Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tesekkur ederım kuzumm benimmm:16::16: menume bı yorum yapın ama

ben hemen yorumu yapıp kaçayım öğlen olmaması kötü az da olsa bişeyler atıştırsaydın diyetisyenlerin verdikleri menüye çok benzer bi menü bence iyi ama bazı arkadaşlar çok az yemişler ben onlar kadar az mümkün değil yiyemem :(

arkadaslar bir sey benim kafami karıştırdı. bazi gruplar meyveye kati yaklasmis cok. saat 3'ten sonra yenmemeli hele aksam asla yenmemeli diye yorumlar okudum. meyve kadar saglikli bir sey yok ki. abartmadan ara öğünlerde yemeliyiz diye düşünüyorum. yanlismiyim arkadaslar? bu konu hakkinda Düşüncelerinizi merak ediyorum ;)
bunu bende duydum nette bır dıyetısyen yazısında okudum meyvedede seker oldugu ıcın dıyette yenmemelıymıs yensede cok az yenmelıymıs
iyi akşamlar şöyle bir bakayım dedim maşallah döktürmüşsünüz kızlar henüz çok yeni olduğum için isimleri öğrenemedim ama 2-3 menü gözüme çarptı çok az değil mi? sanki 500-600 kalorilik diyet listesi gibi geldi bana her neyse 1-2 kişi 2 çatal pasta yemiş benimde akşamki menüm ıspanak püreli makarna ve 1 kadeh şarap idi 2 adet de portakal yedim sizin yediklerinizle kıyaslarsam sanki çok yedim gibi
juju canım koşu bandı gece komşuları rahatsız ediyormu ben de kendime zaman ayırabilirsem arada bi kullanayım diyom ama bilmiyom fırsat kalır mı 2 çocukla
dalin26 nasıl oldu bebek ? buhar makinasını demiştim gördün mü bilmiyorum eğer sesi düzelmediyse onu kullan tavsiye ederim neyse yarın görüşmek üzere iyi geceler size

buhar makınesı dıger oglumda kullanıyorum ama aksamdan sonra bıraz sesı duzeldı sanırım aglamaktandı kısıklık sabaha tamamen gececk gıbı ınss

merhaba arkadaşlar juju nun bahsettiği eski takım arkadaşı benim dün küçük oğlumun aşıları olduğu için hastaneye gitmiştim aşıdan sonra onun nazı niyazı derken akşam giremedim sabahtan beri de işyerinde tadilat olayları olduğu için pc başına nacak gelebildim bu bu arada jujumun mesajından alıntı yaparken yanlış yerden yapmışım sanırım biraz kendimden bahsedeyim kendimi bildim bileli kilo problemim olmuştu ama diyetisyenlere gidince güzel sonuç alıyordum ilk hamileliğimde 30 kg aldım sonra 25 kg sını verdim sonra sigarayı bırakınca 10 kg aldım 75 kilo ile 2. ye hamile kaldım 95 le 2. yi doğurdum gecen sene temmuzda diyetisyenle 75 e kadar düştüm ama dikkat etmediğim için şu aralar 78-79 kg oldum salı itibari ile de diyete başladım tekrar benim hikayem kısaca böyle inşallah hep birlikte kilo veririz
hoşgeldinizz. koşu bandını 5 yıldır kullanıyorum. hiçç şikayet gelmedii:1:

Hu huuuu kizlar su an pek bir mesudum boy friendim bana surprizler yapiyor ogle yemegine geldik pek şık biyerdeyiz :) saraplar falan hihi ay bide bana spor salonu ayarlamis ya 4 seans denemem icin aksam fikr alcam szden :) ay nyse telefnu brakm ayip kacmasin :))[/QUOTE
:nazar::nazar::nazar:

Canım şu iş konuları az buçuk canımı sıkıyor yaa, iş bulsan bile adamını bulmak gerekiyor :26::26: malesef herşey torpil olmuş, herkesin bir adamı var :43:

malessef canım ülkemizin ennn büyük sorunu ..:37::37::37:

.

arkadaslar bir sey benim kafami karıştırdı. bazi gruplar meyveye kati yaklasmis cok. saat 3'ten sonra yenmemeli hele aksam asla yenmemeli diye yorumlar okudum. meyve kadar saglikli bir sey yok ki. abartmadan ara öğünlerde yemeliyiz diye düşünüyorum. yanlismiyim arkadaslar? bu konu hakkinda Düşüncelerinizi merak ediyorum ;)
benim diyetisyenim gece 2 porsiyon meyve yanında 1 galeta veriyoduu. ama bende nette gece yenen meyvelerin şekerleri var kilo yapar yazıları okuyunca bıraktım. ama hangisi doğru bilmiyomm :34::34::34:

menüm
sabah 1 tane yumurtalı ekmek-çay
ara 2 tane baklava
öğle yarım kase bezelye-yarım kase pilav-yarm kase yoğurt
ara yok
akşam:1kase bezelye-1 kase pilav-yarm kase yoğurt
(ara yapmayınca akşam çokkk acıktım)
gece 1 çay bardağı süttttt

dalin çokkk geçmiş olsun. nasıl oldu bebiş. bu arada sana maşallah diyorum :nazar::nazar: çok güzel bir bayansın.

evett kızlar menümm

sabah (gec kalktım)
5 zeytin
peynir
2 dilim ekmek
1 cay kasıgı ball:17:

ogle yok

ara
2 medıne hurması

aksam
1.5 kepce corba
2 tavuk baget(yagsız)
patates
salata
yogurt

su:2 lt tamamlandıı daha ıcerım:16:
spor:30 mekık

Hemen ben yorum yapmak istiyorum :16: sabah 2 dilim ekmek minnacık fazla geldi bana :26: ve öğlen olmaması akşama çok fazla aç girmeni sağlayabilir, bana göre sağlamışta :26: mesela çorba iyi ama tavuklar 2 adet fazla gibi..üstelik patateste yenilmiş :9::9: ama gerisi güzel..Genel olarak başarılısın.. :9:

.

iyi akşamlar şöyle bir bakayım dedim maşallah döktürmüşsünüz kızlar henüz çok yeni olduğum için isimleri öğrenemedim ama 2-3 menü gözüme çarptı çok az değil mi? sanki 500-600 kalorilik diyet listesi gibi geldi bana her neyse 1-2 kişi 2 çatal pasta yemiş benimde akşamki menüm ıspanak püreli makarna ve 1 kadeh şarap idi 2 adet de portakal yedim sizin yediklerinizle kıyaslarsam sanki çok yedim gibi
juju canım koşu bandı gece komşuları rahatsız ediyormu ben de kendime zaman ayırabilirsem arada bi kullanayım diyom ama bilmiyom fırsat kalır mı 2 çocukla
dalin26 nasıl oldu bebek ? buhar makinasını demiştim gördün mü bilmiyorum eğer sesi düzelmediyse onu kullan tavsiye ederim neyse yarın görüşmek üzere iyi geceler size

valla ben kullanıyorum bir şikayette almadım.... parke zemin benim odalar ben birde altına halı serdim bilemicim ses gidiyomu hiç gidip soramam 40 dk yürüyom sıksın düşünü..... ben üst kattaki o dört çocuğun koşturmacasına bişi diyom mu ... çocuk yapacak bişi yok... benimde 45 dk lık çacuğum varsaysınlar

ben hemen yorumu yapıp kaçayım öğlen olmaması kötü az da olsa bişeyler atıştırsaydın diyetisyenlerin verdikleri menüye çok benzer bi menü bence iyi ama bazı arkadaşlar çok az yemişler ben onlar kadar az mümkün değil yiyemem :(

valla meyve konusuna bende aynı şeyi söyleyeceğim... yasak diye bişi olamaz tavsiye bile ediliyor ha miktar önemli bir porsiyon ne o bilinmeli otur tabaj tabaj kayısı ye denmiyor ki zaten karpuz kayısı cennet meyvası kavun bunlar şeker oranı yüksek olduğu için kaçının yada haftada bir iki porsiyon yeyin denir onun dışında bir elma yemişsin bir portakal ne bilim bir muz bi sakıncası olmaz...

