- Konu Sahibi Cherry Mom
- #78.321
Kızlar dalin bildirim yapmadı ki ben ne akılla ona 80 yazdım ki anlamadım şimdi dank etti ... Allah mı yazdırdı yoksam dalin gelip 80 mi dicek
bence daha düşük dicek çünkü günlerdir tek öğün beslenıyor.....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar dalin bildirim yapmadı ki ben ne akılla ona 80 yazdım ki anlamadım şimdi dank etti ... Allah mı yazdırdı yoksam dalin gelip 80 mi dicek
biricikoğlumertuğ bayadır görünmüyo gibi dün akşam yatarken geldi aklıma gecem gunduzum oldunuzz beee
cidden benmi grmedim gzmdenmı kactı dun oncekı gun fln yok gbydiii varmı goren:26::26:
herkese kocaman gunaydınnnn
ruyalarıma gırdı bıldırım ısı meltem senı gordum ruyamdaaaa hayırdır ınsallahhh
evet gelelimm bildrime
baslangıc kilom:82.6 kg
15 şubat:80.9 kg
fark:1.7 kg
yuzde:
82.6-80.9=1.7
1.7\82.6=0.0205081138*100=2.058
nasıl bilmiyorum ama ben cok mutluyumm saglık lı kılo verdıgımı dusunuyorumm bol su ıctım bu hafta ıcmedıgım kadarr![]()
süpersin darısı diğer haftaya olsun inşşşşşş![]()
tesekkur ederimm kuzumm insallahh
simdi ben bu kilo cetvelini nasıl değiştircem yardımcı ol....
şimcik.........
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
buraya tekrar giriyorsun .....daha önce ki gibi ilerle....kilo yerine gelince değiştir.....diğer hersey eskısı gibi......en son kontrol paneline yapıstır..dene bakalım......
hımmmm yıne en bastan sekıllerı falan secıcemmi acep??:26:
kilo çizelgem ne kadar anlamlı olduhedefimdeki adam daha çokkkk bekler kök saldı garibim meyve vercek yakında
![]()
yalnız o koşan kız olmamıs oraya...tosbaa koysaydın yok mu? daha anlamlı olurdu sankim![]()
kilo çizelgem ne kadar anlamlı olduhedefimdeki adam daha çokkkk bekler kök saldı garibim meyve vercek yakında
![]()
herkese kocaman gunaydınnnn
ruyalarıma gırdı bıldırım ısı meltem senı gordum ruyamdaaaa hayırdır ınsallahhh
evet gelelimm bildrime
baslangıc kilom:82.6 kg
15 şubat:80.9 kg
fark:1.7 kg
yuzde:
82.6-80.9=1.7
1.7\82.6=0.0205081138*100=2.058
nasıl bilmiyorum ama ben cok mutluyumm saglık lı kılo verdıgımı dusunuyorumm bol su ıctım bu hafta ıcmedıgım kadarr![]()
bide emekleyen bebek vardı onumu yapsam fln dedim gıdım gıdım gidiyo
zaten dayım tosbaa dio bana o yuzden hıc sevmem tosbayıbana ole dıye dıye yengem benden beter oldu onunda tosbaa 2 koydu adını kendide solucann
![]()