Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eveet kızlar album ekledım merak edenler bakınız eskı zayıf hallerımı gorunuz heheheh gormek ıcın arkadasım olmanız sart

cızz sen ne kadar küçükmüşün...valla ben gözümde çok farklı canlandırmıstım:9: hangi ara dogurdun 3 çocugu maşallahhhh:nazar:

kuzumm tamam da ben yaslıyım benım metabolızma daha yavass:9::9:
ama bak cornella ıle garfield beraber spor yapii biz da yapalım tamammı annemm:16::16:

günaydınnn takımdaslarımm guzel bır gune merhabaaa:16::16::16:

cnm biz garfield ile kilo yarışı yapıyoruz yanı en çok kiloyu kım verecek yarışı....:7::7:

chentiq ile de spor ark ı olduk:7::7::7:

bu arada sana da günaydın :3::3::3::3::54:

evetttt kızlar hepinize günaydınlar bahşediyorum:92::92::92::92::92::92:

dün eve gec geldik....11 i gecıyordu sanırım......yemek yedik sonra bir ark a oturmaya gectık ordan da eve geldik....
bugün de akşam sevgiliye hediye sendromu var:37:
bir ark mız kız ark na hediye alacak zorla benı de sürüklücek pofff:37:
kız da kapalı başörtüsü alalım dedim onu öncdeden aldım dedi......
fikirleri olan varsa her fikre açıgız:27::27:

günaydınn kızlar dün akşam çat kapı misafir geldi kalkmakta bilmediler giremedim ne yazıkki gecikmeli olarak dünkü menümü yazıyım
sabah
3 kaşık yoğurtlu ıspanak
1 ince dilim kaşar
1 dilim ekmek

öğle
elma

akşam
1 tabak sossuz yağsız makarna
yoğurt

günaydınn kızlar dün akşam çat kapı misafir geldi kalkmakta bilmediler giremedim ne yazıkki gecikmeli olarak dünkü menümü yazıyım
sabah
3 kaşık yoğurtlu ıspanak
1 ince dilim kaşar
1 dilim ekmek

öğle
elma

akşam
1 tabak sossuz yağsız makarna
yoğurt

farkettim yorumları okurken,yoktun piyasada:1::1::1:

:46::46::46:

Büşram kilolarımız ve hedefimiz ortalama aynı ama ben sadece yürüyüş-koşu yapıyorum oda zorlanarak :)))

Allah bağışlasın canım.... :nazar::nazar::nazar:

menüm:
SABAH: 1 kase kornfleks
ara: 1elma
ÖĞLE:çeyrek tost ayran (eve gelemedim kızımın dersi vardı:3: ve perşembe günüde dersi var bir çözm bulmalıyım)
ara: 1 elma-3 çay kaşığı sütlaç
akşam: yarım kase karnabahar kavurma-yarm kase yoğurt-1 kase sulu köfte-1,5 dilim ekmk
ara: 1 bardak sütlü neskafe içeceğim

Dün 30 dakika yürüyüş yaptım. Şimdi uyukluyorum biri beni çimdiklesinn:37::37: yürüyüş yapmak gözümde büyüyorr..
su tamam 2 bardakta beşibiyerde içtim..
3 çay kaşığı sütlaca bayıldım ya süpersin birsencimmmm:1::1:
evveeettt sevgili takım arkadaşlarımm menümü yazıyorumm
sabah gec kalktım canım ıstemedı sabah ve oglenı bırlestırdımm