bu arada valla bende söylüyorum az yiyorsunuz diye ama anlatamıyorum kendi menümü yazdığımda dünyaları yemiş gibi hissediyorum ....ama normali bu... 86 kiloyum ve benim 2000 cal altında beslenmemem lazım 70 kilo olunca 1500 altında beslenmemem lazım 60 lara geldiğimde 1200 cal altında beslenmemem gerekecek... herşey kademe kademe ..

kek yaptım az önce içim gidiyo yemek için ama yemicem.... sabah kahvaltısında kendimi ödüllendiricem tartıldıktan sonra bir dilim yerim kahvaltı niyetine...

Hu huuuu kizlar su an pek bir mesudum boy friendim bana surprizler yapiyor ogle yemegine geldik pek şık biyerdeyiz :) saraplar falan hihi ay bide bana spor salonu ayarlamis ya 4 seans denemem icin aksam fikr alcam szden :) ay nyse telefnu brakm ayip kacmasin :))[/QUOTE

benim diyetisyenim gece 2 porsiyon meyve yanında 1 galeta veriyoduu. ama bende nette gece yenen meyvelerin şekerleri var kilo yapar yazıları okuyunca bıraktım. ama hangisi doğru bilmiyomm :34::34::34:

menüm
ara 2 tane baklava
ara yok

dalin çokkk geçmiş olsun. nasıl oldu bebiş. bu arada sana maşallah diyorum :nazar::nazar: çok güzel bir bayansın.

Evet canım yaa iyice kafamız karışıyor, şunda sanki mantık daha fazla..Abartmadan 1 porsiyon yemek sağlıklı olabilir :16::16:

.

valla ben kullanıyorum bir şikayette almadım.... parke zemin benim odalar ben birde altına halı serdim bilemicim ses gidiyomu hiç gidip soramam 40 dk yürüyom sıksın düşünü..... ben üst kattaki o dört çocuğun koşturmacasına bişi diyom mu ... çocuk yapacak bişi yok... benimde 45 dk lık çacuğum varsaysınlar

valla meyve konusuna bende aynı şeyi söyleyeceğim... yasak diye bişi olamaz tavsiye bile ediliyor ha miktar önemli bir porsiyon ne o bilinmeli otur tabaj tabaj kayısı ye denmiyor ki zaten karpuz kayısı cennet meyvası kavun bunlar şeker oranı yüksek olduğu için kaçının yada haftada bir iki porsiyon yeyin denir onun dışında bir elma yemişsin bir portakal ne bilim bir muz bi sakıncası olmaz...

bu arada valla bende söylüyorum az yiyorsunuz diye ama anlatamıyorum kendi menümü yazdığımda dünyaları yemiş gibi hissediyorum ....ama normali bu... 86 kiloyum ve benim 2000 cal altında beslenmemem lazım 70 kilo olunca 1500 altında beslenmemem lazım 60 lara geldiğimde 1200 cal altında beslenmemem gerekecek... herşey kademe kademe ..

kek yaptım az önce içim gidiyo yemek için ama yemicem.... sabah kahvaltısında kendimi ödüllendiricem tartıldıktan sonra bir dilim yerim kahvaltı niyetine...

Juju'm yaaa sen harbiden çok akıllı ve haklı birisin..vala sağlıklı beslenerek vericem bundan sonra :26: az yiyenler arasında adım olabilir ama bu hafta doğum günüm dolayısıyla pastayı götürdüm, ödül öğünümde güzel di..onun için birazcık kızgınım kendime bu hafta :47::47: yarın ola hayır ola, önümüzdeki haftalarda bende kiloma uygun kalori alarak besleneceğim :9::9:

.

