- 14 Ekim 2012
- 1.170
- 563
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #77.641
Kolay gelsin kızlar sohbet koyuymuş ama yetişemedik .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AMİN ALLAHIM YARBBİM AMİN AMİN AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
bütün yazdıklarını iş yerinde bizzat saatinde ve zamanında okudum ama yazamadım toplantı vardı gözüm pcye gidio bi f5 yapıorm okuyorum yazamıyorum sinir oldummmm yaaaa elim kolum bağlı
ne kural varsa bende varım valla hiç bişeye itirazım yok kellem sizindirrr
rabiacığım hoşgeldin aramıza ne öğretmenisin cicim sayfada öğretmen yoğunluğu yaşanıyooo![]()
gzl cnm menün dikkat ediyorumda çoğu zaman böyle salatayla fln geçiştiriyosun öğünlerini yürüyüşte yapıosun sankı daha cok kılo vermen gerekıymus gbi geldi bana acaba metablızmandamı bi sorun varkıSABAH
1 DİLİM EKMEK YULAF
3 ZEYTN
TULUM PEYNİR
1 KAŞIK REÇEL
ÖĞLN
yarım bardak süt
1 muzzzzzzz
ARA ÖĞÜN
yeşil çayyyyyyyyy
AKŞAMMMMMMMMMM
arkadaşlar gelcek onlara servis yapcam
kendimede yapcam
ama misafire çaktırmadn yemeden götürürüm tabağı mutfağasadece salata yerim
suuuuuuuuuuuuuuu
içtim
sporrrrrrrrrrrrrr
1 saat açık hava yürüyüşü
ya ne güzel yazmıştım menümü net kopunca gitti:/
baştan alalım.......
sabah: klasik kahvaltı
peynir
zeytin
1 çay k. bal
1 dilim çavdar ekmeği
öğlen: yok sabah kahvaltısı geç yapıldı
ara: 1 bardak ayran
akşam: haşlanmış tavuk
2 bardak ayran
turşu
su: içiliyor....
spor: sabahtan beri ev işi yapıyorum.....hastalıktan yeni yeni kalkıyorum o yüzden hem ev işi hem spor ağır olur dedim:26:
kuzucum napmışsın sen kekler gofretler pişmaniyelerevet kızlar gelelım yedıklerıme
sabah:
1 kase corba
ogle:
1 dılım kek
1 tane cıkolatalı gofrett
ıkındı:
2 tane medıne hurması
2 tane pişmanıyee:26:
aksam:
2 kepce corba
1 tabak sulu kofte
yogurt, salata, 1-2 tursu
su: sabahtan berı 2 lt ıctım daha devam edıcemm
spor: 2 saatlık ev ısı
cokmu yemıısmm sankı kızlar ne dersınızz???:26:
kuzucum napmışsın sen kekler gofretler pişmaniyeler
ilk gün acemiliği diyelim valla böyle devam edersen topa tutar kızlar senii
evet kızlar gelelım yedıklerıme
sabah:
1 kase corba
ogle:
1 dılım kek
ıkındı:
2 tane medıne hurması
aksam:
2 kepce corba
1 tabak sulu kofte
gamzem tubişim ben kendıme ozel kural ultımas ısteme hakkım yokkı 13 kısı uyarken ben bana ozel kural koyun dıyemem.bazı gunler wc ye gıtmeye vakıt bulamıyorum ben ozamanllar saat 2 ye yetısemesem nolcak okadar ınnssaana haksızlık etmeye benıma hakkım varrmı belkıde cuk dıye denk gelır bılemem ben o yuzden cekılmek ısterım gecen hafta pelın bııldırım yapmmadı dıye kızdım sımdı aynı seyı ssızemı yasatayım ozaman nerde kaldı hakkanıyet o kıza sınırlen kendın uyma kurallara haksızlıgın dıkalası olur bu.kaptanı deryam ne der bılmıyorum ama.kımseye haksızlık etmemek adına soluyorum bunları.dıgerlerını bı sekılde hallederım cocuklar uyuyunca gırerım 5 msjı doldururum bısekılde zaten cenen acıldımı durmuyo yuzde ısı zaten kolay ama cuma 14 e kadar kuralına herzaman uyamayabılırı.m
nereye gidiyorsun bakalım yok öyle bizi bırakıp gitmekıyıı beeeeeeeeeeeeeeeeee amma tanmtana ettınız yaaaaa öffffanladım benı cok sevıyosunuz gıtmem sızler ıcın bı yıkım olacak.tamam bende ole yaparım hıc aklıma gelmedı kaptanı deryamın nosunu alıurım ona msj atarım.ole olcak demedım ya olursa dedeım.basımın etını yedınız bıde cıkıp gıtsem oldurcenız la benı
![]()
ALLAHIMAAAA gitmek isteyeni, gideni, diyetini boşvereni, kaçamak yapanı, kilo kaybını yavaşlatanı, motivasyonu düşüreni, düşürmek isteyeni, yiyeni, yemeyeni, hahahahahah yolarımmm![]()
Dip not: ŞİDDETE HAYIR :44::44:
.
