Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

SABAH

1 DİLİM EKMEK YULAF
3 ZEYTN
TULUM PEYNİR
1 KAŞIK REÇEL

ÖĞLN

yarım bardak süt
1 muzzzzzzz

ARA ÖĞÜN

yeşil çayyyyyyyyy

AKŞAMMMMMMMMMM

arkadaşlar gelcek onlara servis yapcam
kendimede yapcam
ama misafire çaktırmadn yemeden götürürüm tabağı mutfağasadece salata yerim

suuuuuuuuuuuuuuu

içtim

sporrrrrrrrrrrrrr

1 saat açık hava yürüyüşü

ya ne güzel yazmıştım menümü net kopunca gitti:/
baştan alalım.......
sabah: klasik kahvaltı
peynir
zeytin
1 çay k. bal
1 dilim çavdar ekmeği

öğlen: yok sabah kahvaltısı geç yapıldı

ara: 1 bardak ayran

akşam: haşlanmış tavuk
2 bardak ayran
turşu

su: içiliyor....
spor: sabahtan beri ev işi yapıyorum.....hastalıktan yeni yeni kalkıyorum o yüzden hem ev işi hem spor ağır olur dedim:26:

kızlar selm eve yeni geldim ve hemen yazim yarın giremezsem yada geç girersem haberiniz olsun diye yazıyorum ... bilgisayarım çöktü galiba iş yerinde bilmiyorum yarın baktırıcam ama işte dediğim gibi girişim geç olabilir

AMİN ALLAHIM YARBBİM AMİN AMİN AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:1::1:

bütün yazdıklarını iş yerinde bizzat saatinde ve zamanında okudum ama yazamadım toplantı vardı gözüm pcye gidio bi f5 yapıorm okuyorum yazamıyorum sinir oldummmm yaaaa elim kolum bağlı :62::62::62::62::62:

ne kural varsa bende varım valla hiç bişeye itirazım yok kellem sizindirrr:60::60::60::60:

rabiacığım hoşgeldin aramıza ne öğretmenisin cicim sayfada öğretmen yoğunluğu yaşanıyooo:1::1:

hosbuldum canımm bıyolojı ogretmenıyımmm:16::16:

evet kızlar gelelım yedıklerıme

sabah:
1 kase corba

ogle:
1 dılım kek
1 tane cıkolatalı gofrett:17:

ıkındı:
2 tane medıne hurması
2 tane pişmanıyee:26:

aksam:
2 kepce corba
1 tabak sulu kofte
yogurt, salata, 1-2 tursu

su: sabahtan berı 2 lt ıctım daha devam edıcemm
spor: 2 saatlık ev ısı

cokmu yemıısmm sankı kızlar ne dersınızz???:26:

SABAH

1 DİLİM EKMEK YULAF
3 ZEYTN
TULUM PEYNİR
1 KAŞIK REÇEL

ÖĞLN

yarım bardak süt
1 muzzzzzzz

ARA ÖĞÜN

yeşil çayyyyyyyyy

AKŞAMMMMMMMMMM

arkadaşlar gelcek onlara servis yapcam
kendimede yapcam
ama misafire çaktırmadn yemeden götürürüm tabağı mutfağasadece salata yerim

suuuuuuuuuuuuuuu

içtim

sporrrrrrrrrrrrrr

1 saat açık hava yürüyüşü
gzl cnm menün dikkat ediyorumda çoğu zaman böyle salatayla fln geçiştiriyosun öğünlerini yürüyüşte yapıosun sankı daha cok kılo vermen gerekıymus gbi geldi bana acaba metablızmandamı bi sorun varkı

bide şu hürrem çok gzl ya avatarına baktıkça içim açılıyo oda nasıl zayıflamış gecen yıla gore bi biz kaldık:1::1::1::1:

ya ne güzel yazmıştım menümü net kopunca gitti:/
baştan alalım.......
sabah: klasik kahvaltı
peynir
zeytin
1 çay k. bal
1 dilim çavdar ekmeği

öğlen: yok sabah kahvaltısı geç yapıldı

ara: 1 bardak ayran

akşam: haşlanmış tavuk
2 bardak ayran
turşu

su: içiliyor....
spor: sabahtan beri ev işi yapıyorum.....hastalıktan yeni yeni kalkıyorum o yüzden hem ev işi hem spor ağır olur dedim:26:

:46::46::46:

sabah:
1 kase corba

ogle:
1 dılım kek

ıkındı:
2 tane medıne hurması

aksam:
2 kepce corba
1 tabak sulu kofte

kuzucum napmışsın sen kekler gofretler pişmaniyeler:60::60::60::60::60:

ilk gün acemiliği diyelim valla böyle devam edersen topa tutar kızlar senii:1::1::1::1::1:

kuzucum napmışsın sen kekler gofretler pişmaniyeler:60::60::60::60::60:

ilk gün acemiliği diyelim valla böyle devam edersen topa tutar kızlar senii:1::1::1::1::1:

offff cok pısmanımm ama tatlı krızım tutuyo napıcam ben nasıl engellıcem bunuuu:43::43:

tatlıyı kesmem lazımm kızlar topa tutmayınn bugun ılk gunumm acemıyımm yol gosterın ablalarımmmm:16::16:

sabah:
1 kase corba

ogle:
1 dılım kek

ıkındı:
2 tane medıne hurması

aksam:
2 kepce corba
1 tabak sulu kofte

rabyasssssssssssssss bu ne:47::47::47:
kuşum az yemişsin ama çok kalorili yemişsin.......

bir kere senle anlaşma yapalım.....tatlılardan vazgeçelim....yani zayıflarken maalesef şeker alımını min. indirmek zorundasın yoksa gitmez kilolar.....
eğer haftanın sonunda kilo vermeyi başarmışsan bir öğünü kendine ödül verebilirsin,o zaman yersin.....ben bu zamana kadar öyle yaptım....
biraz önce eşim çok güzel bir çikolata almış gelmiş.....hayır dıyemeyecegım bir çikolata ama ben geri çevirdim hyr dedim...hafta sonum zaten kalorili geçti dengelemem lazım diye geri çevirdim....

ilk günler zor olacaktır ama biraz dayan....ilk haftadan sonra alışacaksın...
yarından itibaren şeker yok.....
meyveyi de gündüz 1 taneyi geçmeyecek şekilde ye....
bu şekilde cuma günü tartı da ödülünü alacaksın:34::34::34:

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrr ne çok yazmışsınız oku oku gözlerim döndü:111:

geç geldim eve okulda toplantı vardı sonra 2 tane sınav vardı 4 te bitti...sınav dönemimiz 2 hafta ozamana kadar oldukça yoğun geçecek akşamları girerim ama mutlaka...

kurallar oluştrulmuş bende uyarım:42:

gamzem tubişim ben kendıme ozel kural ultımas ısteme hakkım yokkı 13 kısı uyarken ben bana ozel kural koyun dıyemem.bazı gunler wc ye gıtmeye vakıt bulamıyorum ben ozamanllar saat 2 ye yetısemesem nolcak okadar ınnssaana haksızlık etmeye benıma hakkım varrmı belkıde cuk dıye denk gelır bılemem ben o yuzden cekılmek ısterım gecen hafta pelın bııldırım yapmmadı dıye kızdım sımdı aynı seyı ssızemı yasatayım ozaman nerde kaldı hakkanıyet o kıza sınırlen kendın uyma kurallara haksızlıgın dıkalası olur bu.kaptanı deryam ne der bılmıyorum ama.kımseye haksızlık etmemek adına soluyorum bunları.dıgerlerını bı sekılde hallederım cocuklar uyuyunca gırerım 5 msjı doldururum bısekılde zaten cenen acıldımı durmuyo yuzde ısı zaten kolay ama cuma 14 e kadar kuralına herzaman uyamayabılırı.m

ıyıı beeeeeeeeeeeeeeeeee amma tanmtana ettınız yaaaaa öffff :ssz::ssz::ssz::ssz: anladım benı cok sevıyosunuz gıtmem sızler ıcın bı yıkım olacak.tamam bende ole yaparım hıc aklıma gelmedı kaptanı deryamın nosunu alıurım ona msj atarım.ole olcak demedım ya olursa dedeım.basımın etını yedınız bıde cıkıp gıtsem oldurcenız la benı :4::4::4:
nereye gidiyorsun bakalım yok öyle bizi bırakıp gitmek:20:
gerçi konu halledilmiş ama bende fikrimi bildirmek istedim arkadaşlarıma katılıyorum herşey halledilir bir şekilde ama kesinlikle gitmek yok:38:

ALLAHIMAAAA gitmek isteyeni, gideni, diyetini boşvereni, kaçamak yapanı, kilo kaybını yavaşlatanı, motivasyonu düşüreni, düşürmek isteyeni, yiyeni, yemeyeni, hahahahahah yolarımmm :9:

Dip not: ŞİDDETE HAYIR :44::44: :45::45:

.
:1::1::1::1::16:
kızlar merhaba bende zayıflama yolunda artık sızınleyımmm:16:
merhaba hoşgeldin rabia..:3:
mesela kılo veremeyen 2 hafta ust uste 800 grm bıle verememıs olan elensın kuralını ben sevdım bu kural herkese bı azım katacaktır
bıldırım konusunu ole yaparız ben gıremezsem sana msj atarım
gunluk msj sayısı 5 deıl 10 olsun mesela ben gunde 20 rahat yazıyorumdur cenem dusuk :33:
bıldırım yaparken yuzdeler cıkarılsın ole yapılsın bencede senın uzerındekı yuk kalkmıs olur sen sadece kontrol edersın belkı yanlıs hesaplayan olur.
bıde bı takımda gormustum.hatırlayamadım sımdı gunluk menuler yazılırken kalorı cetvelı dıye bı sıte var ordan yedıklerının kalorılerını hesaplayıp aldıkları kalorılerı ve sporla yaktıkları kalorılerıde yazıolar bızde yapalım derım.mesele ornek

sabah bır dılım ekmek..50 cal.
oglen corba...80 cal gıbı bu sekılde yazıoalr sonra toplamda aldıkalrını alta yazıolar hemen yanınada sporla yaktıklarını benım hosuma gıtmıstı bızdemı yapsak
ozaman jesin ilk ben atılırım :1: bu kuralı sevmedim:19::19:
ben çok zor kilo veriyorum kronik kabızlık var bende o yüzden herr hafta düzenli kilo veremiyorum..
mesela 2 hafta sadece 300 gr verebiliyorum sonraki 2 hafta belki 1 kilo çok düzensiz..
beni atacakmısınız yani:43::43:
juju ben adını soracaktım ama belki söylemek istemzsın dıye sormamıstım:17::17::17:
kızlarla daha önce yazmıstık isimlerimizi......

dalin26= ayşenur
cornella= tuğba
gamze= gamze
aysunayy= alev
ukyo=hasret
birsen= birsen
biricikoğlummert= hatırlamadım yaaa :17::17::17::17:neydi neydi......
zes=* sanırım söylemedi....
garfield06== esra
rabyas= rabia
busramm= büşra
chentiq= hatırlayamadıklarımdan:17::17:
juju= meltem
benim isim hafızam çok zayıftır unuturum hemen o yüzden 40 kere sorarım yaşlılığım fena olacak benim:1:
o yüzden genelde nicklerle hitap ederim..
ama bu notunu pc me not etsem iyi olur:1:
kızlar selm eve yeni geldim ve hemen yazim yarın giremezsem yada geç girersem haberiniz olsun diye yazıyorum ... bilgisayarım çöktü galiba iş yerinde bilmiyorum yarın baktırıcam ama işte dediğim gibi girişim geç olabilir

bende zor giriyorum gündüzleri artık juju..okullar açıldı ama akşamları girerim bir problemim olmazsa:54:

rabyasssssssssssssss bu ne:47::47::47:
kuşum az yemişsin ama çok kalorili yemişsin.......

bir kere senle anlaşma yapalım.....tatlılardan vazgeçelim....yani zayıflarken maalesef şeker alımını min. indirmek zorundasın yoksa gitmez kilolar.....
eğer haftanın sonunda kilo vermeyi başarmışsan bir öğünü kendine ödül verebilirsin,o zaman yersin.....ben bu zamana kadar öyle yaptım....
biraz önce eşim çok güzel bir çikolata almış gelmiş.....hayır dıyemeyecegım bir çikolata ama ben geri çevirdim hyr dedim...hafta sonum zaten kalorili geçti dengelemem lazım diye geri çevirdim....

ilk günler zor olacaktır ama biraz dayan....ilk haftadan sonra alışacaksın...
yarından itibaren şeker yok.....
meyveyi de gündüz 1 taneyi geçmeyecek şekilde ye....
bu şekilde cuma günü tartı da ödülünü alacaksın:34::34::34:

haklıısnn kuzumm tatlıyı mın. ındırmem lazımm yarından ıtıbarenn tatlı yok.. meyveyıde gunduz yıyecegımm. sadece kahvaltıda bal yıyeyımm olurmuu kendımı oyalamam lazım sıgarayı bırakmam gıbı bısı olacak...
evet cuma gunu verdıgım kılo bana en buyuk odul olacak her tatlı ısteyısımde cumayı dusuneyım en ıyısııı...