Hemen ben yorum yapmak istiyorum :16: sabah 2 dilim ekmek minnacık fazla geldi bana :26: ve öğlen olmaması akşama çok fazla aç girmeni sağlayabilir, bana göre sağlamışta :26: mesela çorba iyi ama tavuklar 2 adet fazla gibi..üstelik patateste yenilmiş :9::9: ama gerisi güzel..Genel olarak başarılısın.. :9:

.

tavuklar bur degıl bagettı ama minnnaktı yanii:9::9: tesekkur ederimm canımmm:16::16:

hoş geldin aysunayyy

sevgililer günü akşamı herif maç izler dev ekranda

hanım laptopla kore dizisi izler koşu bandında

evin oğlu odasında ders yapar ....

yuppiiiiiiiiiiiiiiiii ne güzel bir gün:...pahhhh yemişim sevgililer gününü

b ugun sporda yapamadım ya tuh yarına 300-500 grm daa vereydım eyıydı.yarın böyük gün sımdıden yqapsammı bıldırımımı

aynen herıf mac ızlıo dev ekranda hatun pc de kk da bebek uyuyo ıkızler oynasıyo
adamlara herif diolar kendilerine hatun hanım yeminle harikasınız sizzzz bebişler:1::1::1::1:
Yeni gelen arkadas hosgeldin sefalar getirdiiiiiin

Dalincigim gecmis olsn cabucak iyilesir insallah

Garfieldcgm ve aysunaycgm hakkaten pek bi romantik takildik bugun :) ay bide bgun magazaya girdik bn bseler denicektim kabinden bi ciktim benimki elinde hediye paketi beklior calisanlar ftograf cekior falan baya iyiydi :))

Bu aradaaaaa elbise denedim ve small oldu ustune sevindirik oldum alt braz dar oldu ama sonucta oldu hihihi
füffffttttttt ıslıkkkkkk:1: Allah mesut etsin cnmcım
pek çok diyetsyen sabah yenmeli meyve dio bnde kararsızım aman takılıorm kafama gore bende diyetsyen sayılıırm hem o dıyetsyenler hıc kılolu olmusmu o ruh halını bılyolarmıda knusyolar hıhhhh:1::1:

menüm
ara 2 tane baklava
ara yok

hımmm baklavaaaa aowwww neese bugünlük radar yok bnde pasta yedimmm çünkümmm:1::1::1::1:

35 dk yürüdüm koştum arası bişi:62::62::66::66::66:

3 lt su içtim:52::52::52:

jujucm bende koşu bandında yürürken dizi izliorm netten ama pcnın sesi kosu bandının yanında duyulmuo sen nasıl yapıosun kulaklı flnmı takysun

bide koşu bandında 1 saat hızlı yurysle kac alori yakılıo ben gstergeleri pek dgru bulmuorm

oglen gec kalktıgım ıcın yıyemedım canımm. tesekkur ederımm:16::16: bende o kadar az yıyemem ama saglıklı seyler yemeye dıkkat edıyorumm....

35 dk yürüdüm koştum arası bişi:62::62::66::66::66:

3 lt su içtim:52::52::52:

jujucm bende koşu bandında yürürken dizi izliorm netten ama pcnın sesi kosu bandının yanında duyulmuo sen nasıl yapıosun kulaklı flnmı takysun

bide koşu bandında 1 saat hızlı yurysle kac alori yakılıo ben gstergeleri pek dgru bulmuorm

Canım bende koşu bandında yürüyorum. pc izleyerek. :3:alt yazılı daha iyi oluyo. ben hız 6 da 50 dakikada 340 kalori yazıyodu birde eğimli yürüyorum

anam millet hep akşamları yürüyormuş ben gecen sene doğum izninde evdeyken gündüz kullanıyordum olmadı akşam 9,30-10 dan sonra küçük sıpayı uyutup hal kalırsa ses mes dinlemeyip koşu bandına gitmek gerekiyo bu dikkate alınacak arkadaşlar

Back
X