merhaba hoşgeldin rabia..kızlar merhaba bende zayıflama yolunda artık sızınleyımmm![]()
ozaman jesin ilk ben atılırımmesela kılo veremeyen 2 hafta ust uste 800 grm bıle verememıs olan elensın kuralını ben sevdım bu kural herkese bı azım katacaktır
bıldırım konusunu ole yaparız ben gıremezsem sana msj atarım
gunluk msj sayısı 5 deıl 10 olsun mesela ben gunde 20 rahat yazıyorumdur cenem dusuk
bıldırım yaparken yuzdeler cıkarılsın ole yapılsın bencede senın uzerındekı yuk kalkmıs olur sen sadece kontrol edersın belkı yanlıs hesaplayan olur.
bıde bı takımda gormustum.hatırlayamadım sımdı gunluk menuler yazılırken kalorı cetvelı dıye bı sıte var ordan yedıklerının kalorılerını hesaplayıp aldıkları kalorılerı ve sporla yaktıkları kalorılerıde yazıolar bızde yapalım derım.mesele ornek
sabah bır dılım ekmek..50 cal.
oglen corba...80 cal gıbı bu sekılde yazıoalr sonra toplamda aldıkalrını alta yazıolar hemen yanınada sporla yaktıklarını benım hosuma gıtmıstı bızdemı yapsak
benim isim hafızam çok zayıftır unuturum hemen o yüzden 40 kere sorarım yaşlılığım fena olacak benimjuju ben adını soracaktım ama belki söylemek istemzsın dıye sormamıstım
kızlarla daha önce yazmıstık isimlerimizi......
dalin26= ayşenur
cornella= tuğba
gamze= gamze
aysunayy= alev
ukyo=hasret
birsen= birsen
biricikoğlummert= hatırlamadım yaaaneydi neydi......
zes=* sanırım söylemedi....
garfield06== esra
rabyas= rabia
busramm= büşra
chentiq= hatırlayamadıklarımdan![]()
juju= meltem
kızlar selm eve yeni geldim ve hemen yazim yarın giremezsem yada geç girersem haberiniz olsun diye yazıyorum ... bilgisayarım çöktü galiba iş yerinde bilmiyorum yarın baktırıcam ama işte dediğim gibi girişim geç olabilir
rabyasssssssssssssss bu ne
kuşum az yemişsin ama çok kalorili yemişsin.......
bir kere senle anlaşma yapalım.....tatlılardan vazgeçelim....yani zayıflarken maalesef şeker alımını min. indirmek zorundasın yoksa gitmez kilolar.....
eğer haftanın sonunda kilo vermeyi başarmışsan bir öğünü kendine ödül verebilirsin,o zaman yersin.....ben bu zamana kadar öyle yaptım....
biraz önce eşim çok güzel bir çikolata almış gelmiş.....hayır dıyemeyecegım bir çikolata ama ben geri çevirdim hyr dedim...hafta sonum zaten kalorili geçti dengelemem lazım diye geri çevirdim....
ilk günler zor olacaktır ama biraz dayan....ilk haftadan sonra alışacaksın...
yarından itibaren şeker yok.....
meyveyi de gündüz 1 taneyi geçmeyecek şekilde ye....
bu şekilde cuma günü tartı da ödülünü alacaksın![]()
offff cok pısmanımm ama tatlı krızım tutuyo napıcam ben nasıl engellıcem bunuuu
tatlıyı kesmem lazımm kızlar topa tutmayınn bugun ılk gunumm acemıyımm yol gosterın ablalarımmmm![]()
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrr ne çok yazmışsınız oku oku gözlerim döndü:111:
geç geldim eve okulda toplantı vardı sonra 2 tane sınav vardı 4 te bitti...sınav dönemimiz 2 hafta ozamana kadar oldukça yoğun geçecek akşamları girerim ama mutlaka...
kurallar oluştrulmuş bende uyarım
nereye gidiyorsun bakalım yok öyle bizi bırakıp gitmek
gerçi konu halledilmiş ama bende fikrimi bildirmek istedim arkadaşlarıma katılıyorum herşey halledilir bir şekilde ama kesinlikle gitmek yok
merhaba hoşgeldin rabia..
ozaman jesin ilk ben atılırımbu kuralı sevmedim
ben çok zor kilo veriyorum kronik kabızlık var bende o yüzden herr hafta düzenli kilo veremiyorum..
mesela 2 hafta sadece 300 gr verebiliyorum sonraki 2 hafta belki 1 kilo çok düzensiz..
beni atacakmısınız yani![]()
benim isim hafızam çok zayıftır unuturum hemen o yüzden 40 kere sorarım yaşlılığım fena olacak benim
o yüzden genelde nicklerle hitap ederim..
ama bu notunu pc me not etsem iyi olur
bende zor giriyorum gündüzleri artık juju..okullar açıldı ama akşamları girerim bir problemim olmazsa![]()
evet kızlar gelelım yedıklerıme
sabah:
1 kase corba
ogle:
1 dılım kek
ıkındı:
2 tane medıne hurması
aksam:
2 kepce corba
1 tabak sulu kofte
hmm napsakki bu tatlı krizinee tarçın iyi gelebilir cnmcım çok duydum sütle fln içiolarmış bana iyi gelmio bişey belki sana gelir tatlı grünce yemden derin bi nefes al snra su iç bn böle yapıorm yarıyo işe aklım başıma gelio yoksa gözüm dönüyo
kızzz abla denirmi hiçç ben daha gençliğimin baharın bir goncagülüm![]()