offff cok pısmanımm ama tatlı krızım tutuyo napıcam ben nasıl engellıcem bunuuu:43::43:

tatlıyı kesmem lazımm kızlar topa tutmayınn bugun ılk gunumm acemıyımm yol gosterın ablalarımmmm:16::16:

hmm napsakki bu tatlı krizinee tarçın iyi gelebilir cnmcım çok duydum sütle fln içiolarmış bana iyi gelmio bişey belki sana gelir tatlı grünce yemden derin bi nefes al snra su iç bn böle yapıorm yarıyo işe aklım başıma gelio yoksa gözüm dönüyo:52::52:

kızzz abla denirmi hiçç ben daha gençliğimin baharın bir goncagülüm:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

aysunaycımmm sen ne öğretmenisin bi sen kaldın sormadığım soryumda rahat ediyimmm:60::60::60::60:

kızlar şimdi ben gidiorm biraz kpss çalışcm snra dizilerim var onları izlerken koşar yürürm snra duşumu alıp gelirim inşşş baktınız hala yokum demekki hala koşuyorummmmm:27::27::27::27:

sabah:kalkınca 2 bardak ılık su içtim..

kahvaltı:
-2 dl buğdy ekmeği
-peynir.
-4 zeytin
-kıymalı yumurta

öğle:
-1 kase şehriyeli tavk çorbası
1 dl ekmek

akşam:
1 kase tarhana çorbası
3 kaşık tavuklu patates
1 kase yoğurt
salata

suyumu 1.5 lt olmuştur 2 ye tamamlıcam
sporumu yapıcam birazdan..

Son düzenleme:
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrr ne çok yazmışsınız oku oku gözlerim döndü:111:

geç geldim eve okulda toplantı vardı sonra 2 tane sınav vardı 4 te bitti...sınav dönemimiz 2 hafta ozamana kadar oldukça yoğun geçecek akşamları girerim ama mutlaka...

kurallar oluştrulmuş bende uyarım:42:

nereye gidiyorsun bakalım yok öyle bizi bırakıp gitmek:20:
gerçi konu halledilmiş ama bende fikrimi bildirmek istedim arkadaşlarıma katılıyorum herşey halledilir bir şekilde ama kesinlikle gitmek yok:38:

:1::1::1::1::16:

merhaba hoşgeldin rabia..:3:

ozaman jesin ilk ben atılırım :1: bu kuralı sevmedim:19::19:
ben çok zor kilo veriyorum kronik kabızlık var bende o yüzden herr hafta düzenli kilo veremiyorum..
mesela 2 hafta sadece 300 gr verebiliyorum sonraki 2 hafta belki 1 kilo çok düzensiz..
beni atacakmısınız yani:43::43:

benim isim hafızam çok zayıftır unuturum hemen o yüzden 40 kere sorarım yaşlılığım fena olacak benim:1:
o yüzden genelde nicklerle hitap ederim..
ama bu notunu pc me not etsem iyi olur:1:

bende zor giriyorum gündüzleri artık juju..okullar açıldı ama akşamları girerim bir problemim olmazsa:54:

tesekkur ederım canım hosbuldumm:16:

sabah:
1 kase corba

ogle:
1 dılım kek

ıkındı:
2 tane medıne hurması

aksam:
2 kepce corba
1 tabak sulu kofte

Rabişim gelişin muhteşem olmasını beklerdim :9::9::9: yinede güzel, en azından akşam geç saatte yememişsin :9::9::9: Biraz daha sağlıklı olabilirdi :26::26:

.

hmm napsakki bu tatlı krizinee tarçın iyi gelebilir cnmcım çok duydum sütle fln içiolarmış bana iyi gelmio bişey belki sana gelir tatlı grünce yemden derin bi nefes al snra su iç bn böle yapıorm yarıyo işe aklım başıma gelio yoksa gözüm dönüyo:52::52:

kızzz abla denirmi hiçç ben daha gençliğimin baharın bir goncagülüm:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

yok canım tarcın bendede ıse yaramadı en ıyısı su ıcıp cumayı dusunmekkkk....

kac yasındasınn garfıeldımm sen?? kpss ye neyden gıreceksınn??

Back
X