2 yumurtadan menemen yaptım 2 dilim tam bugday ekmegı

aksam

2 kepce corba, 3 kasık cıger, salata ve yogurt

su:2 lt içtim içmeye devam
spor: acık havada 2 saat yuruyuss:42::42:

eveett yorumları bekliyorumm:16::16:
vay vay vay tek bi lokma tatlı yokkkk:46::46::46::46::46:
herkesler sustuu huu kızlar nerdesınızz??
yaa evde dogal maske yapan varmı yada nemlendırıcı ,peeling v.s. neler kullanıyorsunuzz??/B]

hemen veriyorum tariff peeling için türk kahvesine taze meyve suları karıştırabilirsin cildin yağlıysa limon suyu yada domates suyu karıştır yuvarlak hareketlerle sür
yoğurda karbonat koyup sürebilirsin cildin yağlıysa limonda ekleyebilirsin yumuşatmak için bal koy yediğin meyvelerin kabuklarnı suratına yapıştır:1::1:
cildnde güneş lekeleri varsada süte salatalık rendele sür kaymak kaymk:60::60::60::60::60:

ayyy solebı bakınca ne cok yemısım ya bı yemedıgım halt kalmıs onuda yeseymısım tam olacakmıs.
dalincim cnm cicim diyodum ne zaman çok yedim dicek dieeee:1::1:
farkettim yorumları okurken,yoktun piyasada:1::1::1:

arkadaşm bnm farketmış hemen:129::129::129::129:

Günaydın arkadaşlarrr :16: çok şükür misafir trafiğim birazcık geçti gibi :9::9: çalıştığım sürece biriktirmişler, yine işe giricem diye hepsi birden geldi sanırım :9::9:

Hadi bakalım Cuma'ya 2 kala daha bir istekli ve dah bir azimli yola devam ediyoruz..Bu hafta ki hedefim 6'lı rakamlar, yani iki altıyı yanyana görmek :16: 66.6 oluyormuşum ettimi size üç 6 :27: bu 12 12 12 ciler gibi oldum :9::9::9:

.

rabyas var...rabişşşşşşşş bebeeem senınde tam dalin gibi birine ihtiyacın var bence..1 ayda eritir seni:1::1::1::1:
aynı kilolardasınız:10::10::10:
ben tasvip etmiyorum :51:
kolay gelsin kzlar ben bugn çok güzel bi şey yaptım yazdan beri gitmediğim spor salonuna gittim platese yazıldım.
işte buna güzel haber denir... sevindim senin adına bende 80 leri gördüğümde başlıcam platese
noldu sekerım yusuf yusuf olayımı yasadın bıan hehehehe :51::37::37::37:
şiiittttt noluyo kışkırtma kızları senli kimseyi rakip etmem.... ancak gamzeyle rakip olabülürsün :51:
Yazdan beri gitmiyodum tüp bebek tedavisiyle uğraşınca ara vermiştim spora eve 15 dakika yürümeyle belediyenin kültür ve spor evi plates step
fitness var ben çalıştığım için 2 gün platese yazıldım ayda 20 tl çok güzel bi yer bebesi olanlar için kreşide var sen spordayken bebelere bakıyolar onlar şimdilik 2 gün pltese gitcem evdede yürüyüş yaparım zayıfladıkça plateslede sıkılaşırım ama vary ara verdim diye çok zorlandım her taraım yanıyor

dalin gel seninle gidelimmmmmmmmm

oooooooooovvvvvvv süpermişşşş sudan ucuz hatta beleş... anam burda olsa ben orda yatar kalkarım yeminnen.. bide bana yakın olsaa oooooooooo oraya taşınırım:27:

Günaydın arkadaşlarrr :16: çok şükür misafir trafiğim birazcık geçti gibi :9::9: çalıştığım sürece biriktirmişler, yine işe giricem diye hepsi birden geldi sanırım :9::9:

Hadi bakalım Cuma'ya 2 kala daha bir istekli ve dah bir azimli yola devam ediyoruz..Bu hafta ki hedefim 6'lı rakamlar, yani iki altıyı yanyana görmek :16: 66.6 oluyormuşum ettimi size üç 6 :27: bu 12 12 12 ciler gibi oldum :9::9::9:

.

