim ne etti herkesi okucam herkesten haberim olcak onun için kaçamak yok... spor yapılacak... yeşil çay içilecek.... su mutlaka tüketilecek....

herkese merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrr sonunda işime düzenime kavuşmuş bulunmaktayım. bundan sonra hep buradayım kim ne yaptı kim ne etti herkesi okucam herkesten haberim olcak onun için kaçamak yok... spor yapılacak... yeşil çay içilecek.... su mutlaka tüketilecek....

hoşgeldin kaptanımmmm.:16::16::16::16::16::16:

eveet esraa kusura bakma canım.ben corba ıcınce uzxun sure tok kalıyorum aslında ıstersen bırak cnm bugun bnmde cokkkk ısım vardı ev bal dok yala oldu ohhh bıttım ama degdıı valla.corba yapamadım malesef bgun:50:
kusurmu olur cnm önemli değil tabikiside geçen protein yapım dedm olmadı çorba yapım dedim olmdı en iyisi eski düzen herşeyden az az :1::1:

.[/QUOTE]

Kızlar su içmeyi ara yapmayıı ve sporu unutmuyoruzzzz. bugün bahane yokkkkk..(hastalık hariçç)
günaydın cnmcımmmm sen ne öğretmenisin
günaydın kaptancım ohh geldin sonunda ben spor yapamadm gene kız bana tombul yanaklarımı çek çekkk sündürrrr:37::37:

5. takımın diğer baynaları sizlerede günaydınnnnn

ufak bi pazartesi sendromundan sonra kendime geldim kahvaltı yapıldı birazdan 5li çay içicem bugün evden ilk defa yemek getirdim umarım yemek çorba olmamıştır:60::60:

hoşgeldin kaptanımmmm.:16::16::16::16::16::16:

kusurmu olur cnm önemli değil tabikiside geçen protein yapım dedm olmadı çorba yapım dedim olmdı en iyisi eski düzen herşeyden az az :1::1:

.

günaydın kaptancım ohh geldin sonunda ben spor yapamadm gene kız bana tombul yanaklarımı çek çekkk sündürrrr:37::37:

[/COLOR][/B][/QUOTE]

hoşbulduk güzeller..... artık mazeret yok herkes yapacak sporunu akşam kontrol edeceğim ... bende yazacağım bugün 2 hafta aradan sonra ilk spor günüm...

5. TAKIM KURALLARI

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 14:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlü.

* Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 10 kere bu kuralı ihlal eden takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.

Son düzenleme:

İdolümm gelmişşşşş :9::9: günaydınlarrr :16:

Kaptanım kesinlikle yapalım tüm söylediklerinizi ve bu hafta daha bir dikkatli olsak harika olucak moral açısından bizlere, Çok hoş geldinizzzzz :16:

herkese günaydınlar................

Günaydın canımmmmm :54:

.

5. takımın diğer baynaları sizlerede günaydınnnnn

ufak bi pazartesi sendromundan sonra kendime geldim kahvaltı yapıldı birazdan 5li çay içicem bugün evden ilk defa yemek getirdim umarım yemek çorba olmamıştır:60::60:
[/QUOTE]

Sana da günaydın canımmmm :9:

.

5. TAKIM KURALLARI

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 14:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlü.

* Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 10 kere bu kuralı ihlal eden takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.

:129::129::129::129::129:

kaptancım bide kaçamakları belirlesek ve kaçamak yapanlara spor cezası flnmı versek

5. TAKIM KURALLARI

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

5. TAKIM KURALLARI

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

Süper kaptanım, bana uyar nşaallah :26: :9:

.

Back
X