Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aslında iyi fikir...enginar vs gibi sağlıklı sebzelerıde çorbaya koyabiliriz.tuttum bunu......
tabıkıı kuzumm yaa onlarında vitamın mınerallerı almalıı.. yap sendeee:16::16::16:
ben söylesem o çorbayı da içmez.

hiç sebze sevmiyor hiçç. öyle bilinmedik baharatlar da kattırmaz. en iyisi kerevizli börek deneyeyim. pırasayı öyle yemişti.:52::52:

soyleme canım sendee tadını anlarsa aynı sana ole gelmıstır lımon sık falan deee:9::9::9:

toplight benide alsana basım dsi ye yaaaa:1::1::1:

canım bitanem menüm:1:

sabah
3 kaşık soğuk buz gbi pırasa:1:
1 dilim ekmek

öğlen
8 badem

akşam
yarım kase k.mercimek çorbası
1 kase yoğurt

:32::32::32::32::32: ohh ohh yandan şimdiye kdr menü tmam acıkırsam 1 portakal yicem
su 2 lt oldu 3 yapıcam
spor o ses başlayınca izlerken yürücem :32::32:

sabah
1 dilim ekmek

öğlen
8 badem

akşam
1 kase yoğurt

:32::32::32::32::32: ohh ohh yandan şimdiye kdr menü tmam acıkırsam 1 portakal yicem
su 2 lt oldu 3 yapıcam

dsi süper ya....şimdi girmek zordur ama şahnur ne yapmamız lazım girmek için? 40 takla atsak yıne zor :14:

cızz menünü begendim....bende detoks yapıriimm ama hala çorba içemedim:9: lahana yok ki alamadım bugün......keşke mercimek çorbası ile detoks olsa....:17::17::17:

sabah
1 dilim ekmek

öğlen
8 badem

akşam
1 kase yoğurt

su 2 lt oldu 3 yapıcam

kuzum her sabah pıraasa yıyosun sen yaaa yanlıs mı hatırlıyorumm?? eger sen sen cok mu sevıyorsunn?:9:

kuzum her sabah pıraasa yıyosun sen yaaa yanlıs mı hatırlıyorumm?? eger sen sen cok mu sevıyorsunn?:9:

hee oldu baskaaa:9::9::9::9::9::9::9:

pazarda pırasa falan kalmamıstı artık ..ithal edilecekmiş bu saatten sonra..esra hepsini yemiş:9:
her sabah yıyor valla maşallah ben yıyemem.......

bazıları lahana çorbasının içine mercımek katıyormus tadı degıssın dıye.ondan şeyettiydimmm:17::17::17::17::17:

pazarda pırasa falan kalmamıstı artık ..ithal edilecekmiş bu saatten sonra..esra hepsini yemiş:9:

bazıları lahana çorbasının içine mercımek katıyormus tadı degıssın dıye.ondan şeyettiydimmm:17::17::17::17::17:

aaaaaaaaaaaaaaa gordunmu sen esrayı pırasa canavarı var aramızdaaaaaa:9::9::9:

ok kuzumm sen ondan seyet ama sakın mercımek corbası detoksu yapmaa:9::9:

dsi süper ya....şimdi girmek zordur ama şahnur ne yapmamız lazım girmek için? 40 takla atsak yıne zor :14:

cızz menünü begendim....bende detoks yapıriimm ama hala çorba içemedim:9: lahana yok ki alamadım bugün......keşke mercimek çorbası ile detoks olsa....:17::17::17:
ne gzl detoks yapyn kuzu sen ya:1: pirinc lapası yap ole bişi vardı nette
dgru hatırlıosun cnm sabah ben yayıla yayıla kahvaltı yapmayı severm vakıt olmuo o yuzden dolabı acıorm ne yemek varsa 1dılım ekmekle atrıorm pırasada gecenkı pırasa hala sanıırm ben kabzlık cekıormda o yuzden pırasa ıspanak fln cok yıorm yoksa duzelmıo

:1::1::1::1::1::1:
özkemişim ama pırasayı ya bayılırım ekşi şeylere sıkcan pırasaya limonu ohhhhhhhhh:1::1:

Sabah
1 dil,m ekmek çavdar
3 zeytin
peynir

öğlen
kuru fasulye
hoşaf kuru üzümlerini yedim

akşam
1 dilim peynir 1 dilim çavdar ekmeği
7 zeytin

suuuuuuuuuuuuuu

içiyorum

sporrrrrrrrrrr

24 saat nbttteyim

Sabah
1 dil,m ekmek çavdar
3 zeytin
peynir

öğlen
kuru fasulye
hoşaf kuru üzümlerini yedim

akşam
1 dilim peynir 1 dilim çavdar ekmeği
7 zeytin

suuuuuuuuuuuuuu

içiyorum

sporrrrrrrrrrr

24 saat nbttteyim

hasret ne kadar cok nönet tutuyorsun..eleman sayısı az heralde sıra sana çabuk gelıyor?

Back
X