çalışan olunca öyle oluyor....fazla gelemiyorlar,gidemiyorsun.ama olsun ya çalışmak güzeldir.....

bugün biraz canım sıkkın.....ne zaman işe gireceğim ben:43::43::43:
her şey torpil.....o da bizde yok:43:
onca yıl keşke okumasaydım:47::47::47:

garfield; bende belki katipliğe girmem,torpil bulamadık sende biliyorsundur bu iş için torpilin yoksa sınava girmek için zahmet etmeye gerek yok:43::43:

geleleim dalinin fotolarına

çocuklara ba-yıl-dımmmmmm:nazar::nazar:

zeynep aynı sen gözler fln hele mavişşş bıcır bıcır hepsi maşşallah:nazar:

bende kafamda seni hep büyük hayal etmiştim aramızda 2 yaş varmış kendimi senin yerinde düşünemiyorum kafayı yerdm heralde anne olmak bambaşka işte Allah herkese nasip etsin

geleleim hayalimdeki ayşenura

sarışın 30lu yaşlarda ne bilim 25 yaşında bi kızcağızın 3 cocukla başacıkabılecegı aklıma gelmedi hiç:1:

bu gidsle cok sasırcam daha :1::1::1:

oo ne güzel pilates yapanlar çoğalıyor. hareketleri buraya gelince anlat olur mu biz de onlardan yapalımm..
kuzum ebrulinin programlarını netten aç ilk günden başlarsan çok yorulmazsın günden güne hareketler zorlaşır ama sende alışırsın ben öyle yapıcam
evveeettt sevgili takım arkadaşlarımm menümü yazıyorumm
sabah gec kalktım canım ıstemedı sabah ve oglenı bırlestırdımm

2 yumurtadan menemen yaptım 2 dilim tam bugday ekmegı

aksam

2 kepce corba, 3 kasık cıger, salata ve yogurt

su:2 lt içtim içmeye devam
spor: acık havada 2 saat yuruyuss:42::42:

eveett yorumları bekliyorumm:16::16:
evettttt öncelikli 3+3 beslenmemiz gerekiyor...
3 ana öğün 3 ara öğün...
hadi geç kalktın sabahla öğleyi birleştirdin eeee öğle ile akşam arasına bir ara öğün olması lazım ortada yok ...

amaç ne amaç sürekli gıda girişi sağlayıp vucudun amanın gıda geliyo stok yapmim ben yakim atim satim bunları demesi... ara öğünler onun için önemli ama otur kuzu çevir demiyorum aralarda bir meyva olur bir kase yoğur olur... ben mesela çerez aldırıyorum şimdi arkadaşa aralarda 5-6 badem yada fındık ne bilem kuru üzüm yiyorum ama abartmadan

kaptanım bugun bıraz çok mu olmuş sanki akşam yemeğin :17::17:
bende kim farkedecek diyordum... evek 2 dilim ekmek fazla oldu zaten üstüne soda felam içtim kaktım 40 dk yürüdüm ama yok dünyaları yemişim gibi miğdem doluydu halbusuki eskiye oranla az bile yemiştim.. buda demek oluyorki miğdem küçülmüşşşşşşş
ok alırım anahtarını ona göre suandan ıtıbaren rakıbemsın senı cerez dıye yemessem eger.1.raund baslasın :24::24:

aysunum evet tatlım 3 aylık olan mavıs :nazar::nazar::nazar:

yandığının resmidin bu rabişşş...:9:

çalışan olunca öyle oluyor....fazla gelemiyorlar,gidemiyorsun.ama olsun ya çalışmak güzeldir.....

bugün biraz canım sıkkın.....ne zaman işe gireceğim ben:43::43::43:
her şey torpil.....o da bizde yok:43:
onca yıl keşke okumasaydım:47::47::47:

garfield; bende belki katipliğe girmem,torpil bulamadık sende biliyorsundur bu iş için torpilin yoksa sınava girmek için zahmet etmeye gerek yok:43::43:

çalışmak gzlde cnm devlette çalışmak gzl inan şu özelde diken üstündeyim odada yalnıızm ama karşımda bi kamera aşşagdan sureklı izliyolar sınıırm bzluyo her gecen gun patron ımalı ımalı laf sokuyo ozel hayatla fln kalmadı zaten işten cıkcam cıkamıorm özelde 360 gun sıgortalı olmam lazm seneye şubata kdr daha 120 fln oldu devlet şart yani

katiplik bende grmı8cem sanırım bnmde yok torpılım :43::43::43::43:

mecbur 2014 kpss ben başladm yavastan iş yernde cok bs vaktm oluyo acıp okuorm pcden tarih fln

bnde okumasaydm keske zaten devlet olmazsa evlendıkten snra ozelde calışmam sıkıntı olur bnm tamm yarama bastınn tubiş bıraksan sabaha kdr knusurum:1::1:

kızlar şimdi hangi diziyi izliyor sunuz?
Seksenler dizisini mi?
20 dakika mı?
yoksa hiçbiri mi?
flower boy next door :P
kaptanım sabah çok az olmuş.. araya peynir de serpiştirseydin. 1 tk kaşığı için 2 dilim ekmek fazla bence.. onun haricinde akşamki ekmekler :19:

sabah oturup paşa paşa kahvaltı yapmaya zamanım olmuyor 5-10 dk da halletmem gerekiyor işe yetişmem için... onun için sandviç gibi yapıyorum canımcım...

akşam evt ekmekler olmayşaydı iyiydiiii

çalışmak gzlde cnm devlette çalışmak gzl inan şu özelde diken üstündeyim odada yalnıızm ama karşımda bi kamera aşşagdan sureklı izliyolar sınıırm bzluyo her gecen gun patron ımalı ımalı laf sokuyo ozel hayatla fln kalmadı zaten işten cıkcam cıkamıorm özelde 360 gun sıgortalı olmam lazm seneye şubata kdr daha 120 fln oldu devlet şart yani

mecbur 2014 kpss ben başladm yavastan iş yernde cok bs vaktm oluyo acıp okuorm pcden tarih fln

bnde okumasaydm keske zaten devlet olmazsa evlendıkten snra ozelde calışmam sıkıntı olur bnm tamm yarama bastınn tubiş bıraksan sabaha kdr knusurum:1::1:

Evet çok güzel canım, bende sırf aynı sıkıntılardan dolayı ayrıldım işten, özel sektör verdiği 3-5 kuruşa 1 kişiye 5 kişilik iş yaptırmaya bayılıyor..Üstüne üstelik tüm stres ve sinirini elemanlardan çıkaran patronlar hep özel sektörde...Bunlara rağmen yine iş bakıyorum :9::9: eşime çaktırmadan, acayip kızıyor :9::9::9:

.

ay aksam ole yogundumkı anlatamam evı topladım cocukları yıkadık esımle bırlıkte yemekte yaptık kıcım yer gormedı aksam 8 bucukta yedım aksam yemegımı sonra bebegıde yıkadık hazır kızısmısken mutfagı topla bulasıkları makıneye at vs vs vsss anca gelebıldım

menüm

sabah
1 dılım kepek ekmegı 5 köfte 4 kırma zeytın 1 bardak sekersız cay bı parca peynir
ara 1 elma

öğle et haslama tuzsuz yarım dılım kepek ekmegı bı kasede yogurt
ara 1 bardak sekersız cay etı form 3 tane

aksam fırında sebzelı et yapmıstık ama extra yag koymadım etde yagsızdı kıbrıt kutusu buyuklugunde 3 parca et ve sebzelerını yedım ceyrek dılım kepek ekmegı
ara yok zaten epey gec olmustu

spor 20 dakıka tempolu elıptık 300 kalori
su 2 lıtreyı gectı tuvalete tasınmaktan oturamıyorum :9:

3 dakıka kadarda mekık amelıyatlı oldugum ıcın sezeryan dıkıslerımden korkmasam 100 tane cekerdım voıtın mekık aletı var bende onunla calısıyorum
inanamıyorummmmmmmmmm tüm bunları dalin mi yedi biri beni cimciklesinnnnn

hımmmm bu konusma bıraz agır olmuss... kısa ve öz hodri meydan diyorum dalinciimmm:22::22:
kuzum gelme gaza sakin ollll bakma o delidir aç yatar da gene senden çok verir girme hiç o işe....:51:

evetttt kızlar hepinize günaydınlar bahşediyorum:92::92::92::92::92::92:

dün eve gec geldik....11 i gecıyordu sanırım......yemek yedik sonra bir ark a oturmaya gectık ordan da eve geldik....
bugün de akşam sevgiliye hediye sendromu var:37:
bir ark mız kız ark na hediye alacak zorla benı de sürüklücek pofff:37:
kız da kapalı başörtüsü alalım dedim onu öncdeden aldım dedi......
fikirleri olan varsa her fikre açıgız:27::27:

hımmmmmmmm çanta alsın... her kadın sever kullanır ama zevkine göre alması lazım

Evet çok güzel canım, bende sırf aynı sıkıntılardan dolayı ayrıldım işten, özel sektör verdiği 3-5 kuruşa 1 kişiye 5 kişilik iş yaptırmaya bayılıyor..Üstüne üstelik tüm stres ve sinirini elemanlardan çıkaran patronlar hep özel sektörde...Bunlara rağmen yine iş bakıyorum :9::9: eşime çaktırmadan, acayip kızıyor :9::9::9:

.

[Bbenim eşim de istemıyor özel de çalısmamı .zaten fıtıgın var dıyor hastalansan direk kapıya koyarlar dıye istemıyor...
bende devleti çok istiyorum ama olmuyor olmuyor......
devlet zaten başlı başına torpil olmuş hem de siyasi torpilden bitiyor işler:43::43::43:
hayırlısı demekten yoruldum ama yine de hayırlı değilse olmasın diyorum......
bugün kafam eserse dışarı çıkacağım eşimin yanına giderim belki
yol çok uzun ama :44::44:
[/B]

.

[Bbenim eşim de istemıyor özel de çalısmamı .zaten fıtıgın var dıyor hastalansan direk kapıya koyarlar dıye istemıyor...
bende devleti çok istiyorum ama olmuyor olmuyor......
devlet zaten başlı başına torpil olmuş hem de siyasi torpilden bitiyor işler:43::43::43:
hayırlısı demekten yoruldum ama yine de hayırlı değilse olmasın diyorum......
bugün kafam eserse dışarı çıkacağım eşimin yanına giderim belki
yol çok uzun ama :44::44:
[/B]
erkek olsam bnde istemem eşimin çalışmasını özelde msla ben burda çalışan tek bayan gibi bişeyim yani erkek olsam eşim burda çalışssa kıskançlıktan kafayı yerım ben:1::1:
off offf çalışmadanda duramam hele evlencem yük gbi hissederim eşimin üstünde kendimi öyle olmuyo bılıorm ama ben garibim boyle knularda şimdide babamın uztunde yukmusum gbi gelirdi calışmasaydım o yuzden sıkıntı anemmmmm ne çok derdim varmıssss:1::1::1::1:

gamzecik sen ne işi bakıosun

erkek olsam bnde istemem eşimin çalışmasını özelde msla ben burda çalışan tek bayan gibi bişeyim yani erkek olsam eşim burda çalışssa kıskançlıktan kafayı yerım ben:1::1:
off offf çalışmadanda duramam hele evlencem yük gbi hissederim eşimin üstünde kendimi öyle olmuyo bılıorm ama ben garibim boyle knularda şimdide babamın uztunde yukmusum gbi gelirdi calışmasaydım o yuzden sıkıntı anemmmmm ne çok derdim varmıssss:1::1::1::1:

doğru söyluyorsun herkes aynı değil tabi....
mesela ben kendime çok bir şey almam hep ertelerim işe girince diye....eşim çok kızar ama napim böyleyım işte:43:

Bitanem mutlu olabileceğim her işi yapmayı seviyorum ama en son çalıştığım otomotiv sektöründe hasar&kasko danışmanlığıydı ve ben en çok bu işimi sevdim..yani bu doğrultuda belki daha ağır basabilir :16:

.

